робимо соціальний сайт?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 11 тра 2008.

?

як вам така ідея?..

1. супер ідея!

33,3%
  2. погана ідея

26,7%
  3. ідея хороша, але такий сайт скоро здохне

10,0%
  4. ідея погана, ненавиджу соціальні сайти

6,7%
  5. я за, але!!!...

16,7%
  6. не визначився (не визначилася)

6,7%
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: робимо соціальний сайт?

Гм...Я теж спочатку проголосувала проти, бо мало що зрозуміла з пропозиції пупера.Теж думала, що це ще один клон АднАклАснІков.
    Нарешті дійшло :))Тож треба було перечитати всі дописи.:)Як говориться6"В споре рождается истина".

:y: :y: :y:

• Подобається Подобається x 4
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я вже з досвіду голосую згодом. Спершу читаю... [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[​IMG] бо голосувати тре тоді, коли все з’ясовано....

• Подобається Подобається x 2
  4. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Я за!!!!!!! Я досить відверта...... тому часто чую себе не комфортно, а раптом хтось просто спостерігає за моїм життям, по-моєму це нечесно, це я про гостей.... А так ми собі будемо балакати і не переживати що хтось за нами підглядає.....

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Точно , точно, а то переживай, що коханий прочитає. а потім проти тебе використає твою відвертість:haha:

правильно! тепер буду голосувати коли буде не менше трьох сторінок дописів:))

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То чому нагору те голосування вгатили?..

Дайош социал на одтдєльно-взятому форумі! (на отдєльно-взятому сервері).

ЗІ: а хімчистка буде, чи тільки БАня?

7. duncan

в якості бані, наприклад, можна позбавити грубу людину певних привілеїв....
    якщо дуже погано поводиться -- закрити доступ у певні розділи....
    можна і повністю забанити.....

соціальний сайт це дозволяє.... [​IMG]

Додано через 1 хвилину
    правильний підхід... [​IMG]
    я тому саме так і організував гілк, щоб люди звернули на це увагу....

8. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

Ні без смайлів,я вже не як!!
    Ви умієте пупере переконати!!! Хочу соціальний сайт!

• Подобається Подобається x 6
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Питання: що означає зробити СС на базі форуму? Буде і форум і СС, чи форум модифікується в СС? Якщо другий варіант, тоді наступні питання: що буде з існуючими темами? Збережуться? Тільки додаться фічі, що притаманні СС? Бо я тепер остаточно заплуталась і не розумію про що мова.. І бачу, що я тут не одна така - кожен то уявляє по-своєму..

10. duncan

ну, то опишіть, як ви це бачите... [​IMG]

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А я - за. Однозначно.

Вийде щось файне - одне добре.
    Вийде нездале і мені не сподобається - друге добре. Буде більше мені причин на форум не заходити, а значить більше дорогоцінного часу на все решта...

• Подобається Подобається x 3
  12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Навпаки, тодi уже голосувати не треба ;)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не бачу СС. Моя пропозиція - залишити форум і надалі таким, яким він є, але додати можливість форумчанам ставити статус до дописів типу "Видимий тільки для форумчан". Не знаю чи це можливо реалізувати.
    Ще згадувалась фіча "Додавання друзів" - вона ж є на форумі, хоча не знаю чи працює - не користуюсь.
    Музика, відео - як на мене, не аргумент. Відео і так можна закинути через Ютуб, а на музику дати лінк.

14. duncan

ви так і не описали.....

поясню свої "мінуси"....

ставлю його у цій гілці завжди за допис типу: "неподобається" (чому? невідомо), "не хочу, бо просто не хочу", "погана ідея" (причина поганості незрозуміла), "це будуть чергові аднакласнікі" (звідки така думка?) і тд...

якщо "проти" -- опишіть причину....

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Проти, бо конкретно нічого не ясно що то буде, як воно буде працювати, як виглядати, чи буде окремо сайт, чи лишиться форум. Я думаю, що буде якийсь сайт типу "аднакласнікі", бо він є в мене стереотипом СС і він мені не подобається. Можливості СС, які Ви описуєте, мені подобаються, але не хочеться, щоб було 2 місця - форум і СС. А якщо цей СС замінить форум (як я і думаю), то я - проти.

За мінус я так і не зрозуміла за що, але то таке. Я просто подала пропозицію, яка, на мою думку, вирішує проблему публічності, яка Вас турбує. Чим вона погана - прошу пояснити.

Та і на попередній допис Ви не відповіли.. А якщо мені не відповідають, я знаходжу відповіді сама на питання. Якщо вони не правильні - то, звиняйте.. Я не можу читати чужих думок.

• Подобається Подобається x 3
  16. Вадюшка

Пупере, вибачте, але у свою чергу особисто я досi не побачiв жодного непереборного аргументу за СС, окрiм Вашого переймання доступнiстю контенту Ф незареєстрованим користувачам. ;) Замiнити Ф на СС -- це, пiдозрюю, вельми непросто, бо i сам формат, iдеологiя цих двох типiв ресурсiв, i енжини -- суттєво рiзняться. Якщо навiть паньство дiйде згоди -- хто технiчно буде цим займатися, переносити бази, адаптувати їх? Створення СС на додаток до Ф -- то, як на мене, бiльш технiчно життєздатна iдея, але берiть також до уваги, що сегрегацiя мiж "вибраними", що допущенi на СС, i iншими форумлянами може спричинити чвари, непорозумiння i образи. Чи воно усе варте того?..

Взагалi, досi обговорюємо сферiчного коня в вакуумi ;) Може, Вам є сенс детально, по пунктах описати формат СС, як Ви його бачите, та (якщо йдеться про замiну Ф на СС) процедуру адаптацiї форумної функцiональностi до СС-ової. Щонайменше, вважаю, в новому форматi має зберiгтись уся теперiшня функцiональнiсть Ф, яка є актуальною для форумлян, -- iнакше ми самi собi зробимо на гiрше, iмхо.

ЗI: чи, може, варто просто сльозно благати адмiнiв, щоб вони знайшли спосiб закрити форум вiд незарегеного люду навiть на перегляд? ;) А потiм вже спокiйно вдосконалювати Ф в рамках iснуючої практики i часу/бажання адмiнiв.

17. duncan

відповідь на два останніх пости....

ваше "ні" базуєтся на тому, що ви бачили на однокласниках чи ще якихось таких "ямах"...
    я пропоную поліпшити форум....
    зробити його повністю закритим...
    збільшити кількість можливостей....

чому хто проти -- я просто не розумію..... [​IMG]

комусь хочеться, щоб його життя, думки, фото читав весь світ?...
    "щоденник" на нашому форумі + блог на ЖЖ тощо....
    чи що кому хочеться?...

пан вадюшка спочатку був проти, бо заплутався у визначеннях....
    тепер проти, бо чому?...

18. Вадюшка

Так це не одне й те саме, що робити з форума СС: формати -- рiзнi. Зробити Ф повнiстю закритим -- то дiйсно може бути разумним i технiчно прийнятним компромiсом :)

Е-е, кхм... Я-то якраз не заплутался, i у чому рiзниця мiж Ф та СС навiть десь ранiше по темi дописував. :cowboy: А от у Вас я не бачу анi єдностi у формулюваннях (спочатку кажете про СС, тепер -- про повнiстю закритий форум), анi чiтко викладеної концепцiї нового ресурсу. ;) Жодним чином не хочу Вас ображати, але вже неодноразово переконувався: нiж щось докорiнно мiняти без належного обгрунтування, радше залишити те, що є i що непогано працює. Iмхо.

Бо аргументацiя на користь глобальних змiн особисто мене досi не переконала :)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Може взагалі закрити?

20. duncan

в чому "різність форматів"?...
    по пунктам... [​IMG]
    не погоджуюся....
    якби такі як я ніколи нічого не міняли, ми бо досі користувалися браузером "мосаік".... [​IMG]
    таке питання: чим по функціональності відрізняється наш форум від харківського чи одеського?.. [​IMG]
    нічим?....

а де твій аватар? :)