А що, існують лише варіанти "Ленін - гриб" і "Ленін - промінь світла в темному царстві"? Якщо ви лишите опонентам тільки такий вибір - не дивуйтеся, якщо вони виберуть друге... ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- "" - оцей знак означає переносне значення Я про людиногодини, потенційно придатні до загадження форумів дезінформацією
Тут согласен. Нормальный, вроде, мужик. Если ещё научится и слово "господин" правильно писать, а не через "А", то ваааще! ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ---------- Спасибо, учту. Мне самому про танки интересно стало.
кому в Китай, кому в Європу. І нема на то ради. ---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ---------- От м...ль на наше сало замахнувся!
Это вы Мих (чтобы не сочли что я про всех украинцев) стремитесь к кому то. А если не поняли к чему я привёл в пример Китай, то мне точно не удастся как то иначе вам объяснить. И есть очень простой вариант, не куда, а скем. Или с кем то, прошивка не позволяет и обновления не устанавливали?
Та поняв я прекрасно. У Китаї на першому місці - Китай, а людина на десятому. І те, що там поїзд їде 500 км/год не заважає людям платити по 20 баксів/місяць. Що до прошивки, то вона стерлася ще до 1991року.
Пан за базар отвечает? Где это я тут понятие правды заменил? Цитатку будьте добры, не убеждайте меня лишний раз в том, что вы пустопорожнее брехло. ---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:08 ---------- Пан был в Поднебесной или по Дискавери смотрел?