Да, возможен. есть вариант, когда родители советуются со своими взрослыми детьми. И не распоряжаются их жизнью...Дав в свое время удочку. Я не буду спорить о коммуняках, это и правда поднадоело. Ты мало знаешь начальников. Начальника вовсе не обязательно уважать, кстати. А если начальник - ты? Ты вот так вот с юности настроен не уважать подчиненных?
а це тут до чого? мова про дружбу, а суворість виховної методи чи її м’якість -- це справа сота чи тисячна
і ви вважаєте, що я заслуговую на повагу через те, що, знову ж таки, ви вважаєте що я вмію фотографувати? це не є лицемірство?=) я поважаю кожну людину доти, доки вона не починає дратувати своєю поведінкою, тупізмом, хамством. своїх батьків я виключно поважаю, вірю в авторитетність їх думок. до речі, є така психологічна дилема - чи повинні діти бути розумнішими за своїх батьків? [CENZ]ну і де мод?[/CENZ]
Ну...Вы так не ограничивайте полет мысли собеседника. пожалуйста Речь шла об уважении старшего товарища и возможной дружбе с ним. В даннмо случае я привела пример человека, гораздо старше меня по возрасту, моего начальника. А свою маму я считаю настоящим другом. Если о родичках речь Опять не так...но как же одно без другого.
Ну мы же не только о тебе...разговор о том, за что уважают. ты сказал, что начальство всегда уважаемо за то, что оно НАЧАЛЬСТВО. Когда же ты успел нахвататься такого?
лицемірство казати, що я Вас поважаю за якісь іньші якості, яких я навіть не знаю волію робити навпаки -- поважаю тільки ту, з якою знайомий і про яку маю свою думку це унеможливлює обман (або зводе його до мінімуму) це не дилема
дивно батьки де факто не можуть бути друзями є такий серіал -- модернова сімейка (американська сімейка), там дуже гарно описано тата, який хоче бути за панібрата своїм дочкам дуже кумедні епізоди
почему? потому что они удачно повеселились и появился я (вы или кто-то другой) [CENZ]30% отцов даже не догадываются, что ростят не своего ребенка[/CENZ]
шо? в чому сенс дилеми? коли діти виростають -- батьки стають старшими і інтереси молодих людей їх вже не так сильно турбують, те саме стосується і такої абстракції, як "розум"
Удивительно...Как выдерживают в этом стремительном мире руководители, не уважающие коллег-подчиненных...Уважают вовсе не за ступеньку в социальном насесте, дорогой. Скажем, в своей профессии я буду уважать настоящего Мастера. И учиться у него, будучи начальником. Но тут Пупер прав, это н е тема топика. Пупер, дружба и панибратство не всегда синонимы...
а який це стосунок має до того, чи можуть (гіпотетично) батьки бути друзями своїм дітям? вах! які страшні речі Ви розповідаєте, не може бути! третина дітей -- приблудні!
) Ну что ты читаешь такое?)) А дети считают, что родители родились с морщинами и высшим образованием...
життєвий досвід базуєтеся на ситуаціях, які батьки бачили та пережили (зробили висновки), чому ж це абстракція? добре, поясніть тоді цю різницю, якщо вона є
имеет. они всегда спорят! меня это выдрачивает да, вот так вот. задумайтесь читаю. книги хорошие. по глобализации