Відповідь: робота А співбесіда нижчий рівень ,вищий пілотаж ,звести працівника і роботодавця по обліковим даним
Відповідь: робота Дійсно який світ тісний. Якщо не секрет хто іменно, оскільки в нас дуже багато бугалтерів. Я її тоді точно знаю.
Відповідь: робота Щоб їх звести, потрібно знати про кандидата і знати чи підходить на дану вакансію ця людина.
Відповідь: робота Взагалі я раджу шукати роботу за таким принципом - більш 1000 дол.США - це скорше інтернет чи рекомендації , меньш сума - до кадрово-рекрутингових агенцій. Сам я знайшов работу рік тому через агенство Гарант на 600 $.( заст.директора фирми).
Відповідь: робота як це навіщо? я оцінила ситуацію на ринку праці за моїм фахом І якби на моїй роботі склалася критична ситуація, то звільнилася б без вагань.
Відповідь: робота По-моєму, у вас якісь застарілі дані про те, ЯК усе відбувається. Чи то Україна і далі має у совкових залишках сидіти? Зрештою, наскільки знаю, якщо когось і беруть без співбесіди, то тому, що така співбесіда уже відбулася із родичем, знайомим, приятелем тощо. У Канаді, навіть якщо роботодавець із резюме зрозумів, що працівник є властивою особою, то все одно ще запрошує на співбесіду. І тоді вся різниця така, що людині кажуть "ну, все від завтра можеш починати". Зазвичай кажуть просто, що сконтактуються, як закінчать співбесіди зі всіма кандидатами на посаду. Але без співбесіди ніяк, бо то непрофесійно виглядає.
Відповідь: робота та здається, New Shrek мав на увазі ту співбесіду, котру проводить кадрове агенство, а не роботодавець і про кадрові агенства мав на увазі, щоб ті зразу зводили пошукачів і роботодавців на основі розглянутих резюме...
Відповідь: робота Все одно дивно. Кадрове агентство мусить поговорити з людиною у бдь-якому разі. Бо ж треба знати, чого людина шукає. Завжди є додаткові питання, які треба вияснити.
Відповідь: робота Здравствуйте! Открылся новый сайт. Нам нужна ваша помощь, за которую мы заплатим столько, сколько вы заработаете. Прошу вас перейдите по данной ссылке, и Вы не пожалеете http://we.mcdir.ru?p=7055
Відповідь: робота Щиро дякую Допомозі! Працюють дуже професійно! Знайшли мені дуже хорошу роботу. Передавайте привіт Наталії!!!
Відповідь: робота До цієї справи потрібен комплексний підхід та розуміння,ким і де Ви мрієте працювати. Наприклад, я в свій час поставила собі задачу працювати в великій компанії з "білою" з\п і соц. пакетом. Спочатку інтенсивно підписалася на розсилки всіх сайтів по пошуку роботи, щоденно їх відвідувала, сиділа в Інтернеті по 3-5 год в день. Далі роздрукувала собі список кадрових агенств Львова та позакидала туди свої резюме. Більш професійні агенства відразу запросили на співбесіду (щоб мати уявлення про кандидата). Шукала роботу більше року...досить інтенсивно, пройшла понад 30 інтерв'ю. Дуже допомогла Допомога - реально дівчата старалися допомогти та переживали за мене (відразу передзвонювали після співбесід, питалися як все пройшло). В газетах пристойні пропозиції не попадались. ПО знайомству - дуже класна перспектива (але не завжди є такі знайомства), але не в компанії з іноземними інвестиціями - в них це не принято і вони користуються послугами кадрових агенств.
Відповідь: робота Приємно почути opium в нашу сторону хороші слова. Нажаль не знаю яку Наталю Ви маєте на увазі, бо в нас працювало на той час дві Наталі, і я їм вже передала від Вас подяку (правда не знаю від кого, але передала).
Відповідь: робота [quoис від opium Щиро дякую Допомозі! Працюють дуже професійно! Знайшли мені дуже хорошу роботу. Передавайте привіт Наталії!!![/quote] Оппа ,як же приватне підприємництво,інтелектуали горять?
Відповідь: робота агенство мусить знати кого воно"продає".великі компанії,західні компанії завжди працюють з агенціями.