та ні, я ще поки нічого не відстоювала - нейтралітет)) просто не можу уявити цього))) та й з київстаром я вообщето))))))
Це мій рік! Маю надію що буде кращий як торік, хоча нема на що нарікати. Я працюю як віл ціле життя і на собі все тягну, а в хаті маю дракончика, аж дві свині, козу і конину. Я вам хочу сказати що онта коза з конем б*ються між собою нема ради. Ой... гілка про Різдво. Отже, я вирішила цього року зробити всім дітям невеличкі подарунки на Свята. Хоча діти різного віку але я їм зроблю одно-планові подарунки.
А я все життя так святкую , а потім ще й за старим також. А як було би чудово святкувати всім разом. І фінансово не так накладно.
Від щирого серця вітаю всіх, хто святкує, із наближенням Різдва Божого Дитятка! Бажаю миру і тепла, радості та злагоди, нехай Ваші серця відкриються на всеохоплюючу Божу ЛЮБОВ!!!
Зірничка з неба світло кидає, Христос-дитятко нині рождаєсь! Світи весело Христу і марії, Кріпи у серці віру й надію! Хай ця зірничка в Різдв"яні свята Несе все щастя до Вашої хати, Здоров"я,втіхи,пошани від світа, Багатства,долі,многая літа!
“...Ликуют Ангели всі на Небеси, і радуются человіци днесь, іграет же вся тварь Рождшагося ради в Вифлеємі Спаса Господа” (Стихира на литії) Олі, Марусі, Зануді та всім-всім форумлянам, хто нині святкує Різдво бажаю веселого, сповненого радості та родинного миру свят-вечора!!! Нехай у Ваших домівках оселиться любов, радість і тепло, що їх несе народження Немовляти! Смачної вам куті та веселої коляди!!! З Різдвом Христовим!!! ВЕСЕЛИХ СВЯТ! І жартівливий додаток.
Вітаю Лілю, Марусю та Агатона разом з їхніми родинами та бажаю: ВЕСЕЛИХ СВЯТ РІЗДВА ХРИСТОВОГО!!! РОДИННОГО ТЕПЛА ТА ДОСТАТКУ!!! Нехай Маленький Ісус благословить всіх та пригорне до Свого Серця! Веселої коляди та смачної куті!!!
До вітання з Різдвом Христовим тих,хто його святкує А з таким прошу не жартувати. Я християнин. І оті ваші конфесійні бздури мені до лямпочки.