Різне від "подзаборного гения"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 18 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для цього постколоніального бидла навіть занижена самооцінка когось ВЕЛИКА ДИВИНА. Вони б себе до "низів" чи жлобів ніколи не приписали, бо в них є вже сурогатні дипломи.
    Я на суржик Жлобограда не переводжу. Попитай у ненців, які вчили тебе "язику".
    Це ж треба, появився якийсь примітивний Прокіп і опустив їх з Галахваствщини на грішну землю. Для них "оскорблєніє", коли їх хтось назве представниками одного з найвідсталіших народів Європи. А рівень їх видно по їхніх же сурогатних ЗМІ, де вони в радості, що приїжджі футбольні вболівальники хвалять їхню кухню, яку вони чомусь звузили до борщу та вареників. Це в той час, коли Боплан в 17 столітті нарахував на цих теренах одних рибних страв декілька десятків.
    На відміну від вас Прокіп визнає своє жлобство та приналежність до цього найвідсталішого народу. Але він не тікає кудись в Португалію чи Німеччину від цього бидла, бо він цінить минулі та майбутні покоління цієї землі. А нинішній пік жлобства "руссскоязичних защітніков українского язика" мине. Колись онуки цих Інг запитають, що примушувало її зраджувати культурі пращурів і переходити на культуру напівазійських чалдонів.
    Недаром чутливий Гоголь, повернувшись з Європи в цю ненависну йому культуру, просто з глузду з'їхав. Та й Березовський теж.

2. Inga

Inga Дуже важлива персона

Переведите с Вашего суржика на граммотный украинский вот это Ваше про дислексию:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На відміну від Пронь Проковних, яким "удобнее на языке поцриотические сны видеть", на "граммотный" не вмію, я звик лиш на "грамотну". Проням Прокопывним варто сконцентрувати увагу на слово "слух" для визначення суті.

4. Inga

:) )))

ну, если Вы и в танках разбираетесь так же как в дислексии... :pardon:
    :) ))))))))

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я навіть в її сутності вчасно розібрався. Ще воно й до танків полізло оце інтелектуальне та культурне нещастя.

6. Inga

не разобрались, пан Прокіп, а всё потому что "розуму в людини повинно бути завжди більше ніж гонору"

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для спостерігаючих за діалогом. Якийсь неук в дискусію вніс слово "дислексія", яке з латині ще читається як "дислекція" (по аналогу з тієї ж мови - "міліція"). Видно цей неук впер це слово для підняття свого реноме, але не по суті дискусії, бо грецьке слово δυς- «погана» и λέξις «мова», з чого пішла суть цього слова , не може бути прив'язана до НІМОГО форуму. Визначити це відхилення в повній мірі можна лиш ЧУЮЧИ читаючого. Та це дрібниці по зрівнянню з загальним невіглаством, яке спостерігається на форумі.

8. Inga

Відхилення... лиш чуючи...
    Прокіп, извините, конечно, но вот этот текст писал дислексик, при чем дислексик, думающий на одном языке, а пишущий на другом:
    Я совершенно Вас не подкалываю
    Просто ищите в инете хорошие, умные сайты и вперед к работе над ошибками.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну не може вона без Прокопа та дисклесії.
    Вона мріє, щоб всі були схожі на неї, з культурною роздвоєністю особистості, якою її нагородили здичавілі народи за полярним колом та бабушка в українському селі. Бідненька, вона навіть не здогадується, що є ще й нормальні люди, які як думають, так і пишуть, і яким не потрібно себе ламати при відвідуванні родичів-українців.
    Та я волію зі своїми стилістичними помилками й померти (пережитки оХВицерського минулого) ніж бути наподобі деяких постколоніальних культурних мутантів, які помилково сприймають себе за європейців та патріотів народу, який дав їм життя.
    французів, які назло якимось Прокопам відчужують мову своїх предків, саджають в психіатричну лікарню за культуру неадекватність.
    А відносно викладення своїх думок на папері та розуміння прочитаного, то я працював в патентному бюро одного з найбільших підприємств України, куди не приймали тих, кого греки назвали дисклексиками. Патентознавець знає ціну слова краще за відкопувачів таких чужоземних слів. Так що вчись сама, особливо науку про САМУ СЕБЕ.
    Цікаво, вона покине цю тему чи буде розводити тут словесну бадягу "до нових віників"?

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

12. Inga

Вот и я о том же. Учитывая Ваше офицерское и патентоведческое прошлое - думаете Вы по-русски...

а вообще, конечно, по сути, смешной диалог получился:
    - Прокіп, Вы не разбираетесь дислексии
    - Да я в патентном бюро... да я на крупнейшем предприяти Украины... бабушка в украинском селе... греки... психбольницы...

Казалось бы какое отношение к дислексии имеет весь этот словесный поток? ))))
    И таки ж имеет, вот что интересно.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну не цікава мені ця особа. НЕ ЦІКАВА.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]перефразовуючи: кожен слюсар танкового заводу може керувати державою і знати, що таке дислекція! :rolleyes:[/OFFTOP]

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей неук вірно з латини й "мілісія" пише? Таких ні поляки, ні москалі не довчать, бо вони "гонорові батяри", які розвалили всю промисловість Львова, зліплену попередніми "непродвінутимі" поколіннями. А тепер хизуються лиш минулим з 1617 року, коли навчилися в європейців пІво пити.
    Хлопче, тобі до тих слюсарів 60-х та 70-х, як москалю до англо-сакса.

17. Inga

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Арешт екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка порушує права людини.
    Таке рішення у Страсбурзі оголосив у вівторок Європейський суд з прав людини, повідомила прес-секретар Народної Самооборони Лариса Сарган на своєму Facebook.
    "Луценко виграв Європейський суд!!! по статті 5 та статті 18 - політичні переслідування", - написала вона.
    "Суд визнав порушення статті 5-ї (Конвенції прав людини) – незаконність утримання під вартою Луценка. Так само визнав наявність політичних мотивів", - сказала в свою чергу адвокат Валентина Теличенко зі Страсбургу телефоном.
    За її словами, формулювання суду є чіткими та однозначними і вказують на неприйнятність практики, яка мала місце у провадженні проти Луценка, передає УНІАН.
    При цьому адвокат зазначила, що те, що було відзначено судом у вівторок, стосується і справ інших колишніх українських урядовців, зокрема, колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка, які також звернулися до Європейського суду з прав людини.
    "Цим рішенням суд фактично визнав, що в Україні можливе переслідування з політичних міркувань. На жаль, віднині однозначно ясно, що Віктор Янукович увійде в історію України як президент, при правлінні якого суд і судову систему використовували з метою вирішення політичних забаганок", - підкреслила Теличенко.
    Українська правда

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Репетиції перед майбутніми боями.

а де твій аватар? :)