робота

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем аліна, 11 тра 2007.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: робота

може то і мені оновити своє резюме в допомозі?... хм...
    ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Відповідь: робота

І я оце спробував послати резюме в кілька агенцій у Львові (звичайно ж, з "Допомогою" включно), бо щось в Інтернеті ситуація така, що на 100 добрих вакансій у Києві припадає одна у Львові. Подивимося, може таки щось вийде і не доведеться вирушати до "сталіци" на еміграцію, принаймні хоч якийсь час.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

форумчани, чи хтось з Вас працював на біржі? дуже треба таку людину знайти до 25 вересня (для короткої лекції у Львові)

4. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

ох яке важке і болюче питання - робота....;)

майже пів року розсилаю резюме в інтернеті і толку нуль... чи то не тим що потрібно розсилаю??;)
    і чому всі так бояться викладачів??? як чують що працюю в освіті зразу обличчя змінюється:scare:
    а в мене диплом червоний по спеціальності "Міжнародна економіка і фінанси"... пропадає..... ех....

можливо комусь потрібно на роботу економіста, фінансиста???

• Подобається Подобається x 1
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Не хвилюйтесь, не тiльки у Львовi проблема знайти роботу. Я от в "землi обiтованнiй" шукала роботу i з досвiдом i з освiтою. Видно мало освiти, мало досвiду, тож вернулась на стару. Добре що хоч стара робота є. А то кепсько б було взагалi.

6. nik114

nik114 Member

Допоможіть знайти роботу геодезисту, стаж є та й не дурний

Останнє редагування модератором: 30 жов 2009
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В кінці 80-тих два "геодезиста" десь взяли теодоліт, рейку, прихопили папку з якимись паперами і "висадились" на краю Лисятич Стрийського р-ну. Дорога там, в Лисятичах, як кажуть в народі - що бик пройшов. Поставили на узбіччі рейку і теодоліт, та й давай щось писати та в папку складати... Наші люди цікаві до всього нового... Що таке, та що панове поробляють ...
    Ті, з розумним виглядом - будемо дорогу рівняли! Тутка-во через город піде, тутка-во через сад, а тутка-во і хату певно знЕсут! Ну а далі по накатаній:
    - Та йой, пане! Мо якось мона тоту дорогу пустити капку лівіше (правіше)? Та йдіт в хату. Бо-з голодні! А як горілочки..?
    З місяць "геодезисти" їли-пили по селі... Допоки участковий не над"їхав по справах...
    Саме смішне, що хлопакам ніц не було... Грошей вони не брали, в хату не просились, газди самі накривали... :)

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. uravovnyar

uravovnyar Member

Ким можна підробляти у Львові на даний момент?
    досвіду роботи майже не має( трожи працював на будові)

Останнє редагування модератором: 11 лют 2012
  9. suleyman

suleyman New Member

кадрове агенство Гарант Городоцька, 106

10. ніколи не думала, що це така велика проблема!(сама ще студентка)
    милий мій шукає зараз роботу. звісно пробує по спеціальності, але є одне велике АЛЕ..немає досвіду роботи:girl_sad: і всі йому кажуть "бувай здоровий, приходи з досвідом", так і хочеться запитати:де? де взяти той досвід??:ireful1:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юрист? Економіст? Бухгалтер? Менеджер?

12. Gron

Gron тафгай

Маркетолог.

13. менеджер у туристичній сфері

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дурень не губить, а розумний на дурневі заробляє.....[​IMG]

15. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Для всіх HR Рекрутів поділюся корисними штуками .
    Та й тим хто проходить співбесіди буде дуже КОРИСНО !
    Співбесіда, Резюме, Кадри, HR, рекрут, тести, психологія .
    Ось такі тести в архіві ZIP та завдання на фото пропонуються УСіМ без винятку кандидатам на роботу в певну досить велику фірму , але ця фірма НЕ ЦРУ не МОССАД і навіть не ФБР чи СБУ ! і навіть не модна нині поліція . А просто фірма просто посада .... ну скажімо так не прибиральник, а звичайний офісний планктон .
    Хатуль мадан — Lurkmore

Дуже рекомендую пройти тести ! там всього 5 тестів у архіві + завдання на листку.

Вкладення:

• Не подобається Не подобається x 1
  16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

P.S. після проходження тестів можете надіслати мені я їх інтерпретую. Якщо цікаво. Можете відсканувати\сфотографувати і відправити в особистому повідомленні в тому числі листки з творчим завданням.

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Вкинути тести і не надати ключа? :facepalm:
    То Ви вирішили, що тут всі повинні пройти у Вас тестування? :facepalm::facepalm:

18. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

@Latana Royal з ключем буде дуже солодко для HR і претендентів, не буду ж я так легко роздавати конкурентам методику.

19. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

О це я теж через таке пройшла...Трохи дивно воно звучить,без досвіду не беруть,бо молодий,щойно закінчив,старих не беруть,бо вже застарий і є молоді спеціалісти....Дурдом.:crazy:І дійсно то де того досвіду взяти,якщо ніхто не бере без нього?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

розум і гроші - не повязані речі.
    гроші і краса - повязані, гроші і сила - повязані, а гроші і розум - ні.

а де твій аватар? :)