Відповідь: Різдвяна гілка. Ще ніколи не чула "Щедрика" в обробці для гітари...Дуже мило... Дякую! Знову трохи розчулилась, слухаючи...
Відповідь: Різдвяна гілка. Усім, хто святкує Різдво за новим стилем, бажаю затишного свят-вечора. Якщо цього вечора хтось не є поруч з вами, поєднайтеся з ними у молитві, думках та спільному погляді на першу вечірню зорю! Затишку вам і тепла, якими огортає кожного Новонароджене Дитя... своїми маленькими рученятами та глибокими і чистими оченятами!
Відповідь: Різдвяна гілка. Марусю, а я ось таке привітання англійською склала. Само мені посеред ночі прийшло. We wish You have a great and peaceful Christmas, full of joy, smiles, hugs and all kinds of prayer that we can learn from a Little Child! Let Him touch our hearts and our minds with His little warm hands and beautiful eyes, full of Peace and Love that we can share this Christmas time!
Відповідь: Різдвяна гілка. Ні, не долетіло... Правда, ще мої хлопці до хати не вернулися, може, якраз у скриньці чекає. Але якось у мене лист згубився по дорозі з Оттави до Торонто. І так і не дійшов. Уже більше ніж півроку пройшло... А ви святкуєте за новим чи за старим?
Відповідь: Різдвяна гілка. А як поздоровлення пропаде то я сама того поштаря знайду і ... Новим! Он власне з суботи маю температуру 38-39 але наберусь таблеток жменю і до роботи. Спекла сирник, медівник, тістечка і торт чеколядовий А вчора накрутили голубців пісних і з мясом, зварила росіл, і зробила два види сосу - пісний і не дуже А і ще салаток з бурячків наробила а чоловік грибочки замаринував. Нині зранку замісила маківники - ростуть, мене чекають. Зараз прийду додому і треба буде пампухи зробити і ще мяско спекти, а і салатку з бараболі і рибки зробити. Хата вже майже поспрятувана, там ще трошки лишилось. А тоді в 6-тій сядемо вечеряти а на 10-ту ввечір до церкви.
Відповідь: Різдвяна гілка. Марусю, я Ваше дістала! Сердечно дякую! А моє Ви дістанете вже по святах. Нє! Перед Новим Роком! Додано через 39 хвилин Усіх, хто вже святкує Різдво, вітаю з цим найкращим Святом в році! Бажаю, щоби ви подумки перенеслися на 2007 років назад і разом з Вифлиємськими пастухами, побачивши Різдвяну зірку пішли і знайшли у бідних яслах на сіні Божественне Дитятко. І поклонилися Йому і принесли дари смиренного серця і чистої віри. І щоб святкували, колядували, тішилися і сповіщали з цілим світом цю радісну подію, яка вже невмируща дві тисячі років! Христос народився! Славімо Його!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Так, Україна на жаль історично в хвості. Всіх католиків щиро вітаю зі святом Різдва Христова! Папа Римський виступив з посланням ”граду і миру”
Відповідь: Різдвяна гілка. Всіх вітаю з Різдвом! Прочитала цю гілку і такий настрій святковий! Для мене це найприємніше і найвеселіше свято з усіх! Святкуємо також дуже традиційно. Але, найголовніше, це колядки під гітару, вишиванки, гуцульський посуд, ялинка з соломяними іграшками і вогниками... А два роки тому ми з друзями зробили класний вертеп, ходили по своїх, в основному, але отримали стільки задоволення! А тепер в нас є ідея створити дитячий вертеп, може, десь на другий рік, коли Анничка трішки підросте...
Відповідь: Різдвяна гілка. Оксано, ми теж про це думали, не забудьте і нам роль виділити На жаль вертепів все менше і менше тепер Додано через 13 хвилин Прилетіли Ангелята, Як пташата І співали всі Дитятку Весело, як з неба треба: "Гей же гей же! О Ісусе! Гей же гей же! Слава!" Та будили там пастирів Всю нічку до рана. Поспішім ми до вертепу, Поклін Му віддаймо І весело: гей же гей же! Йому заспіваймо. Гей же гейже! О Ісусе Гей же гей же! Слава! За щасливу твою нічку Вічна тобі хвала!
Відповідь: Різдвяна гілка. Не забудемо! З Юстинкою знайома віртуально поки що, а з Вашим похресником Степаном познайомилась два тижні тому...
Відповідь: Різдвяна гілка. Ой підемо, друже-брате. Слова: народні Музика: народна Колядка Ой підемо, друже-брате Від хати до хати, своїм браттям (браттям) українцям Заколядувати. Ой, колядо-колядонько, Яка ти нам мила, Бо Пречиста Діва (Діва) Мати Сина породила! Вона Його породила В місті Вифлеємі. Засмутився лютий (дуже лютий) Ірод Аж в Єрусалимі. А ми гарно колядуймо, "Слава!" - заспіваймо, Народженого (Царя) Ісуса Щиро всі вітаймо. Йому поклін, честь і слава, Він Спаситель світу, І на небі і на (усій) землі Від віку до віку!