Росія переживає за Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forpost, 26 тра 2007.

1. - гм... Вы заблуждаетесь.
    В 2003 боялись. Когда с размытой части косы Тузла в водителей самосвалов (кегебешников загримированных под туркмен) на береговой части герои-пограничники из ружжа целились.

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Традиційне питання: а самі нє? ну ніяк?:dntknw:І знову згадалось: "Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці...":sad:

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Чи діждемося з Вашингтона
    З новим і праведним законом?
    А діждемось-таки колись.

Посла США в Украине ждёте?
    Не переключайтесь, скоро будет.
    :):)

• Подобається Подобається x 1
  4. Даяна

Даяна Well-Known Member

І при чому тут посол США у контексті теми? Хоча... з іншого боку ця репліка гарно демонструє зміст теми, - як Росія "переживає" за Україну, кидаючи їй вигадані оцінки залежності від США (у яких в Україні немає ГЕОполітичних інтересів), боячись втрачати дійсну залежність України від Росії.
    Баянчег, таваріщ....

5. - я тоже так считаю.
    В контексте темы и с учетом озвученного в недавнем "телеобращении Медведева" на стих
    "Чи діждемося Вашингтона
    З новим і праведним законом?
    А діждемось-таки колись. "
    Надо было отвечать:
    "Посла России в Украине ждёте?
    Не переключайтесь, скоро будет.", на "Вашингтона" не обращая внимания.

Даяна, а откройте плз. тему "США переживает за Украину" в разделе (и раздел) "UA - US", народ чтоб не оффтопил! :)

Останнє редагування: 11 вер 2009
  6. Даяна

Даяна Well-Known Member

До вашого відома, слова "Чи діждемося Вашингтона з новим і праведним законом" не носять буквального змісту. Це OldMan, вставивши у фразу літеру "з" ("Чи діждемося з Вашингтона з новим і праведним законом" ), зробив цю фразу оффтопною.

7. Fremut

Fremut Well-Known Member

:lol:От души посмеялся,спасибо

8. Даяна

Даяна Well-Known Member

Та смійтеся на здоров'я. (на фоні російських мрій про вазраждєніє єдінай і нєдєлімай).

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ню-ню...:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  10. Fremut

Fremut Well-Known Member

На будущее , правильно это пишется :"возрождение единой и неделимой".Можете скопировать куда-нибудь,для дальнейшего использования.А то может сложиться впечатление,что вы умышленно нарушаете правила ЛФ пытаясь оскорбить русскоговорящих участников беседы намеренным коверканьем русского языка,одного из принятых на ЛФ для общения

11. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ізвінітє, но я гаваріть на русскам умєю, а пісать нє умєю, паетаму,- как слишу - так і пішу. Надєюсь праізнашеніє пішу правільна. А єслі праізнашеніє правільнає,- значіт кавєрканія нєту, а проста ашибкі правопісанія. Патаму і нічєм вас нє аскарбіла.
    "возрождение единой и неделимой" уже скапіравала, і даже запомніла. Спасіба за савєт.

12. - старался же человек!:good:

• Подобається Подобається x 3
  13. Даяна

Даяна Well-Known Member

Погоджуюсь. НМД - нонсенс. Недопустиме явище. З іншого боку - свідчення того, що У Росії є серйозні причини переживати за Україну. В таких умовах возрождение единой и неделимой може бути ускладнене.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А що, хтось офіційно висловлює такі наміри? Хто? Мєдвєдєв, Путін, ... хто? Чи це так, із серії "я так думаю"?

15. Даяна

Даяна Well-Known Member

Гм... Та Путін з Медведєвим не хворіють синдромом Жириновського, Затуліна, Лужкова і іже подібних, аби свої бажання висловлювати офіційно. На таких посадах краще робити, ніж балакати.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Это Вы верно подметили.
    Так КТО мечтает осуществить возрождение единой и неделимой?
    Как по мне, то на фиг надо.
    Разве что если сильно проситься будут.
    Тогда приголубим опять, наверное, скорее всего, если получиться.

• Подобається Подобається x 3
  17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Поки що читав тільки про українські мрії бути у одному союзі - ЄС. :)))

з.і. Якщо хочете об*єднатися з кімось, то раджу спочатку хоча б дороги побудувати як ваш сусід - Біларусь. ;)

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

А я і не здогадувалася, що таке питання може вирішуватися на рівні форумних полковників.
    1. Дякую. Було дуже цікаво подивитися на ототожнення економічного союзу з геополітичним.
    2. Вашу слушну пораду стосовно доріг я переадресую своєму керівництву (що і вам бажаю).

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Одессит Анатолий Вассерман. Вчера на канале Ностальгия, он заявил, что кризис в России закончится в средине 2011 года, если Россия воссоединится с Украиной

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Из серии "Приезжайте к нам на Колыму." Спасибо, не надо. И вас к себе пригласить язык не поворачивается - вы же на танке приедете.:tanksmile:

а де твій аватар? :)