Робота вдома. Плюси і мінуси

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем MARTINI, 10 лют 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ідеальний варіант це працювати з будь якої точки планети, при чому відпочиваючи....а офіс.....кухня ....скучно)

• Подобається Подобається x 1
  2. morze

morze Well-Known Member

а де таку знайти? Без потіння,без бруду, без одягання?

3. masste

masste New Member

Як стати ефективним фрілансером або як знайти додаткові гроші. Розповідаю з власного досвіду. Для того, щоб отримати гідні гроші (не мільйони, а чесно зароблені гроші на власні потреби), крім основної зарплати потрібно лише дві речі: розуміння і підтримка родини і величезне бажання працювати, робити висновки і вдосконалюватись.
    Алгоритм наступний. Спочатку визначаємося, що ми вміємо робити, які послуги мажемо надавати: напр. ложить плитку, вивозити сміття, виконувати інженерні вишукування і т.п. Потім думаємо як можна зробити спектр наших послуг ширший (я використовую два варіанти вчуся сам робити щось нове або шукаю хто може мені допомогти). Після це шукаємо будь-яку більш-менш підходящу роботу будь-якими засобами (власний сайт, підказки друзів, оголошення в інтернеті і газетах) і виконуємо її але при цьому ненароком намагаємося довідатися в замовника які роботи він ще планує робити в найближчому майбутньому і натякаємо, що можемо виконати для нього і ці роботи. При цьому не обов'язково бути підприємцем - завжди можна знайти бізнесмена, щоб діяти від його імені. Він від такої співпраці отримає свої відсотки, а ви отримаєте гроші за свою роботу + свободу подальших дій. Головне не боятися братися за нову роботу і завжди активно шукати шляхи її виконання, враховуючи при цьому раніше зроблені помилки. Ідеї ​​для власної справи нормально розписані на сайті посилання видалено

Останнє редагування модератором: 24 лют 2013
  4. agent K

agent K Well-Known Member

То: Модератор.
    Переименуйте уже тему в "Фриланс или офис. Плюсы и минусы". Название темы не соответствует ее содержанию. Существует лишь мизерное число профессий, обладатели которых могут работать не выходя из дома. И 99.999999% таких работников - программисты.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та ну. Вам просто в голову нічого більше не приходить. )

• Подобається Подобається x 2
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дизайнери, перекладачі, бухгалтери... зрештою, практично будь-яким бізнесом можна керувати з дому :)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перше може бути, друге 50/50, третє ніколи не чув. Будь-яким бізнесом хіба шо в Америці можна керувати. І то, коли він на ногах 10 років.

8. Un.Known

Я так працювала.
    Мій бухгалтер працює з дому.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На повну ставку?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Таку роботу не можливо знайти...її можна тільки створити самому))

11. Un.Known

Звичайно. Нормальний бух не піде на пів, навіть якщо це вдома.

А псувати повітря в офісі кому треба? І так всі документи з електронним підписом.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Україні таких дуже мало. Реально не привязані ні до чого в дійсності програмісти, вони переважно не на Україну працюють.

13. MARTINI

Як я вже вище писав, журналістом працював саме вдома пару років на початку 2000-х. Працював власкором на інформагентство і на два інтернет-видання (українське і російське). Заробити вдавалося досить незле, на той час жодна з львівських редакцій не дала б такої зарплати. При цьому у мене ще й була своя мережа власкорів у кожній західній області.

Motorola Atrix 2

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чомусь Ви пов'язуєте роботу в дома з інтернетом...Насправді це не зовсім так..
    Я працюю вдома, вирощую зелень, від інтернету до мої роботи як до неба рачки. Так само можуть працювати люди дуже багатьох професій від м'ясника до письменника. Хоча то вже скоріше не робота а підприємництво...

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Власне, багато перекладачів зараз саме й так працюють - по принципу віддаленої роботи.

16. MARTINI

В тому і сенс. Бухгалтер замість сидіти на роботі цілий день за "повну ставку", краще буде вести вдома 8 клієнтів по пів ставки

Motorola Atrix 2

17. Un.Known

Власне, я працюю вдома на двох роботах. А якби сиділа в офісі, то мусила б трохи розриватись - в тому плані, що не всі дзвінки мають чути присутні, навіть якщо встигаєш робити "основну" роботу. А так - планую собі роботу, зустрічі, без стресів.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви молодець, я думаю шо ви дуже хороша людина.

19. MARTINI

20. Un.Known

Дякую, але для хорошого планування не обов'язково бути хорошою людиною.

а де твій аватар? :)