Кріп і петрушку...ну ше кукурузку цукрову. Руккули розмаринобазиліки по мЄлочам... Прекрасний бізнес скажу я вам. По перше цілком легально можна не платити податків. По друге мінімум пів року вільного часу. По трете абсолютна свобода.
В Червонограді....Зранку 100 грн. кг. до вечора 1гр. пучок. Не навчились ше того їсти в провінції, а тут ше і шахтарів звільняють. Думаю може то на Львів розширитись.
Ладно, уговорили. Буду брать работу на дом. Сейчас как раз подснежники пойдут. Не ходите по ссылке, не надо. Не ходите, упрямый человече. Ну и фиг с вами. Идите. http://www.google.ru/search?q=вскры...8NcKL4ATXnoD4Cg&ved=0CCwQsAQ&biw=1247&bih=870
Це в них здебільшого додатковий підробіток От моя перукарка працює в салоні, але й додатково вдома стриже на вихідних (в салоні 2 ді працює, 2 відпочиває), ще й по клієнтах їздить.
А я десь читав "сповідь" елітної повії, вона теж вдома працює бере кажись 500 ує в годину і працює на пряму з клієнтом без посередників, так що немає потреби працювати більше як 2-3 години в тиждень. А так як в основному обслуговує 2-3 постійних клієнтів які їй подобаються, то це ще і цілком безпечно і вона каже що дуже любить свою роботу..............От так от, знайшла себе людина в цьому житті
мені робота вдома подобається частково, якщо творча людина щось творить, потім якийсь час в соціум виходить, потім знову дома, то це гарне рішення
Я так само з жовтня працюю дома. Для мене особисто величезним плюсиськом є те, що став поближче до дітей, дружини... Та й їм, бачу, це страшенно подобається, що тато дома...