робота

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем аліна, 11 тра 2007.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

До чого ця істерика, пане? Трохи адекватності не завадить. Бо Ви спочатку влізли у розмову того хлопця, із порадами яких у вас не запитували. А потім дозволяєте собі надавати оцінку діям незнайомих Вам людей. Вам не здається це дивним?

• Подобається Подобається x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Троль 80 левела,ви йому слово воно вам 20 у відповідь

• Смішно Смішно x 1
  3. Latana Royal

Вибачте, я не сприймаю Ваші дилетантські вигадані висловлювання за істину.

• Подобається Подобається x 1
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Вибачте мені, пані, я справді мабуть переборщив. Більше не буду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Latana Royal

Добре. Бо не люблю сваритися :)

6. Коммунарец

І Ви мені, що потурбував вас.

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ідея із власною перукарнею може і непогана, але є там багато нюансів, стикався із багатьма людьми, які воліли краще бути найманим працівником, а арендою приміщення, податками, конкурентами... нехай сушить собі голову роботодавець.

8. Коммунарец

Ага, хлопець поїде закордон і йому дадуть посаду віце-генерального. Хай їде. Де ви бачили, щоб жінки стриглися у сусідки? Чоловіки - то да, але жінки їдуть до міста і платять по 150-200 грн...

Останнє редагування: 5 лип 2017
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У мене є електрична машинка для стрижки, якщо чоловіча стрижка - не проблема підстригтися вдома, особливої майстерності не потрібно, інша річ - для жінки, особливо перед якоюсь подією, тут вже без майстерного перукаря не обійтись.

10. nazarchik

nazarchik миється в бані

Remoo , У меня мама вот допустим стрижет, очень хорошо иметь такую практику, это всегда актуально. А вот что на счет работы, то я думаю, что специальностей достаточно в том случае если считать работу ту , что не официальна. К примеру вот взял человек и занимается установкой заборов, получает свою копейку честным трудом и без всяких налогов.

а де твій аватар? :)