Просто тут нема підходящої компанії, щоб в полонку лізти. Жив би на батьківщині - то ліз би Та й за столом я сиджу не стільки заради пожрать, як щоб поговорити-поколядувати)
А ми живемо поряд з відомим джерелом. Все упорядковано, дуже гарно. Роздягальні зроблено, спортивний майданчик гарний, для дітей такого наробили, що я боюся їх загубити в цьому царстві))
Завтра тут до 14ої будуть святити воду. Епископ Харьківський та Богодухівський панотець Онуфрій) Бачте, вода не замерзла в канавці. А купель зліва, тут її не видно.
Це храм над тим джерелом і купеллю. Він красивий і зовні, і всередині. Сьогодні людей на джерелі було не так багато, як колись - стояли по годині, щоб води набрати, все ж таки ковід гуляє. Нас покропили) правда, я митрополіта назвала епископом, ну то вже таке))А може він тільки пообіцяв, а кропив хтось інший, хз. Щось старо він на 51 рік виглядає) У нас вночі випав сніг, так гарно стало. Свіжий сніжок білий-білий, невеличкий морозець, тихо.
Зранку голяка скупався в снігу. Ну як скупався? Пообтирався і босоніж походив пару хвилин... До води далеко.
Що бігає кожен день вірю не дуже. І звісно не 10 км. Отак як вона бреше, брешуть до весілля чи після охоти (рибалки). 61 рік тьоті, які 10 км?
Їй треба бути як яблучко, а не як загнана кобила. Спати треба побільше! Он Мірей Мат'є без всяких вправ: не їсть м'ясо (тільки рибу) і спить по 10-12 годин. І виглядає гарно на свої 75 років.
@Silver bullet , от вам би тільки Юлю обмовити... Вона бігала навіть в ортопедичних мештах на шпильці, а ви кажете А секюріті біг поряд з її ціпком)
А хто був на ціпку - вона чи сек'юриті? Хочу додати, що бігати на шпильці можна, тільки недовго - може метр. Шпильки жалко)
Сек'юриті просто охороняв Юлін ціпок. Ну і про всякий випадок - а раптом Юля змучиться і захоче підпертися)
В мене голова кругом від ваших пояснень). Я ціпок, мабуть, уявляю дещо інакше) На сек'юриті, якщо він молодий та кремезний, я б з задоволенням сперлась, а на ціпок якось не знаю)
Йой, нема з вами ради... Ціпок - трость, клюка російською Так хто ж вам боронить завести собі молодого та кремезного сек'юриті?
я більше 3 км ніколи в житті не бігав... та й то, не з власної волі View: https://www.youtube.com/watch?v=KA8lv9TZZm8 View: https://www.youtube.com/watch?v=Vml16mlL4R4
Треба розрізнювати піар і реальність. Один раз чого б і ні, для роліка? І це було скільки років назад? Я кажу: не можна публічній жінці кожен день бігати такі марафони. Вона буде погано виглядати. Вона ж не спортсменка врешті-решт, у неї інше призначення, працювати в парламенті треба, а після 12 км треба спати півдня.)
це було 4 роки тому.. зіграти таке неможливо... більшість людей у цьому віці не пробіжать і 100 метрів