Відповідь: Різдвяна гілка. У нас перші роки якось обійшлось спокійно, а зараз Настя вже поважна пані, можна навіть довірити іграшки подавати Коли їй був тільки рочок, ми вирішили зробити їй фото у "бальному" платтячку серед ялинкових кульок. Посадили на диван, пообкладали тими кульками, а вона як схопить по одній в кожну ручку і яааак хрясне одну об одну! Ледве її від скалок обтрусили, добре ще, що не порізалась. Але то був перший і останній раз... Вона у нас взагалі в тому плані дитина слухняна - без дозволу нічого не тягне, боса на голу підлогу не піде. На щастя, піддається вихованню У нас тоді ялинка стояла впритул до дивану, то вона любила підходити до гілки із здоровенною дзеркальною кулькою і цілуватись зі своїм віддзеркаленням. Як знайду вдома фотки, то покажу. А! Ще згадала: мій чоловік завжди кріпить ялинку "лєскою" до всіх можливих виступів, так що на ній висіти можна Ну, і звичайно, стараємось на нижні гілки щось пластмасове вішати. Так що наша дитина нам ще жодного разу ялинки не завалила, чого не можу сказати про небіжчика кота: того здирали з ялинки разом із хвоєю і дощиком.
Відповідь: Різдвяна гілка. Ватра - це вогнище, багаття (костер по російськи). Ліс, нічка, компанія людей палить ватру і співає українських народних пісень під гітару.. http://picasaweb.google.com/danmur.nr.lv/2006/photo#5109761747099665778 А що таке ватран, сама не знаю. Ніколи не чула. Мабуть, камін..
Відповідь: Різдвяна гілка. Форумляни. Пропоную подивитися яку штучну ялинку вчора я придбав у магазині "Нова Лінія" за акційною ціною 59 грн. Н=90 см. У картонній упаковці. Виробник Німеччина. Встановили на роботі. "Навіщо платити більше?".:p Клікніть для збільшення.
Відповідь: Різдвяна гілка. А я відсилаю відкритки: 25 штук одна партія. Наступна така сама. Оце так народу назбиралось...
Відповідь: Різдвяна гілка. вчора в церкві отець заохочував людей відсилати вітання у листівках, бо каже що смски йдуть, а невідомо від кого і кому дякувати але часу на конверти нема багато ще й адреси треба всіх друзів знайти...
Відповідь: Різдвяна гілка. А мій чоловік мені потихеньку заздрить, бо я почала діставати відкритки зі всіх куточків світу:o :p Доречі я адреси тримаю в компютері, бо ітак щодня перед ним той маю в електронному форматі - завжди доступні. Але також переношу в свій блокнотик.
Відповідь: Різдвяна гілка. А я ніц по-анґєльську не знайшла. Якісь вони всі такі якісь... ну не наю що ті міліканці. Christmas: Hope you'll be delighted with all Christmas has in store. And may you find the New Year brings all you're hoping for! ---------- These wishes aren't original But still they're most sincere - Have a really Merry Christmas And a wonderful New Year! ---------- It's just the perfect time to send A lot of love your way And then to add some wishes For a Merry Christmas Day! ---------- Christmas is a time for sending Wishes warm and true... These wishes are for happiness At Christmas time for you. ---------- At Christmas you're a part of so many thoughts and wishes- thoughts that are dearer, wishes that are warmer- because they're especially for you, Dear Friend. ---------- May your Christmas be wonderful Right from the start, May a happy year follow it, too, These are the wishes That come from the heart In this greeting especially for you. ---------- Wish you Christmas happiness, Wish you Christmas cheer, Wish you days and days of joy Throughout the coming year! ---------- May this wonderful Season of love and peace, warm your life with a joy that will last through the year.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Шо то є - три дні свят... От,у нас свята,то свята...Гідно два місяці за столом.
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине У мене свята у Львові були не такі. Я весь час у церкві була, співала.
Відповідь: Різдвяна гілка. В нас єдина проблема що церква не під хатою, треба машиною їхати 30 хвилин, зі швидкістю 120-130 км/год Доречі в моєї мами Свята починаються в п*ятницю після обіду і закінчуються 2 січня. Йордан того року на вікенд припадає (5 і 6 січня) А ми і тут всі співаємо, особливо Юліана, як затягне Алилуя на цілу церкву - хор перестає співати :D
Відповідь: Різдвяна гілка. А ми їдемо до Кінґстона у понеділок, а вже вівторок-середу будемо в Оттаві цього року. Попередні роки до Бремптона їздили. В Оттаві свята досить спокійні, не так весело та святково як у Торонті чи Бремптоні. Але нічого. Цього року най буде так.