Відповідь: Родинні стосунки при цій темі мені чогось ось цей вульгарний анекдот згадався :o - Петрику, а ким ти будеш на Новий рік? - я вдягну червоний костюмчик і буду помідором - а ти, Степанку? - а я вдяну зелений костюмчик і буду огірком - а ти Іванку? - а я вдягну жовтий костюмчик і буду г....м! ну бувають такі родичі, які люблять вдягати жовтий костюмчик і ніц з тим не зробиш імхо, таких краще в гості не запрошувати
Відповідь: Родинні стосунки чому?... вона на 4 роки старша і завжди була вищою на зріст..... а я в класі був найменший -- майже усі дівчата були на голову, або дві вищі за мене.... ви собі уявляєте цю картину: моя сестра і я?!.... правильно, що вона могла мене лупити.....
Відповідь: Родинні стосунки Свекруха - ось моя наболіла тема )))))) Хоча, впринципі, терпимо Жити можна Намагаюся як можна менше з нею спілкуватися, але терпіння моє не зі сталі. Постійно дорікає, виштиркує, тільки би но "вколоти". Ще до весілля просила мене не виходити заміж за її сина/мого теперішнього чоловіка. Я мовчу, бо якби сварилася, то ми би вже були давно ворогами. А так я вдам, що не чую і стараюся в собі все втримати.
Відповідь: Родинні стосунки у мене особисто хророші стосунки з усіма родичами. мабуть, тому що їх у мене не так багато. правда, з батьком не спілкуюсь. навіть не знаю, де він. мама практично не спілкується з моєю рідною тіткою - своєю сестрою. для мене це завжди був приклад, як я не хочу, щоб було в моїй родині. а я маю одного-єдиного двоюрідного брата, тому ми з ним як рідні. тримаємось один за одного.