Робота у Львові

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Василий Бадлов, 16 бер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви заходили в тему для харківян?
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2720813#post2720813

2. tifo

tifo Well-Known Member

Ох, і таке тут навіть є.
    Дякую.

3. anarhist

anarhist Member

я смарю тут наших много:)с хф

• Подобається Подобається x 2
  4. CAXAP from Kharkiv

CAXAP from Kharkiv За єдину Україну!

так Украина единая ;)

• Подобається Подобається x 4
  5. tifo

tifo Well-Known Member

У західних підприємців є чудовий шанс цілу бригаду різнопланових спеців відгрести собі :D

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби вони комусь потрібні були, специ. Базар - він і є базар, одні базарники і потрібні.

7. Wolga

Wolga Member

Добрый вечер!Это первая тема на вашем форуме,которую читаю,т.к для нашей семьи сейчас действительно стал остро вопрос о переезде.И несмотря,на небольшое кол-во комментариев в теме,удивило то,как харьковчане отзываются о своём городе.Вы просто не жили(или были) в моём родном городе - Краматорске:) (про соседний Славянск я вообще молчу).И если топикастер позволит,задам тоже вопрос о работе:посоветуйте,пожалуйста, сайты с трудоустройством во Львове и других местах Западной Украины.

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?chapter=5

• Подобається Подобається x 2
  9. tifo

tifo Well-Known Member

Да базар зараз у всьому світі, але нормальні специ, особливо виробничих та інженерних спеціальностей, потрібні завжди й усюди.
    Але якісь зп навіть не смішні - знущання якесь. Невже насправді масово за 1.5к люди працюють?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого подібного, шо там виробляти?

Ага, ще й будують двоповерхові хати за ці гроші.

11. tifo

tifo Well-Known Member

Да що завгодно.
    А в харкові що виробляти?

А про зп я реально питаю. Я ж час від часу бачу вакансії харкова - теж жлобські зп більшістю, але ніхто за них не працює( бюджетників не рахуємо). А у львівських вакансіяї це тупо масово - 1.5к грн.

Останнє редагування: 7 тра 2014
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що завгодно не виходить. Виходить те, що накатано. Якусь беруть китайську технологію і клепають по ній. Незамислуваті бізнес-плани. Якби був фахівець рівня Біла Гейтса, він би знайшов собі застосування в Києві (може!), у Львові - ніколи. У Львові він би продавав метало-пластикові вікна.

Я не жартую. Така зарплата. Люди з городу живуть наполовину.

• Подобається Подобається x 1
  13. tifo

tifo Well-Known Member

Так а що накатано? Чим харків у цьому плані відрізняється від львова? Ну от нещодавно проект був на навеличкому приватному господарстві - часник вирощує дядька у теплицях. При чому не у виробничих масштабах - площа теплиць до 3га. Заробляє достатньо.
    У львові проблема вирощувати часник?

14. Forpost

Forpost Стоїк

Ві Львові часник не росте і 3 га ніхто піж теплиці не дасть а тепло не окупиться навіть врожаєм трускавок

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, я не був в Харкові.

Це ви про спеців з вирощування часнику говорили, яких пощасливиться отримати Львову?

16. tifo

tifo Well-Known Member

Я вище вже писав у якій сфері спец я.
    Але, схоже, і "спеців з вирощування часнику" у львові немає, якщо ви так кажете. Чувак працює і заробляє - чому так само не може робити хтось у львові?

Це лише приклад того, як звичайна людина працює і щось створює. А там звичайний сільський мужлан.
    Якщо я розповім про виробництво лазертагу в харкові? Там навіть не виробництво - колхоз повний. Але подібного ані на Україні, ані в росії аж до москви немає.
    Цех 100*200метрів, що забезпечує утеплюючими блоками з мінеральної вати пів україни та сусідні області росії?
    Все це є у харкові, і все це ніяк не залежить від місцевих ресурсів чи пост-совкових залишків.

От я і цікавлюся чи є таке у львові? Чим він заробляє тоді, якщо виробництв, хай і часнику, не має.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю з часником не буде ніяких проблем.

Львів туризмом заробляє, тобто сфера обслуговування. І не тільки Львів, величезна кількість квартир, які здаються подобово туристам годує не тільки львів'ян.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та бідуємо, чекаємо поки Харків заробить і нам дасть...

19. tifo

tifo Well-Known Member

Ну тим не менш, якісь виробництва всеодно є. Виробництво ж це не тільки завод якийсь - іт контора теж виробництво, виробляє софт.
    І якщо та ж іт сфера не життєво необхідна для міста бо місто і без неї проживе, то, наприклад, без реклами туристичне місто точно не може.

От я часто "оживляю" цю рекламу - роблю її електронну частину, отримуючи за це мінімум 1.5к. Думаю не треба розповідати скільки витрачається часу, щоб запаяти вже готову давно розроблену універсальну плату на трошки покодити.
    Чому у харкові я можу за це отримати місячну львівську зп?

20. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

тому що у Львові більшість невеликих ПП та ТзоВ працюють за принципом- офіційно і +в конверті. На вакансіях заявляють офіційну частину

а де твій аватар? :)