Доброго всім дня! Хочемо поїхати з чоловіком до Єгипту, але в якесь цікаве місце - не здоровенний готель зі здоровенним басейном, а щось оригінальніше. Колись випадково натрапила в неті на готель, номера якого розміщені на острівцях, з"єднаних між собою містками, зелень, альтанки, пляж....але от не зберегла я той сайт і тепер ну ніяк не можу знайти той готель... Хочеться, щоб готель був таки на березі моря, в місцевому стилі архітектура, сервіс на пристойному рівні, харчування ЧУДОВЕ... Відгукніться, будь-ласка, хто може порекомендувати конкретне місце(курорт) і готель для романтичного відпочинку в Єгипті!!! Щиро вдячна! P.S.: бюджет не обмежую для пропозицій.
Говорять, що просто портібно правильно вибирати місяць для поїздки. Стандартний підхід українців, що в серпні сезон відпусток і час на море, тут не проходить Знайомі побували там в серпні - з їх слів: з літака вийшли в пекло
Це як розуміти? Щось чи то мало людей із західної їздили в Єгипет, чи то спрацьовує ментальність і ніхто поділитись інформацією не хоче...
Ну в кого є більше грошей, той вже не їде в Єгипет. А зі Львова так взагалі найбільша романтика - на "Жигулях" в Болгарію.
так я теж так подумала, але коли ти вже там, то друга думка _ ЦЕ РАЙ! Було дуже гарно, але зараз не поїхала б небепечно
Спочатку вирішить чи Шарм чи Хургада? Шарм - кораловий захід в море, потрібне спеціальне взуття, Хургада - більшість готелів з піщаним заходом в море? Готелів є дуже багато. Спокійний готель чи шумніший?
Всім привіт. хочу поділитися досвідом відпочинку в шарм-ель-шейху.Була там минулого року на початку вересня.Чесно кажучи 38 - забагато...треба було їхати або вкінці вересня або вже у жовтні, тоді клімат більш для нас підходящий...Хоча море - казка,дуже гарні корали...їздили на екскурсію в Каїр за 80 доларів, на рибалку в бухту Дахаб за 65 доларів.Відпочинком була дуже задоволена.