вар"ятунцьо ---------- Додано в 20:31 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ---------- мнясо?? ага...є
Вже багато років не купляю варених ковбас і дуже рідко купляю копчені . Можна багато чого приготувати самому .Ну не буде ковбаса ,зроблена вами такого рожевого кольору ,як купча ,не буде пахнути рідким димом ,а буде запечена в духовці ,буде смачненька і не селітрована !!!
безвідхідний оборот...... ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- колись передача була про пельмені...так от.. натуральні виявилися менш смачніші за магазинні....хімія зара робить все...
Так жаль, что тему с брелками похерили. Я бы еще гривень 2-3 накинул. Воспоминания о прекрасных годах остались бы... Эх... ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- Настоящая колбаса - серая, как вареное мясо, розовая - значит красителями напичканная. Не я сказал. Директор завода.
купувати "мясні" продукти по ціні 3-5 євро за кг в компанії яка навіть на рекламі зекономила і не має свого сайту... є думка що вони і на м"ясі зекономили кошти, точніше на його відсутності
Чекайте, ще торгів не було. ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- То ми вам якийсь львівський брелок підшукаємо... Ні?
Гидота та родина ковбаска і все.. Я такого не їм.Краще м"яска запекти,або самому ковбаси наробити, і дешевше і корисніше.....