Росія - інкубатор сучасного фашизму?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем ГРАНД, 11 гру 2010.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мова йшла про фашистів а не гангстерські розборки. В Мельбурні є кілька таких груп і вони методично відстрілюють один одного.
    В Австралії злочинність висока. Але не забудьте з чого вона починалась.
    Англія вивезла всіх злочинців до Австралії очистивши свій ґенофонд.
    Але це з фашизмом не має нічого спільного. Хіба з Верховною Радою України. Різниця, що в австралійському парламенті гангстерів нема. На відміну від українського.

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Шановний 4А, ви це серйозно? Мене ні Москва ні Росія не цікавлять. Але і я час від часу бачу на ТБ чи в пресі російських фашистів.
    Щодо останнього побоїща, то пройдіться по форуму і подивіться на фотографії. Чи той салют то просте співпадіння з якимось специфічним російським привітанням?

• Подобається Подобається x 7
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не впевнена, що дочекаєтесь відповіді, я вже подібне питання задавала. Пан Форей повторює, що це цікавий ракурс талановитого фотографа...

• Подобається Подобається x 4
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

А Украина Вас интересует? Открытые и неприкрытые марши боевиков в Киеве? Желаете посмотреть? Или это совсем мирные ребята, любители аквариумных рыбок шагают?

А этого Вы никогда не видели?

А что делают эти симпатичные ребята?

А на Львов полюбоваться не желаете:

И эти люди нам запрещают ковыряться в носу!

Это одновременно мой ответ шановной пани Un.Known. Удачный выбран ракурс?

4. Un.Known

о_О

Ви символ боротьби (кулак) від нацистського вітання вмієте відрізнити? (Як і націоналізм від нацизму?)

http://kommynist.ru/index.php?title=Рот_Фронт_(жест)

• Подобається Подобається x 6
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це українські патріоти, яких є так мало і які такі необхідні Україні для боротьби з донецькою гопотою.
    Але мова йшла про фашистів, московських фашистів. Що картинки мають спільного з фашизмом, я не розумію...

• Подобається Подобається x 5
  6. FourA

Ах, Вы утверждаете, что те ребята во Львове - комсомольцы и будущие коммунисты? Это же надо, сколько во Львове коммуняк! Значит, чтобы коммуняка превратился в фашиста, ему надо кулак расправить? - Шановна пани, это Вы всерьёз говорите?

7. Un.Known

Ви ахаєте, як панянка.

Де я щось стверджую?

Наведене посилання - для розширення Вашого кругозору у символіці течій, рухів ітд...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перелистую "Берестечко",Ліни Костенко

• Подобається Подобається x 3
  9. Un.Known

А взагалі, цікаво, що Ви зі статті з мого посилання вихопили саме комуністів, хоча там були і робітники, і в'язні німецьких концтаборів...

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

А... Німці зразу притихають і скоса дивляться...(на відміну від москальських фашистів)

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

:haha:

11. Un.Known

12. FourA

Я совершенно сознательно Вас Вызывал на такой ответ. Поверьте, что это - разница в Вашем сознании, сформированного под влиянием обработки сответствующим образом. Последние 20 лет усиленно пытаются внушить всему миру, что фашизм и коммунизм - одно и то же. Только фашисты в первую очередь уничтожали коммунистов. А коммунисты в конце концов разбили фашистов. И 70% общемирового вклада в этот разгром сделали именно клятые коммуняки, которые в Вашем сознании отличаются от фашистов лишь тем, что сгибают руку в кулак. Вы не старайтесь лишком "ловиться" на мои подставки.

• Подобається Подобається x 2
  13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що в них немає свободи? Дивлюсь в вас зовсім не правильні враження щодо Росії!..

• Подобається Подобається x 1
  14. FourA

Скобелев, Скобелев.... Скобелев Михаил Дмитриевич. Фашистский полководец, похоже...Это не тот, который Болгарию отвоевал у турок? Для наших братушек? Которые потом гадили на могилы своих освободителей? Странно было бы, если бы русский генерал воевал под лозунгом - Россия - для турок!

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж не розумію.як можна порівнювати нацизм з комунізмом. Навіть близько не стояли. Ні по масштабах,ні по кровожерності,ні по кількості жертв. Навіть по відвртості цинізму.

16. iso

iso Well-Known Member

Тому що слова дуже вже знайомі і рідні:)
    Майже. Комунізм це фашизм в обгортці і з червоним бантиком:scratch_one-s_head:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а таке бидло не пригадуєте?

• Подобається Подобається x 2
  18. FourA

Полностью согласен! Примените это к русскому народу! За исключением того, что русским в гораздо меньшей степени свойственно "сумувати" о своих бедах. Наш путь ничуть не легче вашего, пути украинского народа. И мы очень, очень много времени шли его вместе. А насчёт "угнетения" одних - другими - уже много раз говорил, как русские "угнетали" украинцев, и что случилось, когда они перестали это делать. Повторить?

19. Un.Known

Ромко вище відповів...
    А у Вашій свідомості один злочинець кращий від іншого тільки тому, що того іншого переміг? )))

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Спасибо, не надо.

Это убожество обсуждается на ветке про автора этих слов.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)