Родимки. Чи варто видаляти?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем tiana, 14 лип 2008.

1. tiana

tiana Well-Known Member

Відповідь: Родимки. Чи варто видаляти?

в принципі не заважають, хіба на спині, боюсь що можу зачепити. Я б хотіла принаймі щоб подивився спеціаліст, бо видаляти дісно небезпечно, кажуть може на тому місці знов стати родимка. Мене підбивали їх видалити по тій причині що якщо травмую і переродиться, то буде гірше

Додано через 11 хвилин
    якщо чесно, краса мене найменше хвилює

Додано через 14 хвилин
    я читала що чистотілом не можна, бо не відомо що то за родимка, треба спочатку зробити аналіз і т.д., коротше самолікування тут не прокатить

2. Myshka

Myshka Active Member

В моєї сестри була маленька родимка на плечі, яка почала свербіти, почервоніла. Лікар відправив до онколога, а той на Броньову. Різати сестра не дала. Їй чимось капали і так вивели. Заплатила 1 раз, по-моєму 100 баксів за весь курс. Казали, що за 3-4 рази виведуть, але ходила досить довго, в родимки виявився довгий корінець. Вони ж казали, що краще без потреби такі речі не чіпати, навіть зіскобу не робити. І ще казали, що це від зашлакованості кишківника, як його не почистить - буде мати це ж саме. Вже пройшло 4 роки і наче б то все в порядку.

• Подобається Подобається x 2
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ни в коем случае!!! Родинки (невусы) и бородавки - совершенно разные вещи!

Лучше уж почитать тут:

http://www.bogomoletsclinic.com.ua/?view=txt&div=publication&id=115616291106

http://www.be-healthy.com.ua/nedug/n/14266.html

Коротко, доступно и в принципе правильно.

• Подобається Подобається x 11
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, чистотіл то для бородавок. В мене в дитинстві з'являлись бородавки після порізів на пальцях. Напевно інфекція попадала. То я або чистотілом, або оцтом виводила.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а в мене -- родимка....
    особисто мені вона не заважала але мама вирішила вивести -- мазала "курячою дупкою" [​IMG] (чистотілом)....
    потім я якось випадково цю родимку здер...
    і всьо, нема досі....

6. tiana

tiana Well-Known Member

от і "Слава Богу" :)

7. duncan

а в бабці моєї лишилася, така сама і на тому самому місці.....

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

в мене цих рлдимок дуже багато, взагалі, не дуже задоволена своєю шкірою - суха, досить світла, таке відчуття, що зовсім для сонця не створена, а так хочеться мати засмагу...:ninja:
    але то таке.
    маю на шиї таку типу бородавку на тонкій ніжці, от вона мене хвилює, бо не можу ланцюжки носити, чіпляється до них.
    видаляти, чесно кажучи, йти боюсь:beee:

9. duncan

[​IMG][​IMG][​IMG] без коментарів........

не розуміють люди, яке мають щастя..... [​IMG]

10. Женічка

ніхто ніколи не цінує те, що має, і я не виняток

11. mamatu

mamatu Well-Known Member

По-перше, родимки є ознакою біологічної (а не календарної) молодості.
    Таке я вичитала в інеті (наберіть в гуглі родимки - там купу про це написанор). Тобто, чим більше родимок, тим молодішою ти виглядаєш і дуже рідко ті родимки стають злоякісними утвореннями.
    По-друге, не треба видаляти родмки, що не турбують та не ростуть.
    пе.се. Є у мене одна родимка на спині, що була досить велика та виступала, та ще й натиралась ліфом. якось, у поїзді, зачепилась я нею так, що стерла до крові. Злякалась смертельно! Але від того ніц не було, та ще й пласкою стала, як зажило.

• Подобається Подобається x 4
  12. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Ура! Я становлюсь все моложе и моложе! :dance:

• Подобається Подобається x 3
  13. PrAnd

PrAnd New Member

Народ, підскажіть куди можна звернутися щоб лікар оглянув родимку. Назву поліклініки хоча б.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Найпростіше - найближча поліклініка, до дерматолога.

15. MaK

MaK Active Member

...ще родимки варто захищати від надмірного перебування на сонці. + регулярний контроль за їх станом + консультація дійсно толкового, перевіреного спеціаліста. не спішіть власноручно видаляти, припалювати тощо.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Закон Герінга

Доречі що до родимок, не знаю чи в цю тему чи ні. Але власне он цей лікар натуропат про якого я вже згадувала зауважив що в залежності від того де на тілі з*являються перші родимки це показує на можливість проблемних місць в майбутньому.
    Наприклад, в моїх двох великі родимки на шиї (по-середині, трошки до заду) то він сказав що це можлива проблема з жовчним в майбутньому. Може через те не можна їх видаляти?

17. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Відповідь: Закон Герінга

Теж так знаю, що родимки зявляються як захист і вказують на проблемне місце. Видаляти не можна!

18. Женічка

ой, у мене з ніг до голови проблемні місця :)))))))))))))))
    а взагалі досить цікаво. у моєї донечки родимка на ніжці з"явилась, наша перша :)

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

НІ! Не видаляти! Родимки - це частина Вашого "я", і часто вони можуть дуже подобатись іншим і навіть бути справді спокусливими. А коли бувають не надто привабливими, то теж не варто їх видаляти, бо можете наробити собі шкоди. Наприклад, як моя мама. В неї не було їх багато, але на шиї, і це її нервувало. В результаті ходила до моднячих дохторів, виписали їй які краплі щодня капати 1 раз на кожну родимку, так вона так захопилась, так дотримувалась тих всіх вказівок, що потім шкіра на ціьому місці нагадувала випалену. :scare:Але родимки справді зникли, на трошки, а потім їх стало більше...
    Тому фігня то всьо - треба себе любити такими, якими Ви народились на світ!:)

• Подобається Подобається x 1
  20. А в мене світла пляма на нозі у вигляді лапки. Колись вагітна мама злякалася, коли до неї підбігла собачка і стала лапкою на її ногу.

А як науково пояснити такі явища?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)