Мова йшла про фашистів а не гангстерські розборки. В Мельбурні є кілька таких груп і вони методично відстрілюють один одного. В Австралії злочинність висока. Але не забудьте з чого вона починалась. Англія вивезла всіх злочинців до Австралії очистивши свій ґенофонд. Але це з фашизмом не має нічого спільного. Хіба з Верховною Радою України. Різниця, що в австралійському парламенті гангстерів нема. На відміну від українського. ---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ---------- Шановний 4А, ви це серйозно? Мене ні Москва ні Росія не цікавлять. Але і я час від часу бачу на ТБ чи в пресі російських фашистів. Щодо останнього побоїща, то пройдіться по форуму і подивіться на фотографії. Чи той салют то просте співпадіння з якимось специфічним російським привітанням?
Я не впевнена, що дочекаєтесь відповіді, я вже подібне питання задавала. Пан Форей повторює, що це цікавий ракурс талановитого фотографа...
А Украина Вас интересует? Открытые и неприкрытые марши боевиков в Киеве? Желаете посмотреть? Или это совсем мирные ребята, любители аквариумных рыбок шагают? А этого Вы никогда не видели? А что делают эти симпатичные ребята? А на Львов полюбоваться не желаете: И эти люди нам запрещают ковыряться в носу! Это одновременно мой ответ шановной пани Un.Known. Удачный выбран ракурс?
Ви символ боротьби (кулак) від нацистського вітання вмієте відрізнити? (Як і націоналізм від нацизму?) http://kommynist.ru/index.php?title=Рот_Фронт_(жест)
Це українські патріоти, яких є так мало і які такі необхідні Україні для боротьби з донецькою гопотою. Але мова йшла про фашистів, московських фашистів. Що картинки мають спільного з фашизмом, я не розумію...
Ах, Вы утверждаете, что те ребята во Львове - комсомольцы и будущие коммунисты? Это же надо, сколько во Львове коммуняк! Значит, чтобы коммуняка превратился в фашиста, ему надо кулак расправить? - Шановна пани, это Вы всерьёз говорите?
Ви ахаєте, як панянка. Де я щось стверджую? Наведене посилання - для розширення Вашого кругозору у символіці течій, рухів ітд...
Перелистую "Берестечко",Ліни Костенко УСІ НАРОДИ, А ВІДТАК І МІЙ, у чомусь винні, скоївши й не скоївши, як винен той святий Варфоломій за те Варфоломіївське побоїще. О горе нам!.. Я вже як ті пророки, що часом божеволіли з жалю. Я знаю свій народ. Кляну його пороки. Але за нього Господа молю! А ВИ, ЩО ЗВИКЛИ РОЗЗЯВЛЯТИ ПАЩІ, злочинства наші множити стокрот, — побійтесь Бога! Ви нічим не кращі за мій сумний зацькований народ. А втім, нехай. Дорога правди довга. Усі усім втовкмачують своє. У всеправуючого Бога усе записано як є. *** ЧУЖИНЦІ СКРІЗЬ ПОСІЛИ НАШІ ГРАДИ. Ім'я дали нам — хлопи, мужики. На нас лежить тавро тієї зради, якою нас вже зраджено віки. Для них ці землі тільки ласий кусень. Та люд сумирний десь там по хатах. Жили-були. Об'їли нас як гусінь. Ще й поганьбили по усіх світах. ВСЕ НАМ ВИПОМИНАЮТЬ ВСІ НАШІ ЗЛОДІЯННЯ. Де, що, коли і скільки — визбирують до крихт. А скільки ми зазнали нелюдського страждання? А скільки ті чужинці сподіяли нам кривд?! Чи ми чинили утиск сусідам, їхній мові? Був мій народ співцем і сіячем. Я все зробив би без проливу крові. Так ви ж пройшли вогнем тут і мечем!
А взагалі, цікаво, що Ви зі статті з мого посилання вихопили саме комуністів, хоча там були і робітники, і в'язні німецьких концтаборів...
А... Німці зразу притихають і скоса дивляться...(на відміну від москальських фашистів) ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------
Я совершенно сознательно Вас Вызывал на такой ответ. Поверьте, что это - разница в Вашем сознании, сформированного под влиянием обработки сответствующим образом. Последние 20 лет усиленно пытаются внушить всему миру, что фашизм и коммунизм - одно и то же. Только фашисты в первую очередь уничтожали коммунистов. А коммунисты в конце концов разбили фашистов. И 70% общемирового вклада в этот разгром сделали именно клятые коммуняки, которые в Вашем сознании отличаются от фашистов лишь тем, что сгибают руку в кулак. Вы не старайтесь лишком "ловиться" на мои подставки.
Скобелев, Скобелев.... Скобелев Михаил Дмитриевич. Фашистский полководец, похоже...Это не тот, который Болгарию отвоевал у турок? Для наших братушек? Которые потом гадили на могилы своих освободителей? Странно было бы, если бы русский генерал воевал под лозунгом - Россия - для турок!
Я теж не розумію.як можна порівнювати нацизм з комунізмом. Навіть близько не стояли. Ні по масштабах,ні по кровожерності,ні по кількості жертв. Навіть по відвртості цинізму.
Полностью согласен! Примените это к русскому народу! За исключением того, что русским в гораздо меньшей степени свойственно "сумувати" о своих бедах. Наш путь ничуть не легче вашего, пути украинского народа. И мы очень, очень много времени шли его вместе. А насчёт "угнетения" одних - другими - уже много раз говорил, как русские "угнетали" украинцев, и что случилось, когда они перестали это делать. Повторить?
Ромко вище відповів... А у Вашій свідомості один злочинець кращий від іншого тільки тому, що того іншого переміг? )))