Відповідь: робимо соціальний сайт? мені теж від них тошнить Форум повинен залишатись форумом.Тут затишно і звично.
Відповідь: робимо соціальний сайт? Не такі сайті мені не сподобалися.Ну в однокласниках ми з чоловіком знайшли своїх шкільних товаришів,а далі вже спілкуємося з ними по телефону.А так у деяких відвідувачів вистачає нахабства заходити на мою сторіночку і Бади пропонувати...(може я так погано виглядаю?).Ну ще я користуюся сайтами де спілкуються люди моєї професії....А наш форум я вже полюбила таким яким він є,для мене він ідеальний!!!
Відповідь: робимо соціальний сайт? аліас, опишіть, будь-ласка, що є форумом, а що форумом не є... я на аднаксласнікі та фкантактє не зареєстрований.... на дідусі та старфані -- так... ці два сайти мені не подобаються, бо вони зроблені ідіотськи...
Відповідь: робимо соціальний сайт? Маєш рацію, те що кожен може розглядати наші обличчя це взагалі не смішно, але перетворювати через це форум на соціальний сайт не варто. Краще створити його як відокремлений розділ (клуб), який доступний буде тільки по запрошенню від модераторів.:ninja:
Відповідь: робимо соціальний сайт? так це і є нормально зроблений, а не через одне місце, соціальний сайт... зверни увагу: вже зараз вхід на форум за персональним запрошенням -- інвайтом, тобто "чужі тут не ходять"... але форум загальнодоступний для читання, і будь-який збоченець може його читати і брати звідси фотографії.... музику викласти сюди не можна, бо це порушення чиїхось там прав... і так далі...
Відповідь: робимо соціальний сайт? А в цьому клубі хіба можна між собою обмінюватись фотографіями? Це напрацьована звичка протягом довгого періоду дружнього спілкування
Відповідь: робимо соціальний сайт? думаю, що хорошим ресурсом є http://profeo.com.ua/ також впевнена, що соціальні мережі є дуже перспективною частиною Інтернету і хто швидше розпочне роботу в цій частині І-простору той більше заробить в майбутньому Але чи вистачить ресурсів, Пупере? Це не дешеве задоволення... інвестора треба потужного...
Відповідь: робимо соціальний сайт? товаришуємо... і звичка... Додано через 52 секунди не смішно, добродію!!!! Додано через 2 хвилини вистарчить.... головне: бажання.... такого ФОРУМУ, який переріс у соціальний сайт ще в Україні немає....
Відповідь: робимо соціальний сайт? Вконтакті, але я ним не користуюсь, хіба що не мейл прийде повідомлення, що мене хтось знайшов, або щось написав, то зайду гляну. Знайшла старих знайомих і все. Польське Гроно - для спілкування з українцями в Польщі, поляками, що знають українську і т.д. Але я там тільки в гроні "Україна" сиділа і т.д., які були нудноваті і неактивні, тому залишила це діло. На інших навіть реєструватись не буду, бо мені це просто не потрібне. Хіба що для майбутньої роботи прийдеться тусуватись на одному з соціальних сайтів.
Відповідь: робимо соціальний сайт? але форум обмежує число користувачів. Яка остаточна мета Вашої соціальної мережі? Позбирати друзів-форумчан, які і так всі є тут чи залучити міліон українців і заробити на цьому гроші
Відповідь: робимо соціальний сайт? не зовсім.... є ще такий термін, як "любов до мистецтва".... і що дозволить заробити гроші на такому сайті?.. ніц!.. пс. наш форум навіть не є самоокупний...
Відповідь: робимо соціальний сайт? Скільки разів треба клікнути в місяць на рекламі від Гугла, щоб форум був самоокупний?
Відповідь: робимо соціальний сайт? може повернемося до опитування?.... оскільки я вже описав що таке соціальний сайт, повторю питання до всіх (у першу чергу до пана левандівки, якому ідея не подобається): чим форум відрізняється від соціального сайту?...
Відповідь: робимо соціальний сайт? цілком можливо.... тільки є різниця між "нашими" сайтами і "їхніми".....
Відповідь: робимо соціальний сайт? Можна менi спробувати розрiзнити? 1. Ф[орум] -- iнструмент спiлкування, С[оц.]С[айт] -- iнструмент здебiльшого пошуку i самореклами. 2. Ф передбачає мiнiмальне або щонайменш помiрне, СС -- щонайменш помiрне, а зазвичай максимальне розкриття персональної iнформацiї. 3. Ф явно, чiтко i вчасно модеруються, СС -- неявно, нечiтко i не завжди вчасно (at least, з мого власного досвiду). 4. Розвинутi Ф мають власну атмосферу, ауру (позитивний приклад -- ЛФ, ФорумКласика, РизикОфiсер, Банкiр.Ру, негативний -- ХаркiвФорум); атмосфера великих СС, що я iх знаю, єдина -- це базар. Навскiдку десь так. У мене зустрiчне питання до шанового пупера -- а нащо потрiбен ще один СС? В чому буде його фiшка? Адже тут вiрно вже казали, що клубмени-форумляни i без цього знають одне одного досить добре, а виносити персональнi деталi на розгляд невiдомо кого тут бажають явно не усi...