Рок-н-рол

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Nevermind, 27 гру 2010.

1. Geograf

Geograf Меломан

Хендрікс наприклад один з найкращих гітаристів всіх часів і народів
    Браян Мей ще до його рівня недоріс.
    А якщо ще згадати Чака Бері, Кіта Річардса та низку інших:scratch_one-s_head:

Ну Бітли можливо і не так досконало грали як наступники, але їх музика в своїй професійності і феноменальності немає рівних

• Подобається Подобається x 2
  2. Algebrator

Algebrator New Member

Ну я думаю порівнювати групу з виконавцями не можна...ну а на рахунок майстерності Браяна Мея то я б не сказав шо він аж дуже поступається Хендріксу...

Ну а з цим незгідний...музика Квін більш професійна!

3. Geograf

Geograf Меломан

http://life.pravda.com.ua/person/2009/08/20/25109/
    Квін аж ніяк невище в професійності від Ролінгів, Аеросмітс, Пінк Флойдів, Лед Зепелін, Діпьорпл....

Квін в більшості асоціюються з Меркюрі, ну а Бітлз - це Бітлз, більшість пам*ятає їх поіменно, вони показали що таке музика. Навчившись "лабати" на інструментах і маючи хороший слух та трішки таланту професійно багато хто заграє, а от створити нове віяння у суспільстві через музику можуть одиниці. Можливо зараз це і невважається професійністю, в такому випадку можливо і Магелан не такий великий мореплавець в порівнянні із його наступниками.:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  4. Algebrator

Algebrator New Member

Ну знаєте скласти список найкращих гітаристів не можна...кожен оцінює по своєму і за власними критеріями, але Хендрікс дійсно великий гітарист і Браян Мей також.

Ну не нижче то точно....наприклад від Пінк Флойд і Ролінгів думаю вище, а з іншими на рівні...

Бітлз просто були раніше і тому стали більш популярніші, але музика Квін є більш майстерніша і професійною...їх композиція творів є набагато складніша і геніальніша

• Подобається Подобається x 1
  5. Geograf

Geograf Меломан

Ну не знаю смак є смак, але думаю список складали люди неупереджені і не за власним с маком.
    Ну Ролінги з Пінк Флойдами дійсно не доросли до ТАКОГО рівня.

Бьордз, Кінкс та ще багато інших теж були раніше проте на їх популярність це не вплинуло

• Подобається Подобається x 2
  6. Algebrator

Algebrator New Member

Ну не знаю я...я в цьому дуже сильно не розбираюсь, але точно моду сказати що музика Квін є набагато майстернішою і професійнішою ніж Бітлів!

7. Geograf

Geograf Меломан

Саме тому Бітли створили нову музику, яка сколихнула світ, а Квін продовжують її грати :)

8. Algebrator

Algebrator New Member

ну шось тіпа того...)

9. Geograf

Geograf Меломан

• Подобається Подобається x 4
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Квін були пізніше Бітлів.

І під час Квін вже була кращою і якість звукозапису, і розвиток музичних інструментів.

Бітлів та Квін некоректно порівнювати. Бітлз потрібно порівнювати з тими, хто грав в той же час з ними, в 60-х.
    Але тоді рівних Бітлам не було. :pardon:

11. Algebrator

Algebrator New Member

ну але якшо не враховувати якісь звукозапису і тому подібного, то всерівно Квін більш майстерніші. Ось наприклад, вокал Фредді Меркурі набагато вищий, а техніка ігрий Браяна Мея також краща!

12. Geograf

Geograf Меломан

Звичайно, вдосконалити те що винайшли інші просто. Класних гітаристів і вокалістів є багато. А от людей які завдяки своїй професійності і таланту створюють щось нове обмаль.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Про вокал не сперечаюся. Фредді Меркурі був найкращим вокалістом всіх часів, ІМХО.

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Тоді були Кінкс, на мій погляд, не гірші бітлів, хоча бітли були таки першими, але обидві групи - найкращі... Queen - то не моє, відверто не подобається не зважаючи на високу виконавську майстерність. Хтось із великих гітаристів сказав, що музика - це щось як трансляція підсвідомості виконавця, і Queen мабуть на іншій хвилі... А найкраща група всіх часів і народів - Yes.:)

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 6
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

17. Geograf

Geograf Меломан

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

19. олекса

олекса New Member

На мою думку рок-н-рол від Лед Цеппелін- одне з кращих виконань! Можна сперечатись, хто кращий гітарист- Джімі Пейдж чи Браян Мей. Але Бонам неперевершений! Журнал Rolling Stone подає Лед Цеппелін як найвизначніший гурт 70-х. http://www.youtube.com/watch?v=owmrpWyTdxQ

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Легенда рок-н-ролу Бо Дідлі - є ще порох в порохівниці!:good: http://www.youtube.com/watch?v=Q3-rf4EgAm8

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

Ще одна легенда! http://www.youtube.com/watch?v=y7Ze99Pp4jA

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)