Росія переживає за Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forpost, 26 тра 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мови нема...
    ще б отим,хто руйнував стрілецькі могили і робив з могильних тротуарні плити краще б було в сталінських таборах зігнити...

• Подобається Подобається x 3
  2. Шурави

Шурави Well-Known Member

Совершенно верно. Вандализм, он всегда вандализм, как бы не рядился.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Точно!
    А тухлятина - завжди тухлятина, кокі б провокатори з її приводу не смородили.
    Московський Комсомолієць зляпав власноруч кавалок лайна, і розмазуватимуть його москалюги до посиніння...

• Подобається Подобається x 4
  4. Шурави

Шурави Well-Known Member

А чому не зробити любительский фоторепортаж з містя подій (форум львівський, повинен же хтось жити поруч) і на форумі викласти?
    Нічого не маю проти, якщо названу газету спростують.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шакалам - шакаляча смерть! Може запросити сатаністів для відповідного обряду ?

Ось вам і "мастер-клас".

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

Навіщо "любительський"? Свого колегу по громадській роботі, археолога, який проводить у ЛО ці роботи я давно знаю.
    Фахівець. Ексгумацією останків жертв війни і репресій проводить дааавно.
    І МК своє лайно друкує дааавно.
    В журналюг гасло:
    Важно бросить дохлую кошку, и пусть ее подбирают другие. Дик./ТАСС уполномочєн.../

• Подобається Подобається x 1
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви, перепрошую, тільки читаєте те, що Вам вигідно? ;)

Борисе, навіть якщо вони і були шакалами, то люди і влада Комарна вирішила поступити з ними по-християнськи. Перенести поховання на цвинтар, де померлих і хоронять.

Останнє редагування: 28 лис 2008
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Згоден. Не було ніякого злого наміру. Нехлюйство, безвідповідальність, непогодженість дій - так.

9. levandivka

А де, крім домислів МК їх уздріли?

Ви шо, не вкурсєдєла? В кожному населеному пункті має бути філія Красной площаді! (за версією совдепівсько-християнської моралі)

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

11. levandivka

В коментах москалюг?
    Бо я шото не побачив нічого неординарного.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Росія переживає за Україну

Ось політофтоп на одному російському форумі. Вчора/сьогодні.
    Я пацталом.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

А моє відношення таке: загиблі вояки НКВД, якщо це дійсно вони, не заслуговують на вшанування пам'яті у вигляді якогось совецького "бронзового солдата". Отже вони були не діти, свідомо прийшли за наказом командирів знищувати ворогів влади, нас з вами, українців-"братів". Їли хліб з маслом за цю брудну рабатьонку. Що до перепоховання за християнською традицією, вважаю єдиним вірним рішенням. Діти їхні повинні мати можливість прийти до могили батька (не до монумента!), най він помилився, який би він не був врешті...
    Журналюги-покидьки!
    --------------------------
    А ось ще до теми: Розрита могила

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Согласен на все 100%.
    От себя добавлю, что подобное отношение заслуживают и немецкое "нквд" - войска сс. Мы не должны воевать с мертвыми, но и не джолжны их увековечивать в бронзе.

15. Степаныч

Фото - фальшивка? Як і вся інформація МК?
    Ну, якщо оце для Вас "ординарне"...:
    "...знесли пам’ятник радянським солдатам і розрили їхнє поховання. Місце розкопок не огороджено і ніким не охороняється. Викопані скелети місцеві підлітки фотографують на мобільні телефони.
    ...
    На місці пам’ятника Воїну-визволителю і солдатських поховань – розбиті, згорнуті до купи надмогильні плити, величезні ями, насипи землі. Біля однієї з ям група школярів. Хіхікаючи, знімають на мобільні телефони викопаний скелет…

16. levandivka

Степаничу.
    Для людини сторонньої опис перебування у псих-лікарні теж може видатися дуже страшним. Але ж для "людей в темі" - звичайнісінька картинка.
    Нє?

Огорожі нема?
    А звідки вона візьмецця у маленькому Комарні? Слава Богу, місцева влада виділила кошти на ексгумацію і перепоховання.
    Не "РОЗРИЛИ", а відкрили, і до оформлення прокуратурою нема права витягнути бодай кістку.
    Дітиска на ексгумації з мобілками? І шо?
    Тут, часом, свіжі трупи валяються під картонкою, просто неба. Не вивозять.

17. Степаныч

Нє.
    Та киньте. Там нічого не будують и нема огорож, якими огорожують будівництва?
    Судячи з фото, саме РОЗРИЛИ. І як, же, до речі, збережуть кістки?
    От для цього і потрібна огорожа. І охорона також.
    Це щось чи когось виправдовує?

До речі, я не маю на увазі політику чи злий намір, я вже писав. З радянських часів таке свинство укорінилося. У нас кілька років назад "каратисти"-ПТУшники відпрацьовували на кладовищі на пам"ятниках удари ногами. Я вже не кажу про сволоту, яка з-під пам"ятників металеві шпали витягує. А що влада? Які ми, така і влада.

18. levandivka

В селі? Огороджувати огород?о_О

Згідно нормативів! оформлять, складуть у поліетиленові пакети до розфасовки у труни.
    Степаничу! В Комарні всі всіх знають. Красти не будуть, та й нічого красти.

Коке свинство? Те, що називалося "пам'ятником" - сміття. жодної цінності не має. будуть проводити в парку рекультивацію - викинуть, вивезуть.

Приємно поспілкуватися з фахівцем.
    В чому різниця для Вас?
    Гляньте ось тут. Поясніть різницю.

19. Степаныч

У Дніпропетровську є Севастопольський парк поряд з морфокорпусом медінституту і гуртожитками. Парк на місці кладовища воїнів, які загинули під час оборони Севастополя. Ми там знаходили кістки, при чому кістки "вроздріб" і далеко поза межами поховань. Робили з них препарати. Це були 70-ті роки минулого століття. Чому кістки були "розкидані" по парку? Бульдозерами рівняли, чи що? Я це до того, що ми, живі, повинні поважати прах мертвих. Інакше хіба ми люди? Переконаний, що і в даному випадку можна було все зробити по-людськи.

20. levandivka

Саме ТАК! І у Львові Парк культури та відпочинку - на цвинтарі. Закатали бульдозерами.
    ТАК і проводяться ексгумації жертв війни. Краще - не буває і не буде.
    Крім смороду журналюг та їх клієнтів - все по-людськи.
    Більше всього смердів наш комунячка Калинюк.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)