Спокійно! У торгівальних закладах Києва уся продукція "Рошен" з написами українською (більшість), укр+англ (трохи менше), укр+рос (ще менше). Чіста па русскі - не зустрічав. Проовжую купувати Рошен. АВК і Конті - западло.
Так я и в торговых закладах Москвы чистаа паа-русскии не встречал. Хоть словечко, но по-украински вставят. Та же "шалена бджилка", к примеру.
На вкус и цвет... А мне очень нравяться. Хоть в Луганске кондитерская фабрика - от АВК, но их кофеты хуже. А что до фантиков - только на русском мне не попались пока. Видимо - в Луганск не завозили.
Щойно глянула на обгортку цукерки Рошенівської, яка завалялася біля компа - написи двома мовами(українською та російською).
Вкус от этого улучшится - и кариес будет не страшен? Купил в субботу вот ТАКие - надписи только по-английски (как и на фото!) Жду взрыва негодования от "профессиональных украинцев"
Вважаєте народ дурним? Не обізнаним, звiдкiля "Roshen"? Ось підхід професійного українця - хоч китайською, аби не російською.
А я беру то, что качественное. В России на 2-8 языках написано, мелко, правда, иногда съешь ту же конфету, а потом посмотришь, где же сделали?
А що - імпортне краще? Сам Рошен поставляє свої цукерки на експорт- в Росію, Казахстан, недавно купили в Угорщині не "останню" там фабрику. Як на мене, то ті цукерки Рошен Десерт Вишня - одні з найкращих рошенівських. І в заспокоєння: шоколадки можна їсти спокійно - вони надписані українською після того скандалу
У нас появились roshen'овские кофеты, произведенные в Липецке. А вот это уже не "языковые" игры - конфеты ввозят из-за границы.