Різне від "подзаборного гения"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 18 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хан і підханок відвідають свій рідний улус за рахунок підмятого бидла.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Життя новітнього хана в Києві.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Зверніть увагу - ні слова про деструктивність таких намагань про реанімацію імперських порядків. Це чмо, яке поклало початок нинішньої сурогатної держави керується "реальним розташуванням політичних сил", а не доцільністю України та українців.
    Не буде з України толку до тих пір, поки народ не поставить до стовпа "ганебності" цих Льонь, Віть, Юль, Серьожів... за свою безвідповідальність перед народом.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні не витримав і поїхав на Хрещатик. Гнітюче враження від цієї "фанзони". Децибели не для нормальної людини, кількість пива така, що я б назвав це дійство не "свято футболу", а "свято пива". Молода дівчинка з "охорони" заставила включити мій фотоапарат на предмет перевірки, чи він не вибухівка. І її це навчили робити серед маси людей.
    Висновок - убогість культури організаторів та "святкуючих". Єдине, що якось вразило - злагодженість співу своєї пісні чи гімну англійських вболівальників. Хоча й вони вели себе якось вульгарно, кидаючи стаканчики з пивом в людей не з їх кола.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я мав можливість спостерігати чемпіонати Європи з кінця 50-х років минулого століття. Такого занепаду футболу я ще не спостерігав. Збірна Англії - це карикатура на родоначальників футболу. Але й цьому сурогату наші "водії Лексусів та Ферарі" продули. І на це видовище було злиденною державою викинуто біля 10 мрд "зелених".

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Передвиборча гризня між жлобами перекинулася на спорт та шоу.
    Один хоче зробити агітаційний трюк перед виборами, а другим це, як серпом по ...

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби ці лісові варвари так же відносилися до інших підписаних ними договорів, для прикладу:
    - про своє васальство від кримського ханства;
    - про Брестський мир;
    ...

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ще одна тема, ні назву, ні сенс якої я не розумію

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

имхо, это что-то типа теософской "мысли вслух", только от пана Прокіпа

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Жлоби люблять прикрити своє невігластво незрозумілими іноземними словами, які вони приміняють "ні в тин, ні в ворота". Так з їх допомогою французький аристократичний шансон докотився до блатняка в стилі "рашен", а в Україні вони ввели родним "язик" від диких угро-фінів, замінивши звичне цьому краю "ТАТО" на приблудившеся "ПАПІ", яке вони вивчили в чукчів за полярним колом. А ще їм причудливими кажуться люди, не схожі на них, постколоніальних жлобів. Ось такі в ХVIII столітті показували на Григорія Савича пальцем та казали :"Он дивись прибацаний Грицько пішов, в якого ні кола, ні двора, навіть сніп змолотити він толком не вміє".

12. duncan

ну хто би сумнівався :rolleyes:

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Глибока думка. Я вам раджу замість ось таких пустих резюме все ж приступити до вивчення суті жлоба та ...(як там в вас жлобів називають?). До речі батяр є продукт жлобської культури. Це є Галахвастов Галичини. А про різницю між культурою "рашен" та європейською ви так по своїй ліні й не зрозумієте до кінця своїх днів.
    Ось тому приїжджі на Євро-2012 туристи з низової європейської культури (футбол - розвага для низів) прийшли до висновку - а в Україні не так вже й страшно, якщо не звертати уваги на Мерседеси на розбитих дорогах, жлобські ціни в готелях, замість теми футболу в ці дні мусолення думки "що вони думають про нас, європейських папуасів".

14. duncan

мені достатньо двох умовних категорій: людина подобається, людина не подобається )))
    а Ви продукт совєцького промивання мізків
    бо навішування ярликів є типовою рисою совєцького жлоба
    таке собі тавро, яке можна навішати на будь-яку людину, яка з тобою не погоджується

буржуй -> контра -> непман -> троцькіст -> ворог народу -> агент впливу
    кожен з цих епітетів нічого не означає, абсолютно нічого, але совєцьке жлобьйо дуже їх любило
    так само, як і Ви любите слово "жлоб"

так само і львівські рогулі люблять всіх називати рогулями )))))

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже ваш мозок на рівні собаки Павлова?
    До вашого відома при більшовиках право бути жлобом давав лиш партійний квиток, а всі інші були в ранзі "раби з гетто". А я не був партійним.
    Тавро навішує не людина, а життя та культура. На відміну від вас я не цураюся перехідного стану зі сталінських рабів в цивілізовані люди, який називають ЖЛОБСТВОМ. Я просто стараюся пошвидше з нього вирватися.
    Ви не знаєте, що таке ЕПІТЕТ, який завжди формується ПРИКМЕТНИКОМ. Навіть я, бувший совковий оХВицер це знаю. А ви перерахували в основному назви характеристик людей.
    Ви знову логічно плутаєте елементарні речі - частота вживання чогось не завжди є любов. Для прикладу, на початку 60-х часто їв кукурудзяний хліб, але це не означає мою любов до нього.
    А Еліки зі жлобських телеекранів зборище подібних собі називають "бомондом".
    Дункан, я був частим гостем в 70-х на вашому танкоремонтному заводі. Так ось я дружив з цього колективу не з начальником заводу та головним інженером, а з бригадиром слюсарів, який по освіті та вихованні заткнув двох попередніх за пояс. В його домашній бібліотеці було десь з сотню книжок по одному слюсарюванню, в тому числі й на польській мові. А в головного інженера, полковника, дома я лиш помітив добряче зібрання коньяків та горілок. Ось і попробуйте повісити на них відповідні ярлики.
    До речі, раджу вивчити і значення монгольського "ярлика" та різницю в монголів для їх суздальських татар - "князь" та "великий князь". Може там знайдете суть жлобства.

16. duncan

у Вас дислексія, і ето пріскорбно :rolleyes:
    Ваше жлобівське донкіхотство та полювання на відьом мені до одного місця:
    якщо вже тут порадами прийнято ділитися: вчіть мову, Ви й без того кумедно виглядаєте, а ще й русизми через слово (чи не це ознака жлоба?):
    :rolleyes:

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви вживаєте незрозумілі для вас слова і це підкреслює вашу цивілізаційну відсталість. До вашого відома визначення вказаного вами дефекту може тільки через слух читаючого пацієнта.
    В це я вірю, як і в те, що вам, як давньогрецькому ідіоту, ще багато чого "по барабану".
    Для вас, я чомусь впевнений, і буддист КУМЕДНО ВИГЛЯДАЄ, бо він виходить за рамки вашої обмеженої культури з симбіозу "гонору галичанина" та накладеної на нього "культури рашен" за час з 1939 року. А в мені є і інші ознаки жлоба крім слідів перебування в "лєгєндарной і почтінєпобєдімой", в якій ви, я впевнений, зовсім би обрусіли.
    То я вам раджу обходити теми, де вам все ясно "від підзаборного генія"

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

что-что?

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Цілком слушна порада, геніє.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:good::yahoo:

а де твій аватар? :)