Міняю одне слово І починаю відповідати. Ні, не приємно... Навіть не так... Неприємно. І захищати суперідіота неприємно. І іноді бридко від всього цього нашого паскудства. І хотів би жити в зовсім іншій Україні. І я 16-ть років чесно служив цій Землі, цій Державі, цим Людям. І життям ризикував, і сім"єю... Що Ви зробили? Чи може Ви, як С.Бандера чи А.Волошин надихаєте нас з еміграції? То скажіть що робити?
це в новинах так написали - що футбольнi фани. а насправдi там простi люди були - пенсiонерив навiть повно. новини взагали правди не пишуть- пишуть що було на манэжцi 3000 осiб, а я там була поряд- народу було бiльш нiж 10 000. менi здаеться росiян на нову революцiю провокують...чи щось таке... ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ---------- оце пiсля всiх цих "Москва для москвичей" москалi називають нас нацiоналiстами... та ми дiти проти них. не пам"ятаю я шоб у Львовi натовп скандував- Львiв для львив"ян.
Я всього-навсього спілкуюся, Василю. І я, до речі, більше 10 років старався чесно виконувати свої обовязки. І якби ще зачекав пів року, нікуди б не поїхав. І зараз вернувся б. А на запитання дати відповідь не можу. Важко. Хоча, здається, просте вирішення. Від двірника до президента усвідомлювати, що виконувати свої обовязки чесно, думати не тільки про кишеню, але і про державу - це єдиний шлях, який приведе до благополуччя кожного громадянина і держави.
Ну, вибачте, це все моє журналістське минуле вилазить - заголовок мусить 1. бути провокативним 2. містити сконцентровану в кількох словах суть публікації ось у мене так і вийшло
Якісь плями на сонці,баба каже до різдва знову буря магнітна буде. Таке теми не люблю-Не клич вовка з лісу. Цікавіше в історичному сенсі те що на наших очах виникає нова етно культурна група "кавазороссіянци". КР об'єднує те що їх не люблять роc націоналісти та вних спільна рос. мова) Ще бабця балакала про радикальне крило ДПНІ Пуки тільки плітки, чекайте 70 років мабуть напишуть офіційну версію
В них завжди так - як "Марш незгідних", то ОМОН в повній викладці, з собаками, а як відморозки на вулиці виходять - то міліція взагалі не при ділах. Таке вже було кілька років тому, коли російська збірна програла японцям.
... як на ЛФ когось москалем назвати - то вже мегашовінізм, а от фотки російських нациків викладеш - то і заголовок не такий...
Позбави нас Боже від такої перспективи! ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ---------- Не ходіть, не треба...Такі збіговиська небезпечні. Затопчуть і "мама" сказати не встигнете...От якби Ви були амбалом...
Невже історія нічому не вчить? По-моєму, приклад гітлерівської Німеччини повинен був навчити, що світове панування неможливо в принципі, і фашизм-нацизм - це ідеологія, приречена на загибель з самого початку...
Вважаю цю тему другою після теми голодомору,яка ще раз покаже хто є хто.Хто прийшов як нормальна людина для нормального спілкування,а хто - пускати "пыль в глаза" і локшону на вуха завішувати. Щиро співчуваю невинним людям,які постраждали(без огляду на національну приналежність).
А також Полковнику. А то всяке буває.... Часом і спокійну людину довести можна... http://www.youtube.com/watch?v=H7XYdlab94c