Яке обєднання, хто буде обєднуватися, і для чого обєднуватися??? Ось тут сперечаються... Обидві країни сидять по вуха в лайні з шизонутим керівництвом (сьогодні цілий день показують для сміху як Путін двома пальцями грав на ф-но). Обєднаються, приєднаються і що??? Якщо щось зміниться то на гірше. Кажуть араби що з глечика може витекти тільки те що там є. Що може витекти з Росії чи України? Не має значення чи обєднані чи розєднані. Крім крайньої дурості, на мою думку, нічого.
Що,він неправду писав? Власть беспорядка – беспорядок власти: с Днем Конституции! Безнаказанность толпы
Пані. Вас вже починає заносити кудись не туди. Я написав, я же і вибачився (чи не поторопився?). Я думаю не слід пишатись тим до чого особисто не маєте жодного стосунку. До того ж ще й козиряти чужими (а не своїми ) заслугами. Плюсь не знаючи історії та родоводу візаві. А візаві нащадок атаманів Холодноярців, які ідею незалежности України не лекціями та проповідями виборювали (хоча і в них є толк) а в Холодному яру зброєю та власним життям, в той счас коли Герой України С.А. Бандера ще в пелюшках бігав. Так от це мої предки. Але я скромно про це мовчу, бо сосбисто не маю стосунку до їх Подвигу. І погрожувати бойовою удаллю та іншими чеснотами моїх предків на полі бортьби за Україну не буду. Будьте скромніші та не уподобляйтесь москвинам якалкам. Дякую за увагу.
Полковник, а ви там були? Може розкажете правду, ато в блогах одні маніпуляції. Ось ше один американський запроданець дезінформує http://drugoi.livejournal.com/3438712.html#cutid1
то я вам написала, коли ще вибачення не бачила. мир!! ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ---------- сьогодни була бiля курського вокзалу . таки збираються кавказцi "купками" по 30-40 чоловiк. мiлiцii в метро повно. шось таки мае бути. вечерi знов буду в центрi- напишу що побачу.
Нет, это врядле. Московские братья-славяне в очередной раз пошли мочить тех, кто не относится к нации москвичей. Так было и будет всегда, такова московская природа. Братья славяне живут своей нормальной жизнью. Пускай живут и радуются, лишь бы к нам не лезли со своими экзотическими порядками. К тому же, шухер устроили футбольные фанаты, публика очень неадекватная. Если бы им сказали, что любителя футболистов грохнул, к примеру, рыжий или ветеран труда, они бы кинулись мочить рыжих или ветеранов труда. В прочем, если бы любителя футболистов грохнул бы какой нибудь уголовник, толпа не пошла бы мочить бандитов. Фанаты неадекватные, но инстинкт самосохранения у них развит отлично.
Все правильно. але все завжи починається з чогось. Велика пожежа починається від випадкової іскри, як з ммаленького струмка починається велика ріка і великий потоп. Навіть лавина в горах може початись від чийогось випадкового чиху чи навіть пуку.Головне передпосилки і відповідна внутрішня і зовнішня атмосфера. А вона в московщині вже переповнена горючими сумішами.
Полковник, ви російський патріот? Вірю. Але лизати дупу шизонутому оберрізнику - це не патріотизм. Повірте мені...
«Беспорядки на Манежной площади в Москве не имеют никакого отношения к футболу и связаны с проблемами внутри российского общества, заявил РИА Новости руководитель фан-клуба «Спартака» Егор Петров. По его словам, на Манежной площади собрались люди, которых объединил не футбол, а другие идеи. «Это подчеркивает мои слова, что нам очень легко всё свалить на болельщиков. Нет, это не болельщики. Это проблема нашего общества», — добавил собеседник агентства.» http://rian.ru/incidents/20101211/307424189.html Питання в тому, чому влада зацікавлена цю проблему підтримувати?
Я это не умею. Если Вам не привыкать, то я не виноват. ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ---------- Нет. Не был. Я из-за этих болванов в пробке стоял.
Тобто корупційне ФІФА може заспокоїтись. ЧС пройде на рівні. Тут головне африканців злити якось до 2018, а проблеми у суспільстві вирішать, бо музикант зуб на дриглі давав, крім бабла та газових угод, нє?
Полковник, я перепрошую, якщо вас образив. Але невже вам приємно дивитися на стан вашої держави і разом захищати суперідіота? Я вже 20 років в Австралії, але все-одно серце болить за землю де родився і прожив більшість життя. Не думаю, що в вас інші почуття. Хіба не хочеться батьківщину підняти з цього болота і поставити на рівень цивілізованих держав?
Жах! Таке враження, що хтось спеціально розпалює ненависть на національному грунті, нацизм і расову нетерпимість. Адже якщо розібратися, чому в Москві працює стільки людей з Кавказу, то виявиться, що через те, що гроші з федерального бюджету на підтримку і розвиток Дагестану та інших республік Кавказу просто розкрадаються по дорозі і не доходять до цих республік через високу корупції в Росії. Народ на Кавказі злидарює і вони натовпом лізуть до Москви, щоб хоч якось прогодуватися. А їх ненавидять і б'ють. Хоча вони такі ж люди, як і москвичі - не краще, не гірше.
Полковнику, а чим Мартіні у Вас імідж хорошого хлопчика попсув? Не треба було розказувати всім нам про випадок? Ні? То картинку з інтелігентним Путіном-піаністом перекрило?