Відповідь: романтики існують?.. аби інші дбати не мусили потім чи інші мають мати клопоти через чийсь романтизм? нема не тільки обов’язків, ще й прав мало і можливостей яка ж то воля?
Відповідь: романтики існують?.. А про поховання і так мусять інші дбати. Причому вони це роблять заради себе, а не заради померлого. Але це офтоп. Пропоную надалі не захаращувати цим цю тему.
Відповідь: романтики існують?.. чому ж ні??Романтики є,але їх надто мало.Зараз поняття "романтики" дещо змінилось.Але воно ж є.У мене особисто є друг,який надто сильно мріє одружитись з коханою дівчиною та жити десь в лісі,де немає нікого.Щоб він був лісорубом,а вона завжди поралась по дому.Як на мене це мило.Ще й дуже..
Відповідь: романтики існують?.. Романтика...блін.Він буде по лісу ходити, пташиний спів слухати, а жінка нехай і їсти зготує , і за дітьми дивиться, ще й худобу порає.
Відповідь: романтики існують?.. Ще й дерева сволота буде рубати. Яка ж то романтика, то зло. Хоча, як було вже написано раніше, все змінюється, можливо для когось то й романтика.
Я тут новенький, то ж звернув увагу: тема створена майже 5 років тому, але щось змусило людину її "реабілітувати". Що саме? Між іншим, є в мене давній товариш, по професії геолог. Все життя в полі, і не тому, що нікуди подітися, а дійсно, любить свою роботу. Вважає себе романтиком. При цьому класична романтична історія Ассоль та Грея (пам"ятаєте Гріна, хто читав?) викликає в ньго цинічне ржання. А Грін же - класика романтизму. Ось так. Дуже різні бувають романтики, про що, власне, в темі вже йшлося.
Ви не романтик, я думаю? Романтики так жінку не назвуть. Всі ми, насправді, хочемо як романтики, так і прагматичних відношень.
Так жінок називають романтики , правда в минулому ) Мені подобалось романтично ставитись до дівчат. Причом , не для того аби розвести їх на секас. Самому подобалось. Правда , коли від любові одні душевні болі починаєш багато чого розуміти.
Невже тільки вони?! Якщо так, хочу Вас підбадьорити: не розчаруйтеся, і рано чи пізно любов подарує Вам і інші, приємніші відчуття.
Любов це хвороба. Секс - лікарство від неї. А виліковуватись від хвороби завжди приємно. І для профілактики тоже нічо так )))))
логічніше слово "їжа" замінити на "апетит" і тоді всьо на своїх місцях. правда , перебивати апетит десертом ой як шкідливо ( в прямому смислі )
Тоді це підміна понять. ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ---------- От скажіть - себе принаймні ви любите?
Поважаю , але не люблю. ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ---------- якщо їх не підмінити , то абсурдно получится.