В переддень Різдва Христового вітаю всіх з цим великим святом. Хай ангел торкнеться Вас ніжно крилом, зігріє вам сердце Різдвяним теплом. Хай радість, кохання наповнять ваш дім, оселяться щастя та спокій у нім! Відчиняйте двері ясенові, бо Різдво ступає на поріг знак добра, господньої любові в світлі Вифлиємської зорі! Хай це свято лине в кожну хату, в кожнім серці свій залише слід будьте дужі, щирі і багаті щастя вам і довгих многогих літ! Христос рождається! - Славімо його! http://www.youtube.com/watch?v=LH94R9FJzws Смачної куті і щасливого Різдва!
Під образом – сіно, На образі – свічка. На всю хату пахне Смачна паляничка. На радість дорослим, На втіху малечі Іде до вас в гості Святий добрий вечір. Христос ся рождає! Вже коляда по світу ходить, А над вертепом зірка сходить, Де в яслах спить мале Дитя Це рід людський діждавсь Царя! Дай Боже, добрі люди й Вам, Прийняти у серця Царя любові, Він сповнить кожен дім добром Достатку всім буде доволі! В цей благодатний час, Коли Ангели сповіщають всім Добру Новину, Вітаємо Вас з Різдвом Христовим! Нехай Дитя Ісус благословить Вас та Вашу родину !
Вже коляда по світу ходить, А над вертепом зірка сходить, Де в яслах спить мале Дитя Це рід людський діждавсь Царя! Дай Боже, добрі люди й Вам, Прийняти у серця Царя любові, Він сповнить кожен дім добром Достатку всім буде доволі! В цей благодатний час, Коли Ангели сповіщають всім Добру Новину, Вітаємо Вас з Різдвом Христовим! Нехай Дитя Ісус благословить Вас та Вашу родину!
Шановні форумляни, вітаю вас з Різдвом Христовим! У горах Карпатах зiронька палає - це кожна людина Рiздво зустрiчає. На щастя, на долю, про добро та волю Ангели спiвають! Христос ся рождає! В цей святий рiздвяний вечiр я бажаю вам три речi: щастя, миру i любовi, щоб завжди були здоровi, хай Вас БОГ охороняє i добра Вам посилає! З Рiздвом Христовим!
Десь на звалищі, між будяками, на вугіллі, що мокне роками, янголів два: один одному крила воскує, один одного в очі цілує, — дожидають Різдва. Поруч з ними дитятко гоже, і ніхто розпізнати не може: хто кого береже? — чи дитятко цих янголів, а чи білокрилі — дитятко, що скаче — в небо важиться вже. На цій чорній землі — що робити білим янголам? — вугіль дробити чи ридати в блакить? Кожен янгол волить цю ж хвилину в сад небесний віднести дитину, але Бог не велить… Десь, де скидано голі ялинки, де брудні помаранчів шкуринки, на померзлій траві двоє янголів, з ними — дитятко, в кулачкові затисло колядку, — вже й по Різдві. Іван Малкович
Сьогодні, третій день Різдвяних свят, церква вшановує пам"ять Первомученика , архідиякона Степана! Святий Степан молився до Господа, знаючи що єдиною стежкою до спасіння є Христос який веде нас до Небесного трімфу. Святий знавши що він є спасенним бо має віру у Христа, молився за тих хто його вбивав і проказав:" Не залічи їм , о Господи , цього гріха!" . Після смерті Святого архідиякона Степана, почався час гоніння християн. Християнство почало распростронятися по всьому світі. Ми можема пишатися таким Божим первомучеником та брати з нього приклад віри та побожності, приклад проповіді Святого Євангелія, приклад любові до Бога та Його Святої Церкви.
Христос Хрещається! З Йорданською святою водою! Щоб Ісус, що охрестився, завжди в потребі заступився. За весь ваш рід і за родину, за нашу неньку Україну. Щоб гості з"їхались бажані. Христос Хрестився у Йордані!
Сьогодні частина моєї родини за кордоном(за 232км від мене ), приготували святкову вечерю і йдуть на урочисту месу... Вітаю всіх, хто відзначає в цей день народження Христа!
Вітаю усіх із різдвяними святами! Ми з друзями будемо колядувати по Львову цьогоріч. Пора щось робити вже, бо колядок вже зовсім не чути, хіба в храмі Євхаристії фестиваль... але то мало. Зробили чудовий вертеп на політичну тематику і гарні колядки. Якщо запросите - будемо раді. А вертеп плануємо записати в форматі аудіоспектаклю, бо в наш час доречний, а всюди не зіграєш (різні люди бувають, не знати, на кого натрапиш) Як гадаєте, актуально?
В Києві на Майдані теж готують свято, всіх бажаючих закликають. Так що можно не запрошувати, а навпаки приходити й дивитися вистави
З наступаючим Різдвом, форумляни! Христос ся раждає! Славімо Його! Різдво Ніч як ніч. Вифлеєм. Зорі сяють. В листі пальмовім вітер співає. Місто, мабуть, давно тихо спить – Кожен хоче від праці спочить. Хоча ні… Он, поглянь, хтось іде! Чоловік, віслючка він веде. На тім жінка сидить, утомилася бідна, Шлях тяжкий, а вона ще й вагітна. І нема їм притулку, ночівлі немає. «Сподівайся, кохана, Бог бачить, Бог знає», Знов у двері з надією стука, А у відповідь – тиша, ні звуку. Він до інших, і вкотре луна: «Далі йдіть, далі йдіть, місць нема». Вже останній будинок стоїть. «Подорожні? Куди вас пустить? Повна хата… Хоча зачекай, В мене хлів є, туди й завертай. Тепло там, сіно свіже для ложа, Зараз ковдру ще дам…Милий Боже! Ти ж родити вже маєш, дитино, Я води принесу і тканину…» В листі пальмовім вітер співає. Вбогий хлів. Вифлеєм. Зорі сяють, В небі їх засвітив певно хтось? У цю ніч народився Христос. «Моє сонечко, спи, люлі-люлі-люля, – Колихає Марія Святе Немовля, – Засинай, – і з любов'ю підносить до вуст, – Моя зіронько, пташко. Ісус…» І Дитя засинає в ясельцях на сіні. І, схилившись над Ним, засинає Марія, І утомлений Йосип дрімає, А у небі велично зоря дивна сяє. Янгол з неба звіща: «Цар родився вам нині, Тихо спить Він у яслах на сіні, Бог прийшов і надію дарує землі». Ніч як ніч; тихо, люлі-люлі. Зоряна Живка