робимо соціальний сайт?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 11 тра 2008.

?

як вам така ідея?..

1. супер ідея!

33,3%
  2. погана ідея

26,7%
  3. ідея хороша, але такий сайт скоро здохне

10,0%
  4. ідея погана, ненавиджу соціальні сайти

6,7%
  5. я за, але!!!...

16,7%
  6. не визначився (не визначилася)

6,7%
  1. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Відповідь: робимо соціальний сайт?

Вище по топіку вже був допис від мене про це.
    Та і взагалі, зайдіть на вконтактє.ру, майспейс.ком, та ті ж присновідомі одноглазікі.ру і знайдіть 10 відмінностей від [Л]Ф. Не повірю, що Ви їх не помітите :cowboy:

Мабуть, надо було в моєму дописі виділити болдом слова "належне обгрунтування" ;)

Одеського не бачив, від ХФ, імхо, принципово нічим (at least, я не знайшов), як і від, наприклад, ФорумКлассики і РизикОфісеру, де я постійно буваю (щоправда, здебільшого у добровільному read-only ;) ). Реєстрація по запрошенню -- то радше не технологічна, а "ідеологічна" фишка.

А до чого було питання? :)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а чому ви зациклилися на аднакласніках?.. [​IMG]
    питання було до того, що наш форум повинен мати те, що не мають інші.

ця суперечка "ні про що" мене втомлює.....

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пупере, ти ж сам задав таке русло обговорення - "давайте зробимо щось таке, ніхто не знає яке, але не таке, як вже є, а самі розкажіть мені яке" :) От всі на міґах тут говорять про щось, хтось проти, хтось за, але кожен собі під тим ЩОСЬ уявляє щось своє, або скоріше не уявляє взагалі про що мова.

Я думаю коректно би було, якби ти, якщо маєш якесь своє бачення, виклав його тут, а ще коректніше, якби спочатку обговорив ці ідеї зі мною :) , оскільки ми саме в приватних розмовах цю тему піднімаємо час від часу і я не впевнений, що є сенс настільки сиру ідею виставляти на публічне обговорення.

• Подобається Подобається x 5
  4. duncan

я про конкретні дописи, а саме дописи пана вадюшки.

5. Вадюшка

О, ну вибачайте, шановний пупере, я хтiв лише сумлiнно розiбратися у Вашому задумi (та й Вам, можливо, допомогти його чiткiш зформулювати - адже, як вiдомо, через диспути позицiя кожної сторони вiдшлiфовується, а нечiткiсть Вашої iдеї була аж надто помiтна). Якщо це було сприйнято як надокучливiсть -- ну ок, перепрошую, на майбутнє не буду надто перейматися Вашими проектами :). Бачу, до речi, що бiльшiсть панства Вашою iдеєю не надто зацiкавилася: цей топiк пiсля нашої з Вами дискусiї рiзко вщух. Чого б це?

ЗI: якщо Ваша ласка, у майбутньому пишiть мiй нiк саме як вiн вiдображається у дописах. Дякую d'avance.

ЗЗI: Зараз ще раз переглянув увесь топiк. Якщо мої дописи були "нi про що", то нi про що тут дописували геть усi. То чому претензiї лише до мене, шановний пупере? Лише тому, що я вважаю Вашу аргументацiю pro СС непереконливою i недостатньою? Здалося, що саме так. Дивно, воля Ваша, це бачити...

6. duncan

пропонуєте й надалі переливати з пустого в порожнє?...

7. Вадюшка

Боронь Боже. Та й то сказати -- хто тут запропонував зробити СС? I де ж той СС? То хто тут, що i куди переливає?..

8. duncan

бачу, що ви наполягаєте, щоб я розжував як для школяра....
    добре...
    соціальний сайт:
    той самий форум, в якому збільшиться кільксть різних можливостей та інформація на ньому буде закритою від сторонніх.

так зрозуміліше?

9. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

І шо там з тим СС???????????? Ніякого розвитку??????? Шкода..... задум непоганий...

• Подобається Подобається x 1
  10. duncan

все під контролем.... [​IMG]

11. Вадюшка

По-перше, я нi на чому не наполягаю. По-друге, не треба повторювати одне й те саме: що закритiсть ресурсу -- Ваша iдефiкс, вже i так зрозумiло, а усi iншi "рiзнi можливостi" Ви й досi не можете навiть узагальнено навести (на це Вам, до речi, указав, до речi, навiть не я, а досить ;) авторитетний пан MARTINI). Тож до "розжували" тут ще як до Лiсабона пiшки. [​IMG]

ЗI: щиро не розумiю однiєї речi -- якщо лякаєшся будь-якої публiчностi, нащо взагалi ходити на форуми, дописувати на них? "Волков бояцца -- в лєс нє ходiть", аднака :cowboy:

ЗЗI: пропоную припинити розпочатий Вами флейм, яким Ви лише дискредитуєте Вашу ж iдею. ;)

12. duncan

дурника клеїти найлегше....
    мартіні -- адмін, йому можна все.
    якщо вам не підходить "розжовування для школярів", то можу запропонувати, як "для дошкільнят":
    я
    пропоную
    поліпшити, тобто зробити: зручним для форумлян, додати можливостей для спілкування в закритому колективі тощо....
    форум
    щоб
    всім
    було
    зручно
    і
    комфортно....

13. Муму

Муму Well-Known Member

И тишина, и мертвые с косами у дороги стоят...

а де твій аватар? :)