Росія переживає за Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forpost, 26 тра 2007.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Тут по поводу разделения отношения к власти РФ и ее народу. У некоторых форумчан.

Т.е. я власть и ее политику не люблю, а к гражданам РФ никаких претензий. Люблю их т.е. При вопросе о поддержке той власти гражданами, около80%, то они моментально становятся рабами и зомбированными, с совковой психологией.

Странное какое-то доброе отношение , или нарушение логики.

Что касается ненависти или любви. Сильные чувства. Для политиков недопустимы. Иногда ведут к иррациональныи поступкам и себе же во вред. Надо порсто спокойное рациональное поведение, тут мне выгодно, будем договариваться, а тут нет. У меня такая начальная позиция, и них другая, возможны ли компромиссы для обоюдной выгоды ?
    И тогда все будет ОК. И не надо никому расписываться за миллионы.

Останнє редагування: 28 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це коким "друґім"? Окупантам і їх нащадкам?

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

тю а у нас оккупантов в 44-м вроде как прогнали .... странана, еще кроме ЗУ гдето остались оккупанты? интересно советские оккупанты прогнавшие польских оккупантов на сколько оккупантнее во общем явлении оккупационной деятельности ....)
    а Россия переживает не за Украину, а за себя .....

• Подобається Подобається x 5
  4. скрудж

скрудж Well-Known Member

Отож "понаєхали" в наші половецькі степи слов"янські зайди,окупанти-нав"язали свої слов"янські мови,а тепер вважають себе корінним народом.

5. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Так отож. :) Коренные - не коренные... :) Коренные выросли, прочувствовали, когда б ещё мудрости прорезаться стали? :) Вопрос, однако. :)

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Скрудж, а Ви знаєте половецьку (кипчакську) ?
    Скажу по секрету - вона і тільки вона має шанс стати офіційною регіональною мовою. Здогадуєтеся, ДЕ ?

(Кримськотатарська мова - кипчакської гілки тюркських мов).

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Старший брат моего отца - воевал. 2-ой украинский. Мл. лейтенант. Артиллерист.Всю войну - "на передке" (его выражение)...Он как - оккупант? А я - его "нащадок"? И мне - 51 год.Родился в Луганске - и вот живу тут - не в Онтарио - и не в Квисленде....Может быть - мы будем как-то поаккуратнее "выражовываться"? :pardon:

• Подобається Подобається x 8
  8. скрудж

скрудж Well-Known Member

Я в першу чергу не про мову,а про окупантів і корінне населення хотів проіронізувати.Мені цікаво скільки років,століть треба прожити на певній території щоб не бути чужаком? Бо якщо ми будемо виганяти з країни всіх хто приїхав з інших держав(колишніх республік СССР) то це до добра не доведе.

9. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

DВы ерьёз надеетесь на политкорректность в адрес русскоговорящих здесь?В Вашем возрасте поразительная наивность.Я и сам ,правда,тем же страдаю.Я вот думаю,могу ли я , в качестве ответа одному форумчанину,кое-кого из Киева тоже чмо обозвать?

• Подобається Подобається x 5
  10. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

"Хрєн рєдькі нє слащє" - расійская народная пасловіца...

11. Boris_Kiev

А кого ми виганяємо за етнічною ознакою ?
    Живіть на здоров"я, розмовляйте в побуті рідною мовою; хочете зробити кар"єру - вчіть державну.

Але якщо кожний з (...) буде спати й бачити поглинання України Грецією, Пакістаном, Китаєм - таким швидко надамо "по мордє чайніком".

• Подобається Подобається x 4
  12. artobstrel

а кого Вы можете выгнать? это вы с квартиры своей можете кого-то выгнать, к себе в дом не пустить, чайником на своем пороге помахать ..... а со страны как? есть такой тип людей - "борцы за идею" они всегда борятся и никогда не успокоятся, победят одного врага придумают другого, освободят "Вилли", начнут бороться за свободную миграцию леммингов ... не тратте энергию подождите пока нападут ...

• Подобається Подобається x 6
  13. S_Fighter

Ключове питання не "СКІЛЬКИ?" а "ЯК?".

• Подобається Подобається x 2
  14. Boris_Kiev

А де Вам примарилося слово "выгнать" ?
    Навпаки, можемо "обмежити свободу пересування" :)
    І хотів би "клієнт" втекти, а зась !

... І гомосексуаліст сьогодні теж змінусував карму...

Останнє редагування модератором: 29 гру 2008
  15. S_Fighter

О! Я знаю місце дислокації декого з тих людей - Білий дім у Вашингтоні і Кремль в Москві ;)

16. artobstrel

и чего добьетесь? Вам то тоже обрежут эту свободу, так и будете по трем областям ездить)

скорее всего вы правы ..... увы .... тоько и у нас на ЛФ таких есть .....

• Подобається Подобається x 1
  17. Boris_Kiev

Я поважаю Кримінальний кодекс України. А совок погано мишей ловив. :)
    Щось у Вас із логікою зовсім погано. Пограйте у стрілялки та лягайте спати.
    А я ще поголосую за Білочку. :)

А у Вас і без дідуся Фройда/Фрейда прохоплюється симпатія до різних сепаратистів та інших покидьків.
    Чудово, чудово, товаріщь охвіцер.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо?..
    S_Fighter вірно і доступно пояснив:
    І проблем з русскоґоворящімі немає. З москало-гаварящими - біда...

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Скільки років, питаєте? А це залежить від людини і її ментальності. Я ось прожив 18 років в Австралії і себе не почуваю тут чужаком і австралійці мене не вважають... Англійська мені практично стала рідною, закони виконую, конфліктів з місцевим населенням, включаючи аборигенів немає.
    А Ви краще запитайте тих львівян - нащадків окупантів в четвертому поколінні які так і не освоїли української, їхніх батьків і дідів, яким так полюбились стяги червоного кольору і батько сталін, в яких при згадуванні слова НАТО чи УПА трапляється епілептичний приступ.
    Ось їх запитайте, скільки ще треба їм прожити, щоб вивітрилась ментальність окупанта і вони стали нормальними українськими громадянами.

20. Boris_Kiev

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=434063&postcount=311

[​IMG] - - levandivka (Нині), Pedro (Нині)
    [​IMG] - - Тёркин_Василий (Вчора), Шурави (Вчора)

Цей збіг виділених слів - дуже символічний: Хто живе нинішнім днем,
    а хто - вчорашнім. Кого "засыпав нафталином, в виде тряпок сложат в сундуках." (С) А. Макаревич.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)