Нічого страшного тут не має, я сама видаляла родимку.Вона в мене була під грудьми і бюсгалтер постійно натирав. Я вирішила видалити. Пішла до дерматолога вона іі видалила і відіслала на експертизу, встановити чи вона не злоякісна, раптом. Через 2 тиждні я передзвонила і взнала результат. За кордоном, на скільки я знаю, перш за все роблять "дослідження" родимого пятна, беруть маленьку частинку, вивчають а потім вирізають. Будьте уважні, тому що навіть невеличка родимка яка вам не заважає може бути злоякісною...тому краще не ризикувати. Просто ви повинні слідкувати чи вона не змінює форми та кольору чи не болить, в якому саму місці знаходиться іт.д. Бажаю здоров'я.
Видаляла три родимки в лікаря, після видалення їх відправили на доброякісність чи злоякісність. Бородавочки висюльки навіть не відправляли. Якщо родимка міняє колір, розмір, свербить то їх треба видалити, так сказав лікар і ще прикривати від сонця. Я вважаю, що краще видалити, а не чекати коли воно, можливо, перетвориться в злоякісне.
в мене є родимка,над верхньою губою(появилась коли я почала займатися музикою)я хочу її видалити,як думаєте варто?
Як цікаво музика могла вплинути на появу родимки Але якщо вона появилась нещодавно,то дуже небезпечно її видаляти.Просто поводьтесь обережно,щоб не царапнути і все................То не велика біда
Декілька років тому в мене була була міланома, це доброякісна пухлина. Лікар спостерігав її, операцію назначив, тільки тоді коли помітив, що почала рости, та ще й якоїсь форми не зовсім нормальної. Також коли приходила до них на обстеження, а потім вже й на операцію, то постійно зустрічала людей із родинками. Лікар до всіх відносився індивідуально, одним каже маззю терти, іншим взагалі ніяк не реагувати, а приходити якщо тільки зміни якісь почнуть відбуватись. Але були й такі кому їх терміново видаляли, бо була загроза онко опухолі. Таким чином робимо висновок, що краще за все то показувати професіоналу. Тільки людина яка стикається з цим кожен день може достовірно сказати що краще з нею робити. краще один раз показатись лікарю, ніж місяць себе накручувати.
В мене складається враження що псловом родимка люди розуміють різні речі. В мене такожє родимка (родима пляма) на стегні. На тому місці просто темніша шкіра (коричнева). Тут кажуть що родика поранюється - нерозумію як воно може бути там же шкіра така самісінька лише інший колір. Можливо тут є якийсь місандерстендінг між родимками, так званими перцями та бородавками. Хтось тут писав що почали появлятись родимки - я так розумю що то вже не родимки, бо вони не появляються з часом а існують на тілі з народження. А на рахунок бородавок, то не варто чебе мордувати тим азотом, є купа всяких рідин (коломак, дуофілм, чистотіл ...) Я собі якось виводив яблуком, а недавно дуофілмом.
Це у вас напевно не родимка,а пігментна пляма.Родинки вони виступають над шкірою,хоча як які.Та й взагалі зараз можна побачити різні новоутворенняя,які бувають на шкірі.А от те що вони можуть зявлятися,то факт.От в мене з народження було менше родимок,а коли підросла то почали чомусь зэявлятися.То я тепер "дівчинка-перчинка"
А я от надумала свої родимки на скроні видвлити та під оком, бо вонт якісь більші стали як на мене, а ще трохи почекаю то взагалі буде великий шрам потім. А хто де видаляв, і чи дуже видно, бо все таки обличчя, хотілося б щоб чим як найменше було видно!?
Моя тітка видалила родимки . З часом на кожному місці видаленої родимки з'явилися нові , але вже більш темні .
От в мене стала видозмінюватися, вже не родимка виглядає, а ніби прищик!! Тож хочу йти видаляти, правда зараз вже ближче до літа, щоб пігментна плямка не утворилася, але можна захищати шкіру сонцезахистом. Як то наважитися