От і добре! Тепер, разом з Вами, християн побільшало на Землі! Нехай мусульмани та крішнаїти там усілякі посоромляться! Так тримати!
А пропагандировать свои чуждые Украине конфессии не надо. Мы на такие удочки не ловимся. Я как праздновала 7 января, так и буду праздновать. Londoner, спасибо за ссылочку. Теперь от имени всех киевлян ЛФ поздравит... Как вы думаете, кто?
Та ви даремно до календаря прив'язуєтеся. Не всі православні 7-го святкують. І ніц, не вмерли ще від того, що на новий календар перейшли. З певної точки зору ви маєте рацію, бо в діяспорі 2 найболючіші питання: календар і мова.
Відколи то римокатолики чужі на Україні? Зрештою не той це день щоб про таке дискутувати. Ще раз всіх з Різдвом
А давайте у такий світлий день обійдемся без лозунгів, мітингів та закликів? Дякую! Бажаю всім толерантності, людяності та душевної рівноваги!!! Дякую всім за вітання і щирі побажання!
Pryvit ycim, I schche raz ws'ogo najkrashchogo Pryjednujus do wsix bazhanni Pereproshuju za osoblywy "styl" - napewno wazhko chytaty... Ne svjatkyju, wdoma, tilky y simii, to i kompa z ykr./ros klawoju ne znajshow... Namagalsja nawit' sam wlashtywannia potyxenki perestawyty :ninja:, ale xotyw jakes CD - todi i zdawsja.. - buwa b' afera
Рибко, на жаль, в Україні є ще дуже багато чужого ( декого мова, наприклад - ворожого сусіда). А ось щодо святкування за старим стилем - це як з переводом стрілки годинника на літній час. Ви маєте право не переводити, але будете жити за старим часом. Тож не нарікайте на тих хто хоче жити за правильним часом. Але припустимо неймовірне. Черговий російський патріарх вирішив перевести стрілку на два тижні вперед. Через скільки днім за ним будуть слідувати українці? І православні і греко-католики і протестанти? Думаю не пізніше ніж за кілька тижнів... Самим як завжди не хватає духу це зробити. Кабі чаво нє вишла...
При чём тут это? Londoner сказал, что это хорошо, что кто-то присоединился к католикам - их стало больше. А для меня это звучит как унижение украинских конфессий. Празднуйте когда хотите, но не пропагандируйте. Практически изначально. Историю знаете?
Дякую за вітання! Вітаю всіх з цим гарним Святом, і нехай новонароджений Ісусик зігріє всі серця любов*ю, розумінням і терпимістю один до одного. Ми ж всі діти Божі і він нас онтаких любить.
А в мене два святкових дні пройшли чудово! Гарна служба в церкві, гарний святковий обід в родинному колі. Відпочинок від усіх суєт жіттєйскіх... Ось тільки погода... Вчора було 33 градуси, сьогодні 35! Тепла, звичайно.
Когда иду я по Сиднею в вдыхая воздух поутру В лицо мне тихо теплый ветер веет И тихо шепчут кенгуру... (М. Жванецький)
Згадалось, як нам подзвонила стрийна з Едмонтону і сказала що в них потепліло, бо зараз -22 градуси по-цельсію. Ото тепло!!!?!?!?!?! ББРРР! А в нас також файні свята, і маківник смачний.
Правильно стрийко казали , дуже навіть гарно і тепло (після -37С) .Можна прогулятися перед вечерею.....