Робота вдома. Плюси і мінуси

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем MARTINI, 10 лют 2013.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Прикольно будет когда agent K на дому работать станет.

2. paksivatova

paksivatova Member

все залежить від роботи ...
    знаю досвід сусіда : ходив хлопець 5 разів в тиждень на роботу ,отримував свої чесно зароблені 2500 грн ,а потім до власника підприємства завітали маски-шоу і довелося шукати нову роботу.
    тепер він працює як фрілансер вдома , зайнявся тим про що завжди мріяв і отримує вдвічі більше грошей.
    тому робота вдома може бути успішною і продуктивною,все залежить від нашого ставлення !

• Подобається Подобається x 3
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чотири роки працював удома, цього року вирішив винаймати офіс
    в офісі однозначно стовідсотково ліпше:

• дисциплінує, не встиг зробити -- твої проблеми, вигнали з будинку і до третьої-четвертої ночі сидіти уже не зможеш/не захочеш, бо зі самого ранку тре в офіс
    • нормалізує графік життя -- день для роботи, ніч для сну!
    • оптимізує роботу, бо ніхто не смикає, не відволікає
    • зі замовниками солідніше зустрічатися в офісі, а не вдома
    • усвідомлюєш: офіс -- робота, дім -- відпочинок, не почуваєшся білкою у колесі

• Подобається Подобається x 6
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну так, ну так, якщо не вмієш цього всього вдома організувати - то таки краще в офіс.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Комбіную "дім - лабораторія - офіс - дача боса - нечасті відрядження". Бос на 90% керує процесом з дачі, де живе цілорічно.
    Кілька днів на тиждень вирішую усі робочі питання вдома.
    Іноді доводиться о 17:45 зустрічатися із суміжником. Зазвичай на парковці супермаркету неподалік від його місця роботи і водночас неподалік від центрального офісу моєї колишньої роботи (благо, сам я за тою адресою не працював). І о 18:05 спостерігаю, як офісний планктон покидає "територію поработіння" і йде довжелезною колоною через ту парковку до станції метро.
    Ніколи більше не погоджуся на роботу "від дзвінка до дзвінка".

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

я пройшла цей етап "туди", а потім "назад".
    Спершу втекла з дому в офіс (як тільки Лідка трохи злізла з грудей), а потім, коли зовнішня організація посприяла внутрішній, втекла назад додому. Гнучкість - велика сила.

7. lleprikon

lleprikon Member

полностью согласна! я сейчас поломала руку и домак - так потеряла где ночь где день! и это не правильно!

• Подобається Подобається x 1
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так, і це говорить про відсутність здатності до організації.

Я вдома просто виключаю робочий скайп в п’ятій, бо далі мене чекають набагато приємніші справи.

• Подобається Подобається x 2
  9. morze

morze Well-Known Member

дрочити інтернет -найкраще вдома! Наймана фізична праця -найкраща на нейтральній території!

10. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Як було сказано вище, робота в офісі зобов'язує привести себе в порядок. Щодня піднятись з ліжка вранці (а не ближче до обіду - "все одно все встигну"), зробити хоча б мінімальний макіяж (ну для чоловіків - побритись), нехай навіть проїхатись у забитому траспорті, але відчути, що ти живеш, а не постійно дома пропадаєш... Знаю, більшість скаже, що це все і дома можна робити. Признаюсь чесно - прийшлось посидіти дома. Ще спочатку вдавалось себе примусити до вищесказаного, але з кожним днем ентузіазму ставало менше, поки не відчула, що все! пора щось міняти, бо пропадаю. Нехай, втомлююсь на роботі, але зате з нетерпінням чекаю вихідних (а так - вже й не помічала, який день на календарі), спілкуюсь з новими людьми, просто "відчуваю" життя...

а де твій аватар? :)