Відповідь: робота Моя коліжанка секретарем в сільраді працює. Можу допомогти з придбанням ділянки. Я - безкоштовно, як форумському знайомому, а з нею собі домовитеся... А свою хату ( то не хатинка, а дві великі хати на одному подвір"ї з євроремонтами) я не продала, а два роки тому відкупила у своїх батьків, що хотіли комусь чужому продавати.
Відповідь: робота як би сам не переконався — не радив би... колись, коли я цікавився флешем — подав про себе інфу, так мені відписали вже того самого тижня...
Відповідь: робота я так влаштувався... прийшов у видавництво до головного редактора і сказав: вмію те і те... він сказав: покажи... я зверстав при ньому і взяли на роботу...
Відповідь: робота Я працюю в Кадровій агенції "Допомога". Якщо потрібно допомогти в працевлаштуванні, то допоможу чим зможу. Трішки про нашу агенцію: Компанія ДОПОМОГА, була заснована в 1994 році. На 2007 рік, агенція має свої представництва у дев’ятьох містах України: Київ, Дніпропетровськ, Донецьк, Львів, Одеса, Ужгород, Харків, Сімферополь, Запоріжжя, а також за її межами – Молдова, Росія та Білорусь. Ми займаємось пошуком та підбором персоналу під замовлення клієнта. Наші послуги для шукачів роботи є безкоштовні. Якщо Ви шукаєте роботу, або Вашим друзям, знайомим потрібна робота, то Ви надсилайте до нас резюме (в довільній формі), і якщо у нас є цікава вакансія яка Вам буде цікава, то ми Вам неодмінно зателефонуємо і запропонуємо. Наші координати: вул. Водогінна 2, офіс 526. Кадрова агенція ДОПОМОГА. e-mail: office@lviv.dopomoga.org.ua або за номером 8 (032) 225 71 54(59) Якщо у Вас виникли запитання то Ви звертайтесь.
Відповідь: робота Ой, Лілю, тільки не у школу! та Ви і самі знаєте моя дружина у школі працює вже 5 років, анг.мову вчить. то якби не була спеціалізована школа, то взагалі жах - учні зараз такі, що слів нема... але в медалі два боки: в спеціалізованій школі - вищі вимоги, пресують дуже сильно і т.інше... колега знайшов роботу через Інтернет , але не через агенції чи сайти спеціальні, а цілеспрямовано розсилав резюме чи залишав координати на сайтах організацій чи фірм, в яких він мав бажання попрацювати (і мав уяву, що то за контора)
Відповідь: робота Ви знаєте Ольго, я точно знаю що їх там немає, а от чи вони ще є, я нажаль не знаю. Но ходить чутка, що вони закрились.
Відповідь: робота Не знаю... Я свої перші дві роботи - по знайомству, далі - Інтернет (близько місяця дуже неактивних пошуків)... а тепер - кадрові агенції (і Допомога так само :rolleyes: - результат жодної вакансії), інтернет - просто не злажу - на всі нові вакансії відсилаю, зробила список із самих величеньких фірм - відсилала, просто резюме на сайтах робочих лишаю - ноль. А ще газети - ноль. Поки що збилася, не знаю, коли наступний раз піднимуся (бо занадто аж активні пошуки - місяця 4).
Відповідь: робота ну, не падайте духом! тут он рік шукали... а якщо серйозно - яка робота цікавить, спеціальність? тут у нас люди нормальні ніби може чим поможемо?
Відповідь: робота дякую за підтримку :rolleyes: на рахунок спеціальності, роботи - от тут у всьому і вся справа. В мене є одна вища освіта (економіка), другу (юр) завершую... А останнє моє начальство використовувало всі мої можливості і бажання для розвитку - ніби особистий референт-помічник: результат - я можу організувати все що завгодно (зараз займаюся організацією конференцій з нуля), працювала економістом (на тому ж підприємстві), розробляла угоди... Ну тобто ніби вмію і можу все, швидко вчуся, а ніхто не кличе на роботу . Працедавцям легше взяти студентку-відмінницю без стажу роботи, ніж думати, що зі мною не так, бо забагато я :D як на одну людину вмію (ой ну я і лещу собі :p - десь тут має бути смайл "засоромилася")
Відповідь: робота Ну... я з Вами трішки не згідна. Насправді різні компанії шукають людей вже з досвідом роботи, вони не мають часу, щоб їх вчити, і не мають часу, щоб чекати коли вже даний працівник почне приносити "плоди для компанії",а інші навпаки, вони вже шукають людей які їм підходять особисто, і навчають "під себе" тобто під стандарти компанії. Тому по різному буває.
Відповідь: робота А я з дитинства хотіла в школі працювати або в садку. І навіть зараз хочу Але не склалося.
Відповідь: робота є ще НюбізНет на Валовій. Я колись відіслала імейлом резюме, проосто хотіла перевірити, чого вартую. мене запросили на співбесіду і потім регулярно пропонували роботу.