Танки...танки... А в Алчевск тоже на танках гуманитарку привезли? А на Западную Украину вовремя наводнения...тоже на танках гуманитарку привезли? А когда заварушка на Ближнем Востоке была...кто вывез украинских граждан из зоны конфликта?Не россйское ли МЧС? А когда в результате терракта в Турции,пострадали туристы из Днепропетровска..кто оказал оказал им помощь?Не российское ли консульство? Вам Ромко...скоро за каждым деревом в лесу будут мерещится россйские танки и спецназовцы!
Критин фотошоп делал. По всем законам "03" должно быть написано зеркально. А в остальном всё верно. Лучше НАШИХ танков не найти. Хоть полсвета обойди!
Хіба харківські танки - "ваші" ? А для львівських шукачів скарбів найвищим бонусом вважається знайти німецький танк.
А у чому "річ" -то? Аби-то купує від південного судану до грузії, всі кому вони подобаються. Чи я не правий? Борисе, не почув відповіді, вам подобається, що АК з Іжевська?
э нет, танки советские, по проектам СССР, даже все наворочено раскрутые, и так для поддержания, если танкостроители имели ввиду Бандеру и разговаривают на русском, танки все еще украинские?
На початку війни евакуювали з Харкову в Сибір наш Т-34 з заводом, зрозуміло, а взамін після війни були перевезені з Калуги у Львів всі робітники й службовці телеграфно-телефонного з-ду. Разом з сім'ями, на довєсок... З Ленінграду у Львів тоді ж і по тій же схемі був преподнєсєний в брацкій подарок ламповий завод.
Де можна купити? На ваших ринках? Який ви маєте на увазі: Барабашку, Караваєви чи Привоз? Міноборони України теж там танки та зброю купує? з.і. Борисе я розумію, що ви скоріше вдавитеся ніж згодитеся зі мною, але скажіть відверто, як це може бути одночасно: китайські та не гірші?
Вашего красавца, для которого международный этикет - ничто, ткули носом: Ну и, как всегда, "паника Путина" была преждевременной: Уже бы не позорился.
Та в мого однокласника (галичанина за народженням) здавна лежить дідусів Шмайсер. Він його дбайливо змащує на усі совєцькі свята. Йому добігти до мене - 7 хвилин.
Уважаемые, Россияне! Те, кто организовал закупку вакцин, те, кто организовал доставку вакцин, те, кто искренне верил, что помагает братскому народу! Не обращайте внимание на данный пост Несостоявшегося Пана. Украинцы - они ДРУГИЕ! ОНИ НОРМАЛЬНЫЕ! ОНИ БРАТЬЯ! В семье не без урода - Россияне!