Привіт! А на який мейл можна вам надіслати свої тести - хочу почути вашу думку, бо колись таке проходила подібне, десь 2 роки тому, але мене тоді не взяли?
у вас выдключені приватні повідомлення у профілі ? я не можу вам написати ПП. Пошукайте в неті - проективний тест
Привіт, пошукала проективний тест - але там є їх досить багато. Це мій е-мейл belosnezka17@rambler.ru - надішліть мені на нього свій мейл, я скину Вам свої творива і тести) - зберегла колись. Може щось корисне мені скажете про мене. * Щось в себе в профілі не можу розібратись, щоб включити надходження листів.
І що? А хто Вам боронить завести ще 1-2-3 нормальних? А той собі най буде... для тих, хто пам"ятає лиш його.
За школярів дають багато. Не легше алкашів найняти? Спирту закалатАв літру і курку засмажив з бульбою. Вся оплата.
Я їх трахати не збираюсь . Колись брав школярок за продавців, для такої роботи підходять ідеально, головне не давати їм перепрацьовувати, бо зазвичай хочуть багато грошей, і пориваються працювати без вихідних, на 10 день виходить таке замучене, зневірене і жалюгідне створіння . Три дні робочих один вихідний для них ідеально... ну то якщо "бери побільше кидай по дальше", а на город абсолютно не годяться, до грошей навіть близько підпускати не можна...
Я у шкільні роки влітку чи не з 5 класу на тоці колгоспному працював в жнива. І на лісапед собі заробляв і на радіолу (яка, до речі, й досі на стриху в селі лежить)))