Моя любимая притча о двух философах: Два философа гуляли в прекрасном парке ии беседовали о разных умных вещах. Остановились на мостике над прудом и стали смотреть на резвящихся в воде рыбок. Одна из рыбок выпрыгнула из воды и опять погрузилась в пруд. И сказал один из философов другому - видишь, как рыбкам приятно, они так прыгают и резвятся. На что второй философ ответил: Откуда ты знаешь, не будучи рыбкой, что приятно рыбкам? А другой возразил: откуда ты, не будучи мной, знаешь, что я не знаю, что приятно рыбкам? --- Так то ж были философы!
Ви вже приводили її Про те, що Шевчук знає, що відбувається і вболіває за це, знають всі. Дякувати інтернету. От іще прокинулись: А Філіп у той же час б'є жінку. Тут не треба бути філософом, щоби розуміти, що він з іншого виміру.
Інший погляд зі сторони. Наприклад якийсь іноземець (уточнюю, з слов’янський країн) який би опинився в гущі подій, міг би опинитися між двох вогнів. Бо не став би на бік росіян, чи навіть переконував би що то не вихід бити всіх підряд не слов’ян, а з другої сторони міг би постраждати від дій іншої сторони через свою слов’янську зовнішність. Ситуація не така і гіпотетична, бо могла б статися наприклад з моїм сином, який ще рік тому дуже хотів вступити в МФТІ, та події кінця березня в Москві вбили бажання їхати на навчання туди. Він не зміг би промовчати і міг переконувати своїх однокурсників ,а так як русявий і сіроокий, то міг би бути сприйнятим як росіянин іншою стороною
Зараз, ніби, вище полковника не присвоюють. Нє? ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- Чергу займіть. Бо їден болєльщик на гіляці сидить (щоб не повісили), ніяк не гепнецця, а вторий між боєвими дєжурствами обстрілює. ЗІ: за кого болєєте - не питаю.
На другой ветке давно писал: я имею звание бригадного генерала США,(увы, однозвёздного), являюсь резидентом Моссада, МИ-6 и разведки Буркина Фасо. Собираюсь ещё продаться японцам. Они, гады, торгуются....А я тоже умею торговаться - на рынке уговорю любого продавца! Куда там японцам - у них нет такой школы!
А я вот пару лет назад лично общался с Филей (в Крыму). Он произвел впечатление абсолютно корректного и адекватного человека. Как же, словом, его надо было вывести из себя?!!!
Я по поводу Ходорковского ни за ни против. Но возникает традиция , когда прислушиваются не к народу, а рок-музыкантам ( толком не пойму кто це воно таке ). Выступят они, так решат, не выступят - пиши пропало. Прямо совесть нации. Не"ОПписанный" закон. Прямо как на Кавказе тоже старейших собирают, но рокеров. Прогресс.