Робота у Львові

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Василий Бадлов, 16 бер 2014.

1. Ukrainian Donbas

Ukrainian Donbas Well-Known Member

Доброе время дня!Не подскажете ,где во Львове можно подыскать работу талантливому и порядочному архитектору(это я не про себя)?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а шо, на Донбасі архітектори взагалі не потрібні?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Переїжджає архітектор, шо не ясно. А архітектори не потрібні якраз у Львові. Хоча дивлячись шо будувати.

4. Ukrainian Donbas

Нужны то нужны. Только в Донецке нехорошие дяди из ДНР могут и зарплату забрать и жизнь. Да и стройки понемногу останавливаются из-за ситуации.:uanew:

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Чому нехороші дядьки ? Вони ж вас від бандерофашистів визволяють.. Чи ви вже не хочете в расєю?

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Не треба узагальнювати. Я би все ж рекомендувати талановитому архітектору трішки зачекати, адже скоро для нього на Донбасі буде не початий край роботи.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

от спочатку нехай захистить свою землю від окупантів, а потім і їхати нікуди не треба. Не треба було кричати "расія-расія"... За шо боролись на те і напоролись..

8. Vedun

Vedun Well-Known Member

Повторюся не потрібно узагальнювати. І не всі мають змогу тримати автомат в руках, крім того не сказано що архітектор чоловік, а можливо це жінка.

• Подобається Подобається x 1
  9. Ukrainian Donbas

Усiм дякую за вiдповiдi! А к вакханалii пiд назвою ДНР , вiн (як i я) вiн нiякого вiдношення не має.I за станом здоров'я вiн не може воювати.

10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Та складається таке враження що в вас всіх там стан здоровя не такий як реба, щоб захистити себе та своє місто та землю, колись наші предки незважали на свій стан здоровя, а захіщали? І чомусь в нас в західних відміний стан здоровя щоб там вас захищати!!!:uanew:

11. Ukrainian Donbas

Не у всix , я за себе нiчого не казав.

12. Ну почему же, собираюсь. Просто в данный момент я в армии нахожусь.

• Подобається Подобається x 1
  13. Lehan

Lehan Member

Львів форевер!!!

а де твій аватар? :)