РЯТУЙ УКРАЇНСЬКУ ЗЕМЛЮ КТО МОЖЕ!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем OyuriyO, 3 вер 2010.

?

Що Ви будете робити, якщо "схема продажу землі" запрацює?

1. нічого

36,4%
  2. буду намагатись і собі купити

9,1%
  3. розповім тим, кто реально може купити

9,1%
  4. не дам продати

45,5%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Может на эсперанто?
    Нет... Там просто по морде сразу дают...

• Подобається Подобається x 1
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

3. smbds

smbds Well-Known Member

Тю. Землю благополучно дерібанять пацани вже багато років. Великою мірою - саме през відсутність нормального ринку землі.

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

От тут КЛАС!!!! :haha:
    ...я балдєю без баяна....:)))
    Ну хто б цвірінькав...
    Чувак мав сидіти вроді би до 10 числа . Дістав УДО (условно-дострочное освобождениe) і які результати!
    Воістину -"На свободу с чистой совестью".:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мене, Патрик, бісить наївність діаспори. Вони хочуть навчити українців якихось цивілізованих правил в бізнесі. Що їх вчити як вони не хочуть цього слухати. Вони краще москалюг послухають.
    А мене допис Полковника справді розсмішив.
    Це ж яку треба мати наглість, щоб зайда, син окупантів вказував мені, на моїй віковічній землі, на якій мові я маю писати. Та дякуй адміністрації форуму, що тобі тут дозволили на твоєму "язікє" писати.
    І, головне, допис сподобався "українцям" Дальнєвасточнік, Спіка і Любімая:))).

• Подобається Подобається x 2
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

А мене не бісить.
    Не бисить , бо давно з ними (з старшим поколінням еміграції) перестав говорити на політичні теми.
    Причому як Канади так і України.
    Наші розмови дальше помідорів в горщиках , як краще їм рости , не йдуть.
    Раніше , коли жив в Торонто , то щось пробував їм доказати....а потім махнув рукою і .....whatever ....

• Подобається Подобається x 3
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

В бизнесе, договора подписывают две равноправные стороны, а выполняет условия... та, что беднее. Пусть попробуют (диаспора)... цивилизовано порешить наши бизисзаплёты. Через год без штанов уедут. Законов полно, даже иногда и слишком полно, а кто их выполняет? Тот, кто беднее.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не дай Бог. Ті то гарантовано нічого не зроблять. І не почнуть робити, бо ті, що мають щось в голові вже давно є успішними в америках-канадах-австраліях. А балабони є балабони.
    Звичайно, автор гілки правий. Украна має найбільше в світі багатство - це земля. Але ви самі мусите її захистити, бо якщо вона попаде до представників північно-східного сусіда, то кінець буде землі. І Україні.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)