о! дуже хочеться подивитися фільм на новорічну чи різдвяну тематику... щось миле, молодіжне, а ще як про любов, то просто сюпер!!! хто що може запропонувати...
вже дитяче, бо в моїй сімї вже дітей нема, тому радості такої не буде.. свого часу з батьками і молодшим братом передивилися всі частини по пару раз... тому на даному етапі хочеться любфффі)))
ми до вас не з фільмом-а з музікою:dancer: пропоную альмобчик Реджіни Спектор Soviet Kitsch [2004] мега настрій!!
"Семья на прокат"/Borrowed Hearts «Реальная любовь»/Love Actually «Эта замечательная жизнь»/It’s a Wonderful Life
Найкращий різдвяний сімейний фільм Це чудове життя / It's a Wonderful Life (1946). Якщо когось цікавить, можу кинути в пп лінки, де це стягнути (маю рос і англ). Тільки вкажіть, якою мовою вас цікавить. У нас на ТБ цей фільм колись показували із гарним українським перекладом.
дуже дякую. давайте на англійській - будем вдосконалювати свої скромні знання))) дуже хотіла подивитися ще минулого року... може хтось має лінк?
Лілю, не вдається надіслати вам ПП (помилка баз даних) - тому прошу скиньте і мені лінки (на рос та англ) Буду дуже вдячна
Ну, я романтичні фільми зрідка дивлюся. І якщо під настрій не втрапить, фільм одразу отримає бірочку "безнадійний". Це чудове життя / It's a Wonderful Life теж дуже романтичний, навіть сентиментальний, але має особливий шарм і я його люблю щороку передивлятися. Так, як декотрі "іронію долі" на НР. Підтримую на всі 100! Сучасні романтичні дуже пласкі та плиткі. Тому я люблю до настрою дивитися старі, особливо чорно-білі...