Робота для творчих людей. Тисяча - мало для країни, але на вечір буде достатньо людині. Я колись розробив емблему ГССО, з командиром підмарафетили і ще бачив 6 років ту емблему, тільки міняли рік і колір. До речі, талісман ЧС-2018 з футболу в РФ намалювала томічка і їй заплатили 1000 евро, здається. А для Евробачення 2017 дох... заплатили.
Кадрове агенство - посередник, звичайно, хороше агенство мало би працювати іншими методами, а здебільшого, працівники взяли гроші за клієнта, якого мають працевлаштувати, але працевлаштування вже мало обходить, головне гроші взяли. Якщо знати чого хотіти, розраховувати на фізичну роботу, не бути надто вимогливим, такі пропозиції можна знайти і в центрі зайнятості, і у будь-якій газеті, якщо по газеті звертати увагу на якусь роботу в офісі, тут є ймовірність попастися якимось гнилим конторам типу "Тяньши". Ну і процвітає кумівство, чи як ще це назвати, в кожен супермаркет і завжди потрібні касири, прибиральниці, охоронці, працівники на викладку товару, хоча би бухгалтер вже ніколи і у жоден супермаркет не потрібен.
Хм... А що то у вас аватар зелений на нього схожий? На Фантомаса не дуже тягне... По темі:Мовчать - значить картопля) Р.S. Колись я шукав роботу теж. В газетах багато об'яв з телефонами, але без вказівки на агенцію. Зробив програмку з базою агенцій та телефонів > набрав номер і бачиш хто це такий. Нарахував 42 компанії на наше місто і в кожній 2-4 телефона! Але я їх швидко відсіював.
Робота для чоловіків 18 -35 років! Міжнародна компанія пропонує стабільну роботу продавцем-консультантом з продажу покриття для підлоги в мережу будівельних маркетів. В обов'язки входитиме консультація покупців, підтримання вітрини в чистоті і подача звітності. Від Вас: серйозно підходити до виконання своїх обов'язків, вміти презентувати товар і завершувати консультацію продажем, можливість і бажання працювати 4 дні на тиждень: четвер, п'ятниця, субота, неділя. Від нас: можливість отримати навчання і досвід в сфері торгівлі, своєчасна виплата заробітної плати (ставка + бонус) від 7000 грн, можливість стати частиною професійної команди і дружнього колективу. Для розгляду кандидатури відправляй своє резюме на адресу promo@limsky.com або телефонуй по тел.: 067-537-30-50 понеділок-п'ятниця з 10 до 19.
Remoo , На данный момент, людей , которые работают на неофициальной основе очень много! Сейчас некоторые люди буквально делают целый бизнес лишь на том , что создали бригаду к примеру по очистке труб. Таких примеров весьма много и в какой-то степени, это люди, которых сопровождает удача!
Був якось в ЦЗ. Стоїть хлопець та розмовляє з тамдешнім робітником. Каже, що заківчив перукаря, ще щось там... і питає: "А як то поїхати за кордон?". Я подивився на нього і думаю, що ти там забув? І не витримав. Кажу: "Організуй стрижку в найближчих села, де є родичі, щоб зняти на день дах над головою, або всюди є добрі люди. Повісь об'яву в громадських місцях, коли і в який день будеш в тому селі - і заробляй гроші. І людям добре і сам будеш в сметані. Тільки не будь забудькуватим і жадібним і люди потягнуться до тебе. Сам прийду до тебе стригтися".
Сподіваюся, він зрозумів що Ви йому порадили. Бо я геть не второпала, в якому селі мають бути родичі, щоб поїхати закордон
Він має професію перукаря. Але хоче поїхати за кордон працювати і питає про це у працівника центру зайнятості. Я йому раджу працювати вдома, на Україні, по селах, де є родичі, які б надали йому приміщення для роботи перукаря. Один день - в одному селі, другий - у другому. Але так, якщо обіцяєш - то щоб був на роботі в селі в той час, який назначив сам. Що не ясно, пані?
Я хотів, але не було цікаво просто так... Я буду вигадувати і вже навіть с поясненнями. А потім будемо "переносити", щоб не було запитань. Окей? Зараз там напишу, то роз'ясните. Як в анекдоті. - Доктор, я погано чую і навіть не чую, як пукаю... - Ось вам таблетки. - Я буду краще чути? - Ні, будете голосніше пукати.
А?! Навіть так! Вибачте, пане, за мою нездогадливість, бо я звикла до логічних рішень. А такого оберту не очікувала Це просто геніально, хлопцю, що хоче закордон заробляти гідні гроші і жити за гідним рівнем, запропонувати їхати в якості бідного родича побиратися у села, де місцевим самим немає де гроші заробляти, зате, майже в кожній хаті, є свій перукар
Хто хоче - той і тут заробить, а не буде видавати себе щирим українцем і ссяти по закутках Варшави, бо у Львові, його місті гідності вже посрати ніде присісти.
Щось ви взагалі... Ісус казав колись:"Страшно не те, що в рот попадает, а те, що з рота лізе". Сподіваюсь, ви здогадалися, що йдеться не про їжу із супермакету? "Коли людина погано чує, то вона починає сліпнути." - Це якщо людина не чує Бога, то вона ходить як сліпа. Зрозуміло?