Так і не знаю - чи є сайт, на якому завжди можна побачити актуальні анонси подій у Львові. Не вибіркові концерти, а анонси виставок, акцій, вистав і тд. Якщо Ви знаєте про цікаві заходи на Різдво, то запрошую писати на цій гілці! Дякую! - 2 січня у Львівській опері на всіх бажаючих розпочати Новий рік із гарних пісень чекатимуть „Новорічні вечори” від ВВ відбудуться два концерти о 17.00 і о 20.00 ЦІНИ КВИТКІВ: 50—240 ГРН. - у час Різдва має бути фестиваль вертепів біля памятнику Підкові. Організатор - Катехитична комісія ЛА УГКЦ - скажіть, коли буде концерт Дударика з Тарасом Чубаєм?
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? http://www.zik.com.ua/index.php?news_id=118043 http://www.dikart.lviv.ua/uk Подивіться, тут дещо є.
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? відразу скидаю сюди: 31 грудня 21.00 – 1.00 – пр. Свободи – відеодискотека; демонстрування промоційних матеріалів Львівської міської ради; фестиваль фільмів в контексті міжнародного фестивалю відеоарту «КіноЛевчик» (23-31 грудня); відеопривітання президента та міського голови; 31 грудня 2007 року-1 січня 2008 року пл. А. Міцкевича – фінальний гала концерт «Музика нової хвилі»; 1 січня-1 лютого вул. Валова, 18а – фестиваль концептуального та актуального мистецтва вулицями міста «Холод»; 2-20 січня вул. Валова, 18а – проведення міжнародного фестивалю відеоарту «КіноЛевчик»; 3-9 січня вул. Валова, 18а – проведення новорічно-різдвяного ярмарку «Львів – столиця ремесел»; 4 січня Собор св. Юра – офіційна передача пластунами Вифлеємського вогню миру громаді міста та області м. Львів-Винники Храм рівноапостольних Володимира і Ольги УАПЦ; фестиваль дитячого хорового мистецтва «Різдвяна зірка»; 6-9 січня пл. перед церквою Пресвятої Євхаристії – урочисте встановлення Дідуха; 7 січня пл. перед церквою Пресвятої Євхаристії – Пластова Різдвяна свічечка в церкві Пресвятої Євхаристії; 7-8 січня вул. Валова, 18а – Фестиваль міського вертепу; 7 січня-2 лютого пл. перед церквою Пресвятої Євхаристії – фестиваль коляди, проведення святкового ярмарку; 8 січня Собор Святого Юра – пр. Свободи – Святкова хода Звіздарів в межах фестивалю Різдвяних звізд; 8 січня 7.00 – пр. Свободи – Різдвяне театральне дійство, вогняне шоу; 8 січня 16.00-21.00 – площа А. Міцкевича – Різдвяний концерт за участю відомих львівських виконавців та колективів; 8-9 січня 17.00 – 18.00 – Будинок органної та камерної музики Музичне різдво Європи, концертна програма; 13 січня 14.00 – 22.00 – пл. Івана Підкови – проведення Різдвяного фестивалю «Різдвяна зірка» – виступи вертепів, різдвяні колядки та вистави дітей з катехетичних шкіл; святкування 20-ї річниці муніципального хору «Гомін»; святкуваня 5-ї річниці муніципального духового оркестру «Галицькі сурми»;
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? :o так це ж natty дала лінк... а я для лінивих форумчан його сюди додала... я на концерт дударика хочу, а ніхто не каже ДЕ ТО БУДЕ! :p
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? Дякую дуже за правильну тему і дуже важливу інформацію. Планую на Різдво бути у Львові, приїхати до своєї дівчини, буде вже простіше вирішити куди піти. Привіт усім із Києва!
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? На саме Різдво (7.01 о 10 год ) буде освячення церкви по вул. Кривоноса 1 (бувша територія військової частини), а 20.01 там же - відкриття виставки відреставрованих ікон "Студіон".
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? 8 і 9 січня о 17 00 - "Музичне Різдво Європи та Америки" Будинок органної і камерної музики 10 і 11 січня о 19 00 - різдвяний концерт Павла Табакова (переможець "Шансу"). Колядки традиційні, авторські - в сучасному аранжуванні. А також декілька пісень з нового альбому "Тільки ти моя". Відбуватиметься це в театрі ім. М. Заньковецької Веселих свят!
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? тільки це буде в столиці, а для львова вже немає кому співати
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? 13.01.08, ДЮСШ "Буревісник", кінне дійство кінний вертеп костюмований конкурс, змагання для аматорів, професіоналів і ветеранів. Буде купа сюрпризів - з наливанням чарочки і вимагатільством грошей, можливо навіть найсміливіші глядачі будуть мати нагоду й самим спробувати стрибнути на спокійному (стрибучому, звісно ж) конику. Початок - 12.00 Фотографам там особливо буде що ловити, не проґавте! Словом, приходьте - буде мабуть холоднувато (то буде в приміщенні - критий манеж з трибунами, там нема опалення), але весело, цікаво і душевно - наші кінники вміють бавитись!
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? 15 січня 1800 "НОВЕ ЖИТТЯ" Великий різдв'яний концерт за участю: "Піккардійської Терції", Лесі Борової, Павла Табакова, найкращих незрячих виконавців
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? було феноменально-суперово. я здивована, але повний зал. неймовірний позитив!
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? коли незряча людина виконує "Дивлюсь я на небо..." чи "Очи черные" - це дуже зворушує, навіть якщо виконання не найпрофесійніше, яке я чула...
Відповідь: Різдво у Львові (куди і коли піти)? та першу частину ледь сльози стримувала, відповідно і настрій вже був не концертний а цей хлопчик-сонечко був просто ЧУДОВИЙ
А вчора в костелі Святого Антонія на Різдво театр Леся Курбаса ставив різдвяний вертеп по Сковороді. Хтось бачив?
Люди, а сьогодні відкрито Магнус, Антошка в центрі, чи щось таке, де можна було б віддихнути з дітьми???
різдвяні концерти львівської державної хорової капели Дударик різдвяні концерти львівської державної хорової капели Дударик 23 та 24 січня 2009 року о 19.00 у концертному залі ім. Ст. Людкевича Львівської філармонії відбудуться концерти Львівської державної чоловічої хорової капели «Дударик» «Соборна Коляда». Участь беруть: Камерний оркестр «Віртуози Львова», Солісти – Лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Наталя Половинка, Антоніна Голякова, Ярослав Крисько, Назар Омельчук, Назар Лозинський. Перлинкою цьогорічних концертів є прем’єрне виконання українських коляд у опрацюванні Ганни Гаврилець, Ростислава Демчишина, Дмитра Кацала, Олександра Козаренка, Мирослава Скорика, Романа Стельмащука, Богдани Фроляк. Автор програми – Микола Кацал, Художній керівник – Микола Кацал. Диригент – Дмитро Кацал. P. s. Цими концертами хорова капела «Дударик» та Львівська філармонія започатковують серію спільних мистецьких проектів на 2009 рік.