ну ми всі зрозуміли, що робота вдома кльово! а хтось може порадити сайти для фрілансерів або де шукати роботодавців та саму роботу (крім випадків хенд-мейд і перепродування з іноземних інтернет-шопів)? до речі, а які мінуси роботи вдома?
Мінус роботи вдома - це коли на перших часах всі вважають, що працюючи вдома ти ніби й не працюєш, і чекають, що ти будеш займатись в першу чергу домашньою роботою. Другий мінус - це мінімум руху. Я, домашня тваринка, котра не мусить навіть ніс з вікна висувати, можу вдома просидіти безвилізно... навіть не знаю скільки. Саме зараз я з дому не виходила... гм. Тиждень точно. Що позначається на фігурі.
дома работать хуже для работы, хотя это наверно субъективно, но сколько было халтур и т.д. основные тезисы которые сопровождают: "завтра сделаю" "еще успею" "мля! все пропало завтра должно быть!!!!" и в результате вместо планомерной работы получается штурм в последнюю ночь, может для более организованных людей оно и по-проще, но у меня так ... хотя, лучше работать дома чем не работать вообще, лучше работать в том числе и дома чем только на работе...
Пане Артобстріл, ви в одному абзаці описали те на що Тімоті Феріс затратив пів книжки...Суть в тому що для роботи потрібно зовсім мало часу, коли часу багато то людина зазвичай займається фігнею і всякими другорядними завданнями, якщо часу в обріз ефективність роботи злітає в десятки разів.... От він і пропонує працювати по 4-5 годин в тиждень, а в інший час займатись речами приємнішими .... ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ---------- Якщо це не прикол а правда, то є один дуже хороший спосіб....свині під ніж кориви і коні продати, а зайнятись тим чо приносить гроші а не мозолі...
Що до мене на рахунок роботи вдома, мені здається що я би ніколи довго не витримала. Мені подобається робота з людьми і серед людей, це мене стимулює до відповідного порядку кожен день. Крім того є можливість пофліртувати з гарними чоловіками, почути якісь новини про які не пишуть ніде і провести обідній час у гарному кафе з чашечкою кави.
плюсы работы на дому: вы с женой постоянно вместе минусы: вы с женой постоянно вместе (правда, это в тех случаях, когда жена - домохозяйка)
якщо робота творча, то треба жити в своєму будинку, краще його страхувати на час подорожей, дім та все в нім, а в кватирі кругом сусіди, це не можливо
Як на мене, то основною перевагою роботи вдома є те, що свій графік треба узгоджувати лише з собою, але з часом продуктивність праці чомусь падає, а в колективі стимулів до роботи більше.
а як на мене, то робота вдома - це нормально! От наприклад, якщо ти людина творча і ти вмієш обробляти фото і монтувати відео і у тебе немає часу на іншу роботу, то чому ні? + вільний графік роботи!
Я, наприклад, займаюся виробничою діяльністю вдома. І при цьому не заважаю сусідам. Головне-працювати на себе, а не на "дядю".