- гм... Вы заблуждаетесь. В 2003 боялись. Когда с размытой части косы Тузла в водителей самосвалов (кегебешников загримированных под туркмен) на береговой части герои-пограничники из ружжа целились.
Традиційне питання: а самі нє? ну ніяк?І знову згадалось: "Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці..."
Чи діждемося з Вашингтона З новим і праведним законом? А діждемось-таки колись. Посла США в Украине ждёте? Не переключайтесь, скоро будет.
І при чому тут посол США у контексті теми? Хоча... з іншого боку ця репліка гарно демонструє зміст теми, - як Росія "переживає" за Україну, кидаючи їй вигадані оцінки залежності від США (у яких в Україні немає ГЕОполітичних інтересів), боячись втрачати дійсну залежність України від Росії. Баянчег, таваріщ....
- я тоже так считаю. В контексте темы и с учетом озвученного в недавнем "телеобращении Медведева" на стих "Чи діждемося Вашингтона З новим і праведним законом? А діждемось-таки колись. " Надо было отвечать: "Посла России в Украине ждёте? Не переключайтесь, скоро будет.", на "Вашингтона" не обращая внимания. Даяна, а откройте плз. тему "США переживает за Украину" в разделе (и раздел) "UA - US", народ чтоб не оффтопил!
До вашого відома, слова "Чи діждемося Вашингтона з новим і праведним законом" не носять буквального змісту. Це OldMan, вставивши у фразу літеру "з" ("Чи діждемося з Вашингтона з новим і праведним законом" ), зробив цю фразу оффтопною.
На будущее , правильно это пишется :"возрождение единой и неделимой".Можете скопировать куда-нибудь,для дальнейшего использования.А то может сложиться впечатление,что вы умышленно нарушаете правила ЛФ пытаясь оскорбить русскоговорящих участников беседы намеренным коверканьем русского языка,одного из принятых на ЛФ для общения
Ізвінітє, но я гаваріть на русскам умєю, а пісать нє умєю, паетаму,- как слишу - так і пішу. Надєюсь праізнашеніє пішу правільна. А єслі праізнашеніє правільнає,- значіт кавєрканія нєту, а проста ашибкі правопісанія. Патаму і нічєм вас нє аскарбіла. "возрождение единой и неделимой" уже скапіравала, і даже запомніла. Спасіба за савєт.
Погоджуюсь. НМД - нонсенс. Недопустиме явище. З іншого боку - свідчення того, що У Росії є серйозні причини переживати за Україну. В таких умовах возрождение единой и неделимой може бути ускладнене.
А що, хтось офіційно висловлює такі наміри? Хто? Мєдвєдєв, Путін, ... хто? Чи це так, із серії "я так думаю"?
Гм... Та Путін з Медведєвим не хворіють синдромом Жириновського, Затуліна, Лужкова і іже подібних, аби свої бажання висловлювати офіційно. На таких посадах краще робити, ніж балакати.
Это Вы верно подметили. Так КТО мечтает осуществить возрождение единой и неделимой? Как по мне, то на фиг надо. Разве что если сильно проситься будут. Тогда приголубим опять, наверное, скорее всего, если получиться.
Поки що читав тільки про українські мрії бути у одному союзі - ЄС. з.і. Якщо хочете об*єднатися з кімось, то раджу спочатку хоча б дороги побудувати як ваш сусід - Біларусь.
А я і не здогадувалася, що таке питання може вирішуватися на рівні форумних полковників. 1. Дякую. Було дуже цікаво подивитися на ототожнення економічного союзу з геополітичним. 2. Вашу слушну пораду стосовно доріг я переадресую своєму керівництву (що і вам бажаю).
Одессит Анатолий Вассерман. Вчера на канале Ностальгия, он заявил, что кризис в России закончится в средине 2011 года, если Россия воссоединится с Украиной
Из серии "Приезжайте к нам на Колыму." Спасибо, не надо. И вас к себе пригласить язык не поворачивается - вы же на танке приедете.:tanksmile: