Яка середня зарплата у Львові? --------------------------------- "Мій план - прибрати Путіна. Але спонсорів немає."
спасибо за ответ. стаж больше 8 лет, а не фонтан - это сколько? на что в принципе можно рассчитывать?
наверное не в тему)простите за флуд но если проскочит надобность в системных администраторах, готов пригодиться)стаж больше 8 лет:Р
від 1500 грн. але залежить від сфери діяльності. Я наприклад, коли шукала роботу у сфері торгівлі то з.п була від 1500-2000 тис, але є такі унікуми шо платять і 1200 грн. Мені цікаво, невже роботодавці вважають що за такий мізер можна вижити Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk
А їм це не цікаво виживуть - добре, не виживуть - другі прийдуть... Все вони знають, тільки незважають...
самі б так пожили ... жаль, що у нас тут з.п низькі, бо в подальшому люди задумуються над тим, щоб покинути країну, хоч там і не лекше Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk
мля пів рашки живе за $300 /міс а це окраз по цінам 2к/міс в Україні Балувана ваша Оксана Galaxy Slll
Певно, єдине місце для роботи в молоді тепер, то Локаль. Мож хто знає, які там з/п ? - так, для загального розвитку.
Це шо, офіціянтом? Молодці звичайно, наклепали ресторацій, капусту стрижуть з туристів як книжка пише. Головне не кухнею, а забавками якимись.
1 - 2к грн это 160 долларов, и не надо приплетать сюда всякий бред аля "по нашим ценам" - все в мире пляшут от доллара, даже если и красноязычно обзывают его грязной зеленой бумажкой. 2 - Велосипед нормальный( далеко не крутой, а просто нормальный) стоит 400 долларов - 2.6 месяца работы ничего не кушая, не паля свет и ходя на работу пешком. Я имел ввиду жить, а не выживать. 1000 грн зимой квартплата.
На ХФ в бане, писать с клона на украинском - спалят быстро. А держать больше 2х языков - путаница. Без инглиша( который я набираю через японскую раскладку) понятно никуды.
шо такий стурбований доляром в Грін Кард знову пролетів. ...зара виживає 90% світу а ти гадаєш тебе в дупу в пологовому поцілювали Galaxy Slll
У них ще є хостел (не знаю, чи один, чи кілька), тому потрібні ще адміністратори, які володіють іноз.мовами (англійська/польська обов'язково).