На тоці весь заробіток полягав в тому щоб накрасти зерна . Крадішкою то правда важко назвати, бо офіційно там нараховувались якісь копійки, яких ніхто не платив, тому неофіційно була положена сумка зерна, але її всерівно треба було вкрасти, так щоб начальство не бачило, і часом ше і лапали з тим зерном... Дикий колгосп
То було колсь)) А зараз колгоспів не має. Та батьки заробляють на дітей, на їхні магнітоли, планшети та інше
І таке є. Але, є й інше. Ось, для прикладу, мій син, крім навчання (вчиться в Польщі), вже 1,5 місяці працює в Макдональдсі. І заробляє суттєво більше, ніж я і дружина моя разом взяті.
Вчиться - факультет економіки. Яка там конкретно спеціальність - я навіть не в курсі. Якось встигає. Ось, зараз в нього сесія вже почалася. Він до 12 ночі працював, а зранку в нього був 1-й екзамен. Здав на "4". А деякі екзамени йому вже автоматом зараховуються, через те, що з тих предметів в нього раніше вже були хороші оцінки.
а хтось пробував заробляти на сервісі, про який стаття вийшла: Як львів’янам заробити на Кабанчику а то мені негайний підробіток треба.
во, мені якраз щойно пропозиція прийшла. Пробуйте Заработай с легкостью за день столько, сколько другие зарабатывают за пол года!