Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Миху, Ви про що? Чую то вже нераз від українців. Що таке "уікенд" - weekend? Кінець тижня. Тобто субота і неділя. Тільки і всього. А ще мені дивно, як в Україні кажуть - вікЕнд. Маючи на увазі - відпустку. Відпустка - vacation. Колись ще моя бабця казала - вакації. А свята - то holidays. І випадають вони по-різному. Коли на п"ятницю,суботу, неділю. А ті, що до чисел прив"язані - коли вже випадуть. Цього року вихідних буде у людей аж 4. Субота, неділя, в понеділок - Christmas Eve, у вівторок - Christmas. Так що і у нас свята. А не "уікенд".
Відповідь: Різдвяна гілка. Зтягнули собі з інтернету Різдвяного Шрека, вже два рази передивились. Навіть моій дитині, яка англійською десять слів знає, сподобалось Особливо тішилась, як почула "Donkey" - "мама, а то Слек ослика кличе?" Дуже гарний і добрий мультик, особливо правдоподібна сцена, де ослодракончики і шреченята з котом розбираються... Ну просто, як про нашого мученика
Відповідь: Різдвяна гілка. Невеликий (180 МВ), тут навіть з перекладом. Відкриється сторінка, на якій вибрати безкоштовне завантаження, почекати 90 секунд, ввести код на картинці і все!
Відповідь: Різдвяна гілка. А в нас 5. :shy: Ще середа. То тут називається Boxing Day. Щось таке як Black Friday в Гамериці. День тотальних поріздвяних знижок та закупів для тих, чиїм життєвим гаслом є my life is shopping. :D:D:D
Відповідь: Різдвяна гілка. порадуйте себе та своїх близьких веселою різдвяною листівкою http://www.videosvyaz.ru/happy_new_year.htm і ще є прохання, хто має тексти різдвяних пісень, поділіться, будь ласка. дякую
Відповідь: Різдвяна гілка. А в нас но їден день свят - вівторок і юш. Правда я в понеділок буду лише зранку працювати, але всеодно було б файно якби щей його дали. Доречі нам на другий рік також додали день боксу, от на другий рік буде забава від середи до понеділка:radist:
Відповідь: Різдвяна гілка. Тоді дитинка не тільки сиділа, а ще й ніжками клавіатуру копала...Тобто копав- хлопчик!
Відповідь: Різдвяна гілка. Ви мені нагадали курси з англійської мови. Як буде вислів "Ким Ви працюєте?" Вчителька казали: What are you? Але я з тим не дуже погоджувався, а раз почув:"What do you do for living?" А одного разу приїхав один канадієць, то видав: What sort of work do you do? і будь розумним.
Відповідь: Різдвяна гілка. А завтра ввечері до усіх форумчан, які святкуватимуть Свят Вечір, хай прийдуть такі ось колядники! А потім ще такі !
Відповідь: Різдвяна гілка. Дякую за лінк! Я з дудариками ходив колядувати ще у 89-му році....Незабутньо!
Відповідь: Різдвяна гілка. Сердечно дякую, Ольго, за естетичну насолоду... Слухали разом з маленьким Любчиком--так уважно, що не ворушився...