Росія - інкубатор сучасного фашизму?

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем ГРАНД, 11 гру 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не-а...

• Подобається Подобається x 2
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 02:23 ---------- Попередній допис був написаний в 02:21 ----------

---------- Додано в 02:27 ---------- Попередній допис був написаний в 02:23 ----------

• Подобається Подобається x 8
  3. VasMT

;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Останнє редагування модератором: 12 гру 2010
  5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Складається враження що Ви сталеву каску навіть наніч не знімаєте.
    Як що слідувати Вашій логіці, то суцільний потік інформаційних повідомлень на ТБ та інш.новосних джерел московщини про хід бойових дій на території орди суцільні радощі. Адже новини скоріш нагадують зведення з полів побоїщ. І кожне повідомлення передає нечувану радість від того. Звичайно апогеєм радощів стають терористичні акти в московському метро.
    У вас там іде звичайна громадянська війна. Ви до неї звикли. Тому своїми заскорущлими мізками не здатні збагнути, що то просто повідомлення, а радощі передаються в інший спосіб. адже ж не дивно, що ви навіть такого відрізнити не спроможні.

п.с.
    Скажіть, мабуть у Вас якісь нанороги? Бо коли надягаєте каску. то ці природні нарости мабуть складаються телескопічно? Чи таки банально спилюєте їх перед виходом на Львіський форум?
    Як що так то чи не важко Вам ратицями по клавіатурі працювати?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На жаль, Москва під радістю розуміє нещастя в інших країнах. Пригадую, в 70-80-х був такий коментатор Валєнтін Зорін. Ось він одного разу сказав буквально - "В Москве морозьі под 40. Но я раскажу вам РАДОСНУЮ весть. Прошлой ночью в Париже от холода умерли два человека".
    Ось такі в нас різні критерії радості...

• Подобається Подобається x 5
  7. ГРАНД

А хіба то не війна? Чи то так собі, - розвідка боєм? Передтеча?
    А-а-а !!! Забув. Треба дочекатись по мос.ТБ "Лебединого озера", щоб деякі таваріщі нарешті зрозуміли сигнал про те що війна таки вже йде. Дивно що ці екземпляри живуть в Галичині.

А чого там очикувати? "Мочать" вже другий десяток років. Ви ще не помітили? Як кажуть "за що боролись - на те і напоролись". І ненависть моя абсолютно не сліпа, а цілком зряча.
    Бачите який я відвертий, навіть не намагаюсь хоч якось спростовувати про те, що ненавиджу московщину і москвинів. А Ви всіляко приховуєте свою ненависть до України і українців. Оце і є сліпа ненависть.

Дивний стиль демонструєте. Пишете те, про що не хотіли сказати. Як це по московськи. Думаєте одне, пишете друге, робите третє. Це і є загадкова москвинська душа?

---------- Додано в 08:06 ---------- Попередній допис був написаний в 06:56 ----------

Ну і що ж це як не війна.:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Все це свідчить про те, що в Росії поглиблюється розкол суспільства по етнічній ознаці...А для імперії це смертельно небезпечно...Підкоп, закладений новою кавказькою війною під мури імперії, починає свою руйнівну дію...Якщо так піде далі, то Росії не вистачить своїх правоохоронців навіть на те, щоб заспокоїти своїх хуліганів, не кажучі вже про муджахедів Кавказу:sad:.

9. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

Я якраз зараз у Москвi. Була поряд з манэжкою , де то все було. нiяких бiйок там не бачила. просто великий натовп який скандував-МОсква для москвiчей, Росiя для русскiх.
    В чомусь вони таки правi- адже в Росii 80 % росiян, вони мають право жити у власнiй краiни як забажають.не правi тiльки в тому, що гнiв свiй направили на простих людей-кавказцiв. владу треба бити!

я взагали мрiю:blush:про те, щоб слов"яни об"едналися навколо Киева, як було ранiше. Тодi Киiвська Русь була непереможною.

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

та й не факт , що всi правоохонцi пiдуть проти народу...

10. ГРАНД

московське прислів"я каже "назвався груздьо - ліз в кузов". Стосовно цієї ситуації це звучить так "назвався імперієй - живи за імперськими законами і забудь про національність". А про національність забути НЕ-МОЖ-ЛИ-ВО. А це значить в імперії де хоч одна нація проштовхуватиме свої національні інтереси, приречена на загибель. І байдуже, що московська імперія себе в голос такою не називає, бо вона по суті такою є. А тому ті 80% повинні врешті решт визначитись зі своєю національністю і з національними автономіями розмежувавши їх раз і на завжди. Тільки тоді можна буде москвинам легально та справедливо вимагати і маскву для москвинів і московщину для московитів. А так це війна, війна і ще раз війна.

Самі не смішно? Для москвина влада щось сакральне і непогрішиме (не на словах, а на ділі) і ніхто на сакральне і непогрішиме, майже святе руки не підніме. Менталітет.

Ну Вас на...й з Вашими мріями.:ireful1: "Наша пісня хороша - починай спочатку" . Ви готові як раніше пережити емські укази, столипінські освоєння за рахунок українців далекого сходу, більшовиків, Голодомори і далі за списком. Історія така паскудна річ, що весь час стремиться повторюватись.

Мабуть саме тому вона і згинула. він непереможності.;)

т
    Підкинуть грошенят, пообіцяють пільги - і аж бігом підуть. побіжать. І рубатимуть з таким ентузіазмом, що криваві бризки летітимуть в різні боки.

11. VasMT

Недавно один "друг" росіян переймався тим, що в Росії почались "масові знищення" міліції "народними месниками". Назвали це війною. Початком відродження Росії.
    Тепер наступний "провидець" з"явився...
    Били всяких... І всюди... І в"єтнамців в Стрию, і китайців в Києві, і татар в Криму...
    І турок в Парижі, і армян в Москві...
    І будуть битиі...

---------- Додано в 11:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

Треба буде оце запам"ятати і нагадати при нагоді :)))

Останнє редагування модератором: 12 гру 2010
  12. Gron

Gron тафгай

Якщо виділити ще слово імперія, то згадувати нагоди не доведеться, нє?

А кацапо-москальня вибачається перед панянками?
    Бо вона у мене в ігнорі, може й да.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Именно такое написание этого слова правильное?
    Спасибо.
    Уяснил.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Этим и пользуется.
    Иначе давно бы уже начистили.

14. Lilikana

Гранде, та я про об"еднання пiд Керiвництвом Украiни мрiю.
    Правi ви , впринципi в усьому. З одного боку Росii подобаеться бути власником чужих територiй на яких живуть мусульмани, а з iншого боку- не хочеться жити з тими мусульманами. а так не бувае. а бо дадуть свободу цим усiм чечням-дагестанам, або рiзня на рiзнi.

15. Полковник

Полковник миється в бані

К Украине не желаете их присоединить?
    Можно рассмотреть.

16. Gron

Gron тафгай

Тю, та ми сами з собою ніяк не впораємся.
    Ще когось об'єднувати.
    Це як зі мною хтось "комуналкою" обєднатися забажає, так я проти.

• Подобається Подобається x 3
  17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вчора в Москві під приводом вболівання за футбольний матч було проведено масову фашистську демонстрацію. Акція владою не була санкціонована, проте, влада, знаючи, що відбуватиметься, не зробила нічого, щоб запобігти вандалізму і вивствам.

10 тисяч людей фактично захопили центр Москви, виловлювали осіб неслов"янської зовнішності та били їх до напівсмерті. Малочисельні загони міліції нічого не могли вдіяти.

В усіх блогах головне питання: чому, коли на площу виходять "три каліки" покритикувати Путіна, їх розганяє ціла армія, а вчора міліція могла лише спостерігати за фашистським шабашем?

Судячи з усього, подібні акції відбуваються із мовчазної санкції Кремля. Ескалація таких настроїв чомусь вигідна владі.

Один із фоторепортажів http://zyalt.livejournal.com/330396.html

• Подобається Подобається x 9
  18. ГРАНД

Спочатку хочу таки вибачитись за надмірну різкість. Мабуть таки переборщив. (Всяким кацапським прихвосням можна не турбуватись і не записувати на свій рахунок цього вибачення перед панянкою). Я вірю у Вашу відвертість та чистоту помислів. Але такі мрії, що містяться у Вашій прекрасній голівці є хибними та вкрай небезпечними в разі їх здійснення. може вони і красиві зовні та виглядали б ідеальними як би не ціла низка "але".
    От бачите, Ви все чудово розумієте. Залишилось ще пзбутись хімерних мрій, і я встану перед Вами на коліна. :give_rose:

19. Lilikana

GRAND оба-на яке диво. то ви менi таке там написали???
    менi- в котроi дiд воював з Бандерою, менi- львiв"янцi?...
    дивiться хлопче , ато ми бандерiвки таке рiдко прощаемо.
    пусто-патрiот.

• Подобається Подобається x 8
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Мартини, как-то лучше раньше я о Вас думал.
    Ошибался, видать....

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)