Прочитала дослідження стосовно , http://korrespondent.net/sport/football/1148951-40-inostrancev-boyatsya-ehat-na-chm-2018-v-rossiyu як будуть виглядати цифри тепер, після подій на "Манежной площади"???
Да-аа. Что же спасет Россию? То думали - кукуруза, то "нано-технологии", а теперь -"дилижабри"... Или, может, сперва надо за Бардак в головах взяться?
Я бы на вашем месте пожалел Филю. Ну посмотрите на его бывшую благоверную. Представьте только, что с такой надо прожить столько лет! Да тут не то что озвереешь - тут и с катушек съедешь! Что, собственно, и произошло! Не осуждать его надо, а жалеть!И вручить какую-нибудь медаль, типа "За мужество". Чтобы выдержать столько с такой, нужно быть настоящим мужчиной! Лично я не пожалел бы ему звание героя России. И Украины - тоже! Он- настоящий герой!
Попсеры и Росрокеры типа новая знать ,те кого народ (у)знаьот. Список есть (извините за не точну формулировку) важные люди России- там артисты и тусня фсякая. Они в натуре для детей авторитетней чем власти. Скажут , мол, наркота бяка или водка бяка им могут поверить ,спец обученному политруку нет.
Очередная чушь. Мужичок умный никаких мафий не касается. Так дурь валяет. ФСБ то как раз ослаблено до предела. РУБОПЫ ликвидированы. ТО есть отсутствуют сейчас в России структуры типа ЦРУ и ФСБ. Вот в чём беда. ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- Ну вы же не баба. Мог и в глаз получить, как я понимаю. Потому и отнёсся с уважением.
Спасибо Вам, шановный Ромко! Теперь всю ночь спать не буду! Называется, помогли! Страшно, аж жуть! Ну и что, я неправ? Ему дважды героя дать - и то мало будет!
Я співчуваю тим народам, що постраждали від англосаксів, починаючі від прадавніх бриттів. Але яке відношення вони мають до відносин України і її поневолювача - Росії? Хіба влада Британії громила Батурин і Січ? Хіба британці знищили УНР? Хіба вони проводили "продразвьорстку" на українських землях, щоб годувати своїх робітників і солдатів? Хіба вони виморили голодоморами селянство і позбавили його землі, запровадивши 3-є видання кріпацтва в Україні? Хіба британці винищили українську інтелігенцію? Хіба вони нам погрожують постійно розколом України і териториальними претензіями?...То навіщо ми будемо говорити про англосаксів? Нас хвилює Росія, бо якщо там переможуть шовіністичні сили, то війна прийде до нас, як вона прийшла в Грузію, тим більше, що Україна залишилася перед Росією фактично беззбройною і вразливою як ніколи...А розв'язати війну в Росії є всі матеріальні і ідеологічні підвалини і не треба на це закривати очі. І Захід нам нічим не допоможе... А мені дуже добре запам'яталися слова російського офіцера в Грузії, який, дізнавшись, що кореспонденти, що його знімають, з України сказав, щоби "хохли" чекали, бо вони (російські військові) скоро будуть і в Києві...Тобто можна підсумувати, що необхідний моральний настрій в російській армії є, є і смак до безкарного вбивства і катувань, набутий на Кавказі. Майже всі найбільш боєздатні частини російської армії пройшли через Кавказ... Причина настільки банальна, що про неї нема чого і казати...Де найчастіше відбуваються зіткнення на етнічному підгрунті? В бувших імперіях. В Британії, у Франції, в Німеччині. Бо бувша метрополія завжди притягує вихідців з бувших колоній, і цьому непогано допомагає знання мови...А Росія, до того ж, залишається імперією, з потужним імперським менталітетом...А приводом до заворушень є тотальна корупція в МВС Росії, яка надзвичайно загострює міжетнічні протиріччя, бо за великі гроші можна зробити необов'язковим виконання російських законів. Цим користуються всі і заможні росіяни, і заможні кавказці...А бидло на те і бидло, щоб не бачити того, що винні не кавказці, яких можна за чесної міліції примусити виконувати закони, а власна влада, бо саме за її продажності і квітне так звана "етнічна" злочинність. P.S.Щоб випередити закиди стосовно України, стверджую, що у нас такі самі проблеми, хоча головними "порушниками спокою" у нас є різні радикальні організації, особливо російські в Криму, хоч є деякі проблеми і з "етнічними" бандитами. Але, на щастя, градус ненависті у нас не такий високий, бо Україна поки не допустила до пролиття крові...В Росії ж її вже пролили ріки...
Логіка дуже зрозуміла - остаточний роспад імперії і утворення національних держав. Бо про це свідчить історія будь якої країни світу. Жодної альтернативи немає. Немає і все тут! Ві російського керівництва залежить лише те, яким буде цей розпад : дуже кривавим і з численними переселеннями репатріантів, чи більш цивілізованим за результатами домовленостей, плебісцитів, за участі міжнародних посередників і спостерігачів...Британія пішла після війни більш цивілізованим шляхом, а Франція - шляхом кривавих і звірячих колоніальних воєн, які з тріском програла...Здається Росія обрала шлях Франції.
Про такі конфлікти UA-RU не варто ci думати бо думки іноді збуваються. Як США та Канада можуть жити поруч за своїми звичаями. Хто не знає, Канадці як би осколок імперії - ЗША колишні повстанці сепаратисти. Вашингтон спалили під час розборок була справа ,зараз ні хто про війну не мріє.
За ЦСКА. ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ---------- Ну разве что FourA. ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- Про его нужно писать в теме (ПРО ЦЕ)
То,що совдеповські виплодки творили з нашими священниками,церквою,вірою наші люди ще пам"ятають. Слава Богу,що і у вас,в Росії не всі втратили совість.