Доброе время дня!Не подскажете ,где во Львове можно подыскать работу талантливому и порядочному архитектору(это я не про себя)?
Переїжджає архітектор, шо не ясно. А архітектори не потрібні якраз у Львові. Хоча дивлячись шо будувати.
Нужны то нужны. Только в Донецке нехорошие дяди из ДНР могут и зарплату забрать и жизнь. Да и стройки понемногу останавливаются из-за ситуации.
Не треба узагальнювати. Я би все ж рекомендувати талановитому архітектору трішки зачекати, адже скоро для нього на Донбасі буде не початий край роботи.
от спочатку нехай захистить свою землю від окупантів, а потім і їхати нікуди не треба. Не треба було кричати "расія-расія"... За шо боролись на те і напоролись..
Повторюся не потрібно узагальнювати. І не всі мають змогу тримати автомат в руках, крім того не сказано що архітектор чоловік, а можливо це жінка.
Усiм дякую за вiдповiдi! А к вакханалii пiд назвою ДНР , вiн (як i я) вiн нiякого вiдношення не має.I за станом здоров'я вiн не може воювати.
Та складається таке враження що в вас всіх там стан здоровя не такий як реба, щоб захистити себе та своє місто та землю, колись наші предки незважали на свій стан здоровя, а захіщали? І чомусь в нас в західних відміний стан здоровя щоб там вас захищати!!!