Шановний 4А, ви мене трохи заплутали. Що ви, власне, маєте на увазі в цій тираді, яка дуже близька до істерики? Яка родіна, які нові родіни? Я знаю свою батьківщину і хотів би померти там. Росія ніколи не була моєю батьківщиною. Як, наприклад, Китай, чи Папуа Нова Гвінея. Якщо для вас така дорога Росія, чому ви сидите в чужій країні? Я, наприклад, хоч які небудь кроки роблю по репатріації і думаю через місяць буду жити на 15000 км ближче до ЗУ. Що перешкоджає це зробити вам? Запамятайте, часи колоніалізму для України минули. Я б не проти, щоб ви переселилися до Росії разом з Донбасом, але чи позволять це Ома, Ярема і тисячі інших, нормальних донечан. Думаю, вони дадуть відповідь. І для них (якщо неправий, поправте) абревіатура СССР ніколи не була родіной. Я розумію, вам важко. Ви думали, що переселяєтесь на нові землі, де росіянин "приходит как хозяин". Вийшло по іншому. Вихід є. Або репатріюйтеся, або ставайте свідомим громадянином країни на імя Україна. Tertium non datum.
Ома, у меня хорошая память, а вы снова невнимательны. Напомню свой вопрос вам с 15й страницы, т.н. "докоры демократам": Дабы вы не искали источники, я воспользовался поиском и вот они: Представьтесь пожалуйста. Я и другие россияне живу в этой ситуации и знаю о ней несколько больше вашего.
Шановна пани Ома вновь села на своего конька. Вновь погоняет клячу обличений и осуждений России. Шановна пани, Вы, безусловно, лучше всех в мире понимаете, как России надо вести политику в кавказском направлении сейчас, и как её надо было вести в прошлом. В Одессе в таких случаях говорят - хотел бы я быть таким умным, как моя жена после. В развитии государств, тем более, такого размера, как Россия, существует своя логика, иногда недоступная пониманию даже столь недюжинного ума, как у пани Омы. Если более серьёзно - русские цари, вероятно, не принимали во внимание, что через несколько сотен лет различные пани Омы будут осуждать их политику и не одобрят их решения(см. кинофильм Иван Васильевич меняет профессию). Я бы предложил России поставить во главе правительства, или даже на пост президента пани Ому. Но с условием - за каждую совершённую ошибку - страшное наказание. Но, думаю, она не стала бы совершать ошибок, потому что очень хорошо замечает их у других. И куда смотрят русские! Не тех людей выбирают в руководство, не тех! --- А вообще добавлю ещё - у истории нет вариантов. Но поступала бы Россия по-другому, большой вопрос, была бы сегодня Украина, и родилась бы пани Ома. Лучшего всего шановной пани обвинить в совершённых ошибках всевышнего - он позволил так идти событиям, что пани Ома появилась на сввт!
Можна. Тільки мене це питання ніяк не болить, настільки, аби я копирсалась у форумі у пошуку потрібних цитат. Країна ж, і люди - Ваші, Нєвстранєц. Я всього лиш описую свою точку зору. А от це - направду по Фройду.
То что нашел в Википелии. The ROA defection At this crucial moment, a division of the anti-communist Russian Liberation Army (ROA, also known as "Vlasov Army") under the command of General Sergei Bunyachenko turned on the Germans and joined Czech insurgents in the fight against the Waffen-SS. Unlike the Czech forces, these forces were relatively well equipped (including armoured vehicles and artillery) and experienced veterans of the Eastern Front. However, ROA did not plan to stay in Prague during the entire uprising. Vlasov did not have the full support of the Czech leaders and he was afraid that they would betray him and his soldiers to the approaching Soviets. Thus, the Russian soldiers soon left the city in order to try to reach the American lines. [edit] German retreat On May 8, faced with no arriving allied help and the imminent destruction of the city, the insurgents were forced to negotiate, and accepted the German terms presented by General Rudolf Toussaint, the German Military Governor. It called for the immediate capitulation and unhindered passage of German forces, including civilians, through Prague. In return, Prague would not be destroyed. Although the compromise seemed to give the Germans most of what they wanted, the Czechs were confident that Germans would not have enough time to benefit from it. Liberation Main article: Prague Offensive On May 9, 1945, the Soviet Red Army arrived in Prague. U.S. Army units had been closer to Prague than Soviets, and their reconnaissance units were already present in Prague suburbs when the uprising begun.
Я не питаю вас про залишки російських демократів. Я хочу почути вашу відповідь про причини того, що сталося на Манежній 11 грудня.
Я казала Чорнобильцю, і вам повторюся, коли переростете рівень "Сам дурник", звертайтеся. Мене не цікавлять ваші думки про мене особисто. На цій гілці мене цікавить аналіз того, що відбувається. Бувайте здорові.
- Лозунги мне не нравятся (серьёзно). Особенно циничен этот... в ритмике "Виват, Король, Виват..." Конечно, кавказцу с российским гражданством их слушать обидно, как русскому украинцу в Салуне на каком-нибудь форуме побывать... где-то так.
Немає. Тому жити із кавказцями - це така доля у росіян. Нагадаю, що кавказці теж росіяни, бо живуть у Росії. І мають повне право проживати у Москві.
извините, а ЧТО такого произошло в МОСКВЕ??? я работая в 7 минутах пешком от Манежки и в шаге от Лубянки - расскажите мне, что такое произошло?
Раз можно - будьте так добры! Вы обвинили меня лично в распространении каких-то теорий, в соответствии с которыми что-то подозрительное "нормально", а лазить по сайту в поисках цитат или просто уточнить Вам лень?
Це все, що ви написали на сторінці № 15. Де тут про причини явища? Що відбувається? Вам сказати нічого? Чи ви не в Москві живете?
Меньше знаешь, крепче спишь. Не надо вам об єтом знать. Лучше про НГ, подарки, поездки и пр. ---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- Це не я до вас апелювала на сторінці 15. Забули? Смайлики виставляли. Смішно? А мені - ні. Тема гостра. Не знаєте що сказати?
Чорнобильцю, Ви цитуєте англійською, аби було менш зрозуміло тим, хто нею не володіє? Ця стаття з Вікіпедії має і російський переклад. Це навіть не переклад, це короткий опис англомовного варіанту. І звучить так Автор - не я. Я? Вас? Коли?
Якщо можна погляд на події зі сторони. Спочатку хочу висловити співчуття матерям з обох сторін, бо жахливе горе втратити дитину, і нещастя іншої матері, дитина якої стала вбивцею. Це вже десята справа, що то були представники «безбашенной молодежи», які шукали пригод, а наслідком стало збурення в суспільстві.. Цей окремий випадок – один з кількох, що відбулися останнім часом (наприклад, вибух 29 березня в московському метро) Набагато важливіше, чому час від часу виникають в Москві такі ситуації, коли за етнічними чи релігійними ознаками є «протистояння» окремих представників суспільства. І одні і інші переважно є громадянами Росії, то ж чому не живеться мирно, чому настрої як перед громадянською війною??? На мою думку – це тому, що накопичується незадоволення рівнем життя, (тільки не треба знавцям енциклопедій і статистичних довідників переконувати цифрами про рівень і ріст зарплат і пенсій, бо ті цифри абсолютні, і не дають повної картини, бо більш показовим (відносними цифрами) є на що вистачає, чи на який час. Статистика і соціологія в пострадянських умовах стала засобом маніпуляції суспільною думкою), неспроможність вирішити якісь проблеми. Будь-яка влада ніколи не визнає власну неспроможність відреагувати на потреби суспільства, а щоб реагувати – треба або вкласти кошти для реального покращення життя, яке міг би відчути кожний, або придумати винуватих в усіх бідах. Зручно знайти когось в якості «цапа відбувайла», щоб випустити надлишковий пар. Привід виявити такі суспільні настрої міг бути будь-який, бо терпіння народу не безмежне.
- согласен. Ещё чаще они ненавидят друг друга (там были болельщицкие "фирмы" - объединения мелкой шпаны, дерущейся якобы "за команду"). Это дебилизм. И я их в этом обвиняю. Дебилизм и нацизм вообще рядом ходят. Потому и всколыхнуло весь мир исключение - когда нацизм взял верх и пришёл к власти в интеллектуально сильной стране...
Просто у нас тут есть ядро товарищей, которые на русском уже ничего не воспринимают. Вроде бы и понимают его не но верят. В .ru тоже, но цитируют в основном отттуда. ВО !